- 3 Şubat 2018
- 25.771
- 110.879
- 598
- Konu Sahibi Havuclutarcinlikek
-
Bacım 3senede 5-6 kere yalnız görüştüğün adamla ne diye evleniyorum diyorsunToplasak 5 yada 6 kere başbaşa görüşmüşüzdür.. O da zaten ufak tefek öpüşmeler ve sarılmalardan el ele tutuşmaktan ileri gitmedik hiç... Evleneceğimiz için aramızda bişey geçmesine ne o fırsat verdi ne de ben evliliğimize sakladık herşeyi
Evet 39 yaşındayım doğru Erkek arkadaşım 42 yaşında. Farklı illerde olduğumuz için o Bursa ben İstanbul görüşmemiz ayda bir kereye denk geliyor o zamanda kızınıda getiriyor getirmediği zaman sayısı 8 kere olsun o da maksimum. Bu işin altından ne çıkabilir bilemedim söylediği gibi eşinden ayrılmış yalnız yaşayan bir adam hiç şüphelendirmedi beni şuana kadar... Siz ne iş çıkabileceğini düşündünüz benimle paylaşırmısınız?Profilinizde 39 yaşında olduğunuz yazıyor; doğru mu ? Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? 3 sene içinde; sadece 5-6 kere baş başa görüşmeniz, sizce de çok az değil mi ?
Herşeyi evliliğe saklamak kişisel tercihiniz. Ancak baş başa görüşme sayınız hiç normal değil. Bu işin altından başka bir şey çıkmayacağına emin misiniz ?
Ne zaman demişim 1-2 ay içinde evleneceğimizi?Ha bide daha aileler tanışmamış
Ama 1-2ay içinde evleniyoruz demişsin
Ben bişi anlamadım bu konudan
Senin ailenin çocuklu adamdan haberi var mı
Ailelerimizin tanışmasına 1-2 ay var dedim... Evet ailem biliyorHa bide daha aileler tanışmamış
Ama 1-2ay içinde evleniyoruz demişsin
Ben bişi anlamadım bu konudan
Senin ailenin çocuklu adamdan haberi var mı
Evet 39 yaşındayım doğru Erkek arkadaşım 42 yaşında. Farklı illerde olduğumuz için o Bursa ben İstanbul görüşmemiz ayda bir kereye denk geliyor o zamanda kızınıda getiriyor getirmediği zaman sayısı 8 kere olsun o da maksimum. Bu işin altından ne çıkabilir bilemedim söylediği gibi eşinden ayrılmış yalnız yaşayan bir adam hiç şüphelendirmedi beni şuana kadar... Siz ne iş çıkabileceğini düşündünüz benimle paylaşırmısınız?
Çocuğun bir annesi var zaten annelik yapmanıza gerek yok.Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Bunlar senin aklına gelmedi mi ki biri söyleyince aradığın yorumlar diyorsun. Ergen olsan neyse yani.Teşekkürler aradığım yorum bunlar gibi yorumlardı ama kimse kimsenin yerine koyamıyor kendini sadece eleştiri yapmak için yazıyorlar ben istiyorum ki yol gösterici olsun yapılan yorumlar yorumunuz ve yol göstericiliğiniz için tekrardan çok teşekkürler
Eş adayınız sizinle kızı arasında denge kuramayacak birisi, velayeti almak için bir girişimde bulunmamış ama eğer eski eşi iyi bir kadınsa, ki iyi biri olduğunu yazmışsınız eş adayınız kızım biraz bizde kalsın dediğinde zorluk çıkarmayacaktır, kızının sizinle yaşaması için illa velayeti almasına gerek yok bu durumda, velayet davası açmamış olmasına güvenmeyin derim.Evet annesini tanımıyorum ama iyi bir kadın oturaklı kızına iyi birşeyler öğretmeye terbiye vermeye çalışan bir anne... Ama anne ve babanın yaptıkları çakışıyor. Baba daha gevşek davrandığı için çocuk babaya yaslanıyor ağlıyor surat asıyor küsüyor bu şekilde babasını herşeye razı ediyor ve ilerde annesinin yanında kalmak yerine babasının yanında kalmak isteyecek rahatlığı için çünkü baba bir dediğini ikiletmiyor
Sevgiliniz kızıyla sizin aranızda denge kuramayacak biri.Evet annesini tanımıyorum ama iyi bir kadın oturaklı kızına iyi birşeyler öğretmeye terbiye vermeye çalışan bir anne... Ama anne ve babanın yaptıkları çakışıyor. Baba daha gevşek davrandığı için çocuk babaya yaslanıyor ağlıyor surat asıyor küsüyor bu şekilde babasını herşeye razı ediyor ve ilerde annesinin yanında kalmak yerine babasının yanında kalmak isteyecek rahatlığı için çünkü baba bir dediğini ikiletmiyor
Musakkaaa geri dôn &"&€&&€(ayten geri don tonlamasiyla)Ben de onu andım konuyu okurken. Burada olsaydı 5 dakikada konuyu yangın yerine çevirirdi.
Çok haklısınız bir gün babasıyla konuşuyorduk çocuğumuz olur vs falan diye nerden duyduysa çocuk bunu duymuş ben kardeş falan istemiyorum diye tutturdu suratını astı konuşmadı yinede tatlı dille kızım ne güzel bir kardeşin olur dedim seversin beraber büyütürüz dedim güzellikle ama yok bütün günümüzü zehir etmiştiÇocuğun bir annesi var zaten annelik yapmanıza gerek yok.
Evliliğimizin ilk gunlerinde, ilk aylarında olmasa bile bir gün temelli gelirse ne olacak.
Birde size kendi çevremden örnek vermek istiyorum.
Görümcem yıllar önce 2 çocuğuyla boşandı. Çocuklari gorumcemde kalıyor. Çocukların babası yeniden evlendi. İkinci eşinde bir kızı var ama babasinda kalıyor.
Geçen yıl çocuklardan biriyle baba kavga etti. Nedeni ne biliyor musun?
İkinci eş çocuğumuz olsun diyor. Adam da bende isterim ama kızım istemiyor demiş. Bunları benim gorumcemin kızı duyuyor. Kıyameti koparıyor.
"Biz küçükken babamızı görmedik hep karı kız peşinde koştu evde olduğu zamanlar bizim gözümüzün önünde seni dövdü bir kere bile bize doyasıya sevmedi şimdi yeni karısından bir çocuk yapacak ve onu mu sevecek bize yapamadığı babaligin vicdan azabını onunla mi giderecek" diyor. Ve bunu diyen 20 li yaşlarında kocaman bir genç kız. Adam oyuzden çocuklarından korkusuna çocuk yapamıyor.
Benim verdiğim örnekte yine ikinci eşin de çocuğu var çocuğu olmasaydı ne olacaktı. Çok çocuk isteyecek ama adam istemeyecekti benim ne de olsa var diye.
Yani belki aynı durum sizinde başınıza gelecek. Belki o kız çocuğu ben babamdan ayrı yaşadım ikinci çocuğu olacak onunla birlikte mi yasayacak diyecek. Eşinizde sırf bu yüzden çocuk istemeyecek. Siz anne olmayı hayal ederken.
Benim bu tür konularda her zaman tavsiyem bekar biri daha önce evlenmiş çocuğu olmuş biriyle evlenmesin. Evlenmiş boşanmış olabilir ama çocuk olunca zor oluyor. Yani ya adam eski karısıyla çocuk için görüşüyor diye olaylar çıkıyor yada çocuklar mutlaka olay çıkarıyor. Hursuzluk oluyor mutlaka uzak durun.
Çocuğun daha siz evlenmeden kardeş muhabbetlerine şahit olmasi doğru değil ki.Çok haklısınız bir gün babasıyla konuşuyorduk çocuğumuz olur vs falan diye nerden duyduysa çocuk bunu duymuş ben kardeş falan istemiyorum diye tutturdu suratını astı konuşmadı yinede tatlı dille kızım ne güzel bir kardeşin olur dedim seversin beraber büyütürüz dedim güzellikle ama yok bütün günümüzü zehir etmişti
Zaten anne ve baba problemli boşanmamışlar tek celsede bitmiş kadın nafaka istememiş çocuğa kadın bakıyor ama maddi ihtiyaçlarının tümünü babası karşılıyor ve annede çalışıyor bildiklerim bu kadarEş adayınız sizinle kızı arasında denge kuramayacak birisi, velayeti almak için bir girişimde bulunmamış ama eğer eski eşi iyi bir kadınsa, ki iyi biri olduğunu yazmışsınız eş adayınız kızım biraz bizde kalsın dediğinde zorluk çıkarmayacaktır, kızının sizinle yaşaması için illa velayeti almasına gerek yok bu durumda, velayet davası açmamış olmasına güvenmeyin derim.
Eş adayınızla sorunlu bir evlilik yaşama ihtimaliniz var maalesef, henüz iş resmiyete dökülmemişken iyi düşünün taşının.
Anlattığımın aynısını yaşamışsınız. Ki benim verdiğim örnekteki çocuk 20 li yaşlarında. Sizinki 11 yani sizinki daha da zor bence.Çok haklısınız bir gün babasıyla konuşuyorduk çocuğumuz olur vs falan diye nerden duyduysa çocuk bunu duymuş ben kardeş falan istemiyorum diye tutturdu suratını astı konuşmadı yinede tatlı dille kızım ne güzel bir kardeşin olur dedim seversin beraber büyütürüz dedim güzellikle ama yok bütün günümüzü zehir etmişti
Ayrılık fikri zor bir karar ama evlenipte mutsuz olmaktansa ayrılmak çok daha iyi elbetteki daha az yıpratıcı. Hakkımızda hayırlısı inşallahAnlattığımın aynısını yaşamışsınız. Ki benim verdiğim örnekteki çocuk 20 li yaşlarında. Sizinki 11 yani sizinki daha da zor bence.
Siz annelik hayalleri kurarken bir de bu sorunlarla mi uğraşacaksın ve yaşınız 39 hadi 25 falan olsa veya 30 olsa yine 1-2 yıl alıştırırsınız kardeş fikrine falan yaşınız da geçiyor. Tabi eğer çok istiyorsanız.
Yada evlendiniz eşiniz kızını dinlemedi hamile kaldınız ona söylemesi var birde istemiyor çocuk onun derdiyle uğraşacaksınız eşiniz kızına daha çok fazla ilgi gösterecek hamilelik biraz hassas dönemler olabiliyor stresli geçirebilirsiniz.
Yani kısacası bu adam size göre değil hemen uzaklaşın.
Eğer sevginiz ağır basıyorsa sizin karariniz ama bu saydiklarimi yaşayacaksınız... Hatta sinyallerini sizde alıyorsunuz zaten.Ayrılık fikri zor bir karar ama evlenipte mutsuz olmaktansa ayrılmak çok daha iyi elbetteki daha az yıpratıcı. Hakkımızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?