- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
- Konu Sahibi Havuclutarcinlikek
-
Yahu kimse sizi aforoz etmiyor.Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Bunun mümkün olacağını mı sanıyorsunuz. Adam sevgiliyken bile her görüşmeye buluşmaya getirmiş, hatta kızını gezdirmek için sizi kullanıyor. Erkekler evlenince flört hallerinden bin beteri oluyor. Sizinki şuan zaten berbat evlenince çok daha kötü olacak. Bunun bilincinde olun. Evlenecekseniz öyle evleninHanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Teşekkürler inşallah... Biraz daha düşünmeye ihtiyacım var ve onunla bu konuları son kez ve yüzyüze konuşmalıyım. Müspet yada menfi mutlaka bir karar alınacaktır. Şuana kadar hayallerimiz hep iki kişilikti beni buna alıştırdı sürekli. Tatile ikimiz çıkarız haftasonlarımızı beraber ikimiz geçiririz vs gibi o yüzden göremedim aslında gerçekleri.Eğer sevginiz ağır basıyorsa sizin karariniz ama bu saydiklarimi yaşayacaksınız... Hatta sinyallerini sizde alıyorsunuz zaten.
Tabi duamız inşallah tam tersi olur evlenirseniz mutlu olursunuz. Biterse de karşınıza size gerçekten değer veren saygı gösteren biri çıkar.
Aynen bende çok üzgünüm. Ergenlik çağında annesinden kaçmak isteyecek bunun farkındayım. İnsanın karşısına kimin ne zaman ve ne şartlarda çıkacağı hiç belli olmuyor bana ilk zamanlarda dediği şuydu kızım annesiyle kalıyor arada gelir bizdede kalır bende tabiki gelsinYahu kimse sizi aforoz etmiyor.
Çok üzgünüm ama bu ilişki olmaz bu evlilikte siz mutlu olamazsınız.
Daha 11 yaşında bunun ergenlik süreci var, lise çağları var.
Neden çocuksuz birini tercih etmek varken böyle bir tercih yaptınız ki ?
Sizin çok başınız ağrır buraya daha çok konu açarsınız.
Ayrilin ve kendinize uygun birini bulun.
Aynen bende çok üzgünüm. Ergenlik çağında annesinden kaçmak isteyecek bunun farkındayım. İnsanın karşısına kimin ne zaman ve ne şartlarda çıkacağı hiç belli olmuyor bana ilk zamanlarda dediği şuydu kızım annesiyle kalıyor arada gelir bizdede kalır bende tabiki gelsin kalsın hiç problem değil demiştim babasının evi nihayetinde elbetteki gelip kalacak demiştim ve fikrimin sonuna kadar arkasındayım ama daimi bizimle kalma dürtüsü var çocukta bunu farkettim
Konuştuğunuz zaman tekrar konu açın lütfen çok merak ettimTeşekkürler inşallah... Biraz daha düşünmeye ihtiyacım var ve onunla bu konuları son kez ve yüzyüze konuşmalıyım. Müspet yada menfi mutlaka bir karar alınacaktır. Şuana kadar hayallerimiz hep iki kişilikti beni buna alıştırdı sürekli. Tatile ikimiz çıkarız haftasonlarımızı beraber ikimiz geçiririz vs gibi o yüzden göremedim aslında gerçekleri.
Bi tanıdık erkek çocuklarının velayetini alabilmek için evlenmesi gerektiğini soyluyordu ve buyuzdende arayıştaydi...Merhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk
Bende bekâr bi erkekle nişanlancaktım. Çocuğun o senin tabi görceksin tabi sahip çıkacaksın derlerken birden şey denmeye başlandı. Getirme çocugu buraya komşulara bekâr diycez. Yok ebesinin a.....Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Dün gece dayanamadım konuyu açtım telefonda. Evet dedi kızım sürekli bizimle kalacak bırakmayacağım onu velayetini de annesinden alıcam dedi ben şok tabi neden bana söylemedin böyle bir fikrin olduğunu ben böyle karar verdim dedi ama benim hayalim bu değil dedim. Neyse aradan bir iki dakika geçti sen neden bu kadar takıldın bu konuya dedi bana sana başında ne söylediysem o diyerek devam etti annesinde kalacak zaten kendi hayatı olacak ilerde yalnız kalmak isteyecek yanımıza bile gelmeyecek dedi ama annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu dedim ya ilerde sürekli bizimle kalmak isterse dedim ben onu ayarlarım dedi ama baba ben size geliyorum gelmek istiyorum dediğinde gelme kızım diyemem dedi. Ben zaten gelsin de kalsında orası babasının evi ama ben daimi olandan bahsediyorum dedim. Galiba bu sorunun ne onda ne Bende bir cevabı yok belirsiz yani... Herşey çocuğa odaklı olacak daha net görüyorum. Bu arada bunuda ekledim sizi ayırmak koparmak gibi bir niyetim yok asla olamazda bundan eminim biliyorum dedi. Ben sadece iyi niyetimin suistimal edilmesinden korkuyorum kafam hala karışık hakkımızda hayırlısı ama ilişkimiz tuhaf bir yere doğru gidiyor bunuda kabullenmem lazımKonuştuğunuz zaman tekrar konu açın lütfen çok merak ettimama yine hayallerle sizi ikna edecek. Tabi sadece hayallerde kalacak bunu da göz önüne alarak konuşun.
Hem velayetini alıcam bizimle kalacak birakmam diyor. Hemde hayır annede kalacak zaten diyor.Dün gece dayanamadım konuyu açtım telefonda. Evet dedi kızım sürekli bizimle kalacak bırakmayacağım onu velayetini de annesinden alıcam dedi ben şok tabi neden bana söylemedin böyle bir fikrin olduğunu ben böyle karar verdim dedi ama benim hayalim bu değil dedim. Neyse aradan bir iki dakika geçti sen neden bu kadar takıldın bu konuya dedi bana sana başında ne söylediysem o diyerek devam etti annesinde kalacak zaten kendi hayatı olacak ilerde yalnız kalmak isteyecek yanımıza bile gelmeyecek dedi ama annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu dedim ya ilerde sürekli bizimle kalmak isterse dedim ben onu ayarlarım dedi ama baba ben size geliyorum gelmek istiyorum dediğinde gelme kızım diyemem dedi. Ben zaten gelsin de kalsında orası babasının evi ama ben daimi olandan bahsediyorum dedim. Galiba bu sorunun ne onda ne Bende bir cevabı yok belirsiz yani... Herşey çocuğa odaklı olacak daha net görüyorum. Bu arada bunuda ekledim sizi ayırmak koparmak gibi bir niyetim yok asla olamazda bundan eminim biliyorum dedi. Ben sadece iyi niyetimin suistimal edilmesinden korkuyorum kafam hala karışık hakkımızda hayırlısı ama ilişkimiz tuhaf bir yere doğru gidiyor bunuda kabullenmem lazım
Kendimi ayrılık fikrine alıştırıcam ve ayrılıcam en kısa zamanda çünkü böyle bir ilişki olamaz böyle evlilik istemiyorum. Seviyorum evet ama mantıklı davranmam lazım aşk herşey değildirHem velayetini alıcam bizimle kalacak birakmam diyor. Hemde hayır annede kalacak zaten diyor.
Siz çok seviyorsunuz galiba bu adamı bir dediği bir dediğini tutmuyor ve siz inanıyorsunuz.
Dediklerimin hepsi çıkıyor ama siz yine bile bile gidiyorsunuz ateşe.
Hakkınızda hayırlısı olsun artık
Şimdilerde çocuksuz evlenen bekarlar bile anlaşamıyor.dedigim gbi amacı evlenip aynı zamanda velayeti almakta olabilir.daha iyisini bulursun bnce ayrıl basın sıkıntıdan kurtulmayacak düzenin değişecek.. adam çocuklu karısından boşanmış sanami acıyacak sendende bosanir...nikahtan sonra kizimda kalacak isine geliyorsa derse neyapacaksin....ben herzaman en kotu ihtimal i düşünürüm..kalırsın psikolojin bozulmuş bi şekilde ortada...yanlış anlama hersey herkesin başına gelebilir bu hayatta neolcagimiz belli dgl ama adam güven vermiyor...Kendimi ayrılık fikrine alıştırıcam ve ayrılıcam en kısa zamanda çünkü böyle bir ilişki olamaz böyle evlilik istemiyorum. Seviyorum evet ama mantıklı davranmam lazım aşk herşey değildir
Ayrılın söz nişan evlilik yok sonuçta ailelerde tanismasin, çocuklu bir (erkek/kadın )insanla yola cikmayi göze aldıysanız olacakları tahmin etmeniz lazım. Küçük kız çocuğunu babasından ayırmaya kimsenin hakkı yok,babasının evinde ara ara kalmasını geçtim babasıyla yaşama hakkı var, sizin de kabul etmeyip ayrılmaya hakkınız var. Sizinki keyfi ama 11 yaşındaki kız çocuğunun ki mecburiyet biraz da böyle düşünün.Merhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk
İstemiyorum diyen adamın kıçına ben tekmeyi basarım. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatta, diyelim ki sizden de ayrıldı yada siz öldünüz, sizin çocuğunuzu da istemeyecek bu şekilde düşünün. Böyle bir adama güvenim de saygın da olmaz.Tabikide babasının evi gidecekte gelecekte ama daimi kalmasını istemiyorum.. Zaten en başından sordum ona kızının bizimle yaşama ihtimali varmı velayeti alacakmısın diye istemiyorum demişti
Ben hikayenin diğer tarafıyım, yani anne olan. Eski eşim evlendi. Ben asla çocuğumu göndermem, velayetini de vermem. Yalnız her şeyin çocuğa odaklı olması bana tuhaf geldi. Eş adayınız arada denge tutturamamış gibi görünüyor. Bu alana egilmelisiniz bence.Merhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk
Aynen öyle herşey çocuğa odaklı o nereye gitmek isterse oraya gidiliyor nerede yemek yemek istiyorsa oraya gidip yemek yiyoruz zaten başbaşa hiçbirşey yapamadık bugüne kadar toplasak 8 kere görüşmüşüzdür birebir sonrasında kızını sürekli yanında getirdi hiçbir paylaşımımız kalmadı kızı her konunun içinde sohbet edemiyoruz mutlu değilim yani artık bu evlilik fikrinede sıcak bakmıyorum çünkü şimdiden böyleyse ilerdeki hayatımızı düşünemiyorum.Ben hikayenin diğer tarafıyım, yani anne olan. Eski eşim evlendi. Ben asla çocuğumu göndermem, velayetini de vermem. Yalnız her şeyin çocuğa odaklı olması bana tuhaf geldi. Eş adayınız arada denge tutturamamış gibi görünüyor. Bu alana egilmelisiniz bence.
Katılıyorum. İlla koşa koşa evlenmek zorunda değiliz. Bence de askıya almak en mantıklısı. Veya değer görüyorsanız kendinizi ifade edip denge tutturmasi için biraz daha zaman tanıyabilirsiniz. Bu gidişle evlenince kızı aranızda yatacak.Aynen öyle herşey çocuğa odaklı o nereye gitmek isterse oraya gidiliyor nerede yemek yemek istiyorsa oraya gidip yemek yiyoruz zaten başbaşa hiçbirşey yapamadık bugüne kadar toplasak 8 kere görüşmüşüzdür birebir sonrasında kızını sürekli yanında getirdi hiçbir paylaşımımız kalmadı kızı her konunun içinde sohbet edemiyoruz mutlu değilim yani artık bu evlilik fikrinede sıcak bakmıyorum çünkü şimdiden böyleyse ilerdeki hayatımızı düşünemiyorum.
Nisanlilik suresini uzatin. Tum sorularinizin cevabini alacaksiniz. Sakin ha sakin aklinizda tek bir suphe kirintisi bile varken evlenmeyin.Merhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk
Evlenmeyin lütfen. Hiç evlenmemişsiniz çocuklu adamla zor bu evlilik. O kız çocuğu daha da zorlar sizi ergenlikleri zor. Yapmayın kendinize. Adam resmen kızıma bakıcı ol modunda takılıyor. Sürekli her buluşmaya getirmesi yanlış. Evlenince üçünüz beraber yaşarsınız tatilede gelir sizinle hazırsanız evlenin. Ama evlenseniz çok sürmez boşanırsınızMerhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?