Fikirlerinize ihtiyacım var

Yahu kimse sizi aforoz etmiyor.
Çok üzgünüm ama bu ilişki olmaz bu evlilikte siz mutlu olamazsınız.
Daha 11 yaşında bunun ergenlik süreci var, lise çağları var.
Neden çocuksuz birini tercih etmek varken böyle bir tercih yaptınız ki ?
Sizin çok başınız ağrır buraya daha çok konu açarsınız.
Ayrilin ve kendinize uygun birini bulun.

Bunun mümkün olacağını mı sanıyorsunuz. Adam sevgiliyken bile her görüşmeye buluşmaya getirmiş, hatta kızını gezdirmek için sizi kullanıyor. Erkekler evlenince flört hallerinden bin beteri oluyor. Sizinki şuan zaten berbat evlenince çok daha kötü olacak. Bunun bilincinde olun. Evlenecekseniz öyle evlenin

Teşekkürler inşallah... Biraz daha düşünmeye ihtiyacım var ve onunla bu konuları son kez ve yüzyüze konuşmalıyım. Müspet yada menfi mutlaka bir karar alınacaktır. Şuana kadar hayallerimiz hep iki kişilikti beni buna alıştırdı sürekli. Tatile ikimiz çıkarız haftasonlarımızı beraber ikimiz geçiririz vs gibi o yüzden göremedim aslında gerçekleri.

Aynen bende çok üzgünüm. Ergenlik çağında annesinden kaçmak isteyecek bunun farkındayım. İnsanın karşısına kimin ne zaman ve ne şartlarda çıkacağı hiç belli olmuyor bana ilk zamanlarda dediği şuydu kızım annesiyle kalıyor arada gelir bizdede kalır bende tabiki gelsin

Konuştuğunuz zaman tekrar konu açın lütfen çok merak ettim ama yine hayallerle sizi ikna edecek. Tabi sadece hayallerde kalacak bunu da göz önüne alarak konuşun.

Bi tanıdık erkek çocuklarının velayetini alabilmek için evlenmesi gerektiğini soyluyordu ve buyuzdende arayıştaydi...
Bu beyfendide sizi kullaniyor olabilir mi velayet için de...şimdiden sinir strese giriyorsun adam için düzenin değişecek ne gerek var çok mu kör kütük aşıksın.olacaklar ortada.ben olsam hiç bulasmazdim

Bende bekâr bi erkekle nişanlancaktım. Çocuğun o senin tabi görceksin tabi sahip çıkacaksın derlerken birden şey denmeye başlandı. Getirme çocugu buraya komşulara bekâr diycez. Yok ebesinin a.....
Babasıda istemiyodu zaten yol yakınken döndük.
Benim ciğerimi canımı sığdırmıyacak öylemi kendisi çocuksuz diye.

Konuştuğunuz zaman tekrar konu açın lütfen çok merak ettim ama yine hayallerle sizi ikna edecek. Tabi sadece hayallerde kalacak bunu da göz önüne alarak konuşun.
Dün gece dayanamadım konuyu açtım telefonda. Evet dedi kızım sürekli bizimle kalacak bırakmayacağım onu velayetini de annesinden alıcam dedi ben şok tabi neden bana söylemedin böyle bir fikrin olduğunu ben böyle karar verdim dedi ama benim hayalim bu değil dedim. Neyse aradan bir iki dakika geçti sen neden bu kadar takıldın bu konuya dedi bana sana başında ne söylediysem o diyerek devam etti annesinde kalacak zaten kendi hayatı olacak ilerde yalnız kalmak isteyecek yanımıza bile gelmeyecek dedi ama annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu dedim ya ilerde sürekli bizimle kalmak isterse dedim ben onu ayarlarım dedi ama baba ben size geliyorum gelmek istiyorum dediğinde gelme kızım diyemem dedi. Ben zaten gelsin de kalsında orası babasının evi ama ben daimi olandan bahsediyorum dedim. Galiba bu sorunun ne onda ne Bende bir cevabı yok belirsiz yani... Herşey çocuğa odaklı olacak daha net görüyorum. Bu arada bunuda ekledim sizi ayırmak koparmak gibi bir niyetim yok asla olamazda bundan eminim biliyorum dedi. Ben sadece iyi niyetimin suistimal edilmesinden korkuyorum kafam hala karışık hakkımızda hayırlısı ama ilişkimiz tuhaf bir yere doğru gidiyor bunuda kabullenmem lazım

Hem velayetini alıcam bizimle kalacak birakmam diyor. Hemde hayır annede kalacak zaten diyor.

Siz çok seviyorsunuz galiba bu adamı bir dediği bir dediğini tutmuyor ve siz inanıyorsunuz.

Dediklerimin hepsi çıkıyor ama siz yine bile bile gidiyorsunuz ateşe.

Hakkınızda hayırlısı olsun artık

Kendimi ayrılık fikrine alıştırıcam ve ayrılıcam en kısa zamanda çünkü böyle bir ilişki olamaz böyle evlilik istemiyorum. Seviyorum evet ama mantıklı davranmam lazım aşk herşey değildir

Kendimi ayrılık fikrine alıştırıcam ve ayrılıcam en kısa zamanda çünkü böyle bir ilişki olamaz böyle evlilik istemiyorum. Seviyorum evet ama mantıklı davranmam lazım aşk herşey değildir
Şimdilerde çocuksuz evlenen bekarlar bile anlaşamıyor.dedigim gbi amacı evlenip aynı zamanda velayeti almakta olabilir.daha iyisini bulursun bnce ayrıl basın sıkıntıdan kurtulmayacak düzenin değişecek.. adam çocuklu karısından boşanmış sanami acıyacak sendende bosanir...nikahtan sonra kizimda kalacak isine geliyorsa derse neyapacaksin....ben herzaman en kotu ihtimal i düşünürüm..kalırsın psikolojin bozulmuş bi şekilde ortada...yanlış anlama hersey herkesin başına gelebilir bu hayatta neolcagimiz belli dgl ama adam güven vermiyor...

Ayrılın söz nişan evlilik yok sonuçta ailelerde tanismasin, çocuklu bir (erkek/kadın )insanla yola cikmayi göze aldıysanız olacakları tahmin etmeniz lazım. Küçük kız çocuğunu babasından ayırmaya kimsenin hakkı yok,babasının evinde ara ara kalmasını geçtim babasıyla yaşama hakkı var, sizin de kabul etmeyip ayrılmaya hakkınız var. Sizinki keyfi ama 11 yaşındaki kız çocuğunun ki mecburiyet biraz da böyle düşünün.

Tabikide babasının evi gidecekte gelecekte ama daimi kalmasını istemiyorum.. Zaten en başından sordum ona kızının bizimle yaşama ihtimali varmı velayeti alacakmısın diye istemiyorum demişti
İstemiyorum diyen adamın kıçına ben tekmeyi basarım. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatta, diyelim ki sizden de ayrıldı yada siz öldünüz, sizin çocuğunuzu da istemeyecek bu şekilde düşünün. Böyle bir adama güvenim de saygın da olmaz.

Ben hikayenin diğer tarafıyım, yani anne olan. Eski eşim evlendi. Ben asla çocuğumu göndermem, velayetini de vermem. Yalnız her şeyin çocuğa odaklı olması bana tuhaf geldi. Eş adayınız arada denge tutturamamış gibi görünüyor. Bu alana egilmelisiniz bence.

Aynen öyle herşey çocuğa odaklı o nereye gitmek isterse oraya gidiliyor nerede yemek yemek istiyorsa oraya gidip yemek yiyoruz zaten başbaşa hiçbirşey yapamadık bugüne kadar toplasak 8 kere görüşmüşüzdür birebir sonrasında kızını sürekli yanında getirdi hiçbir paylaşımımız kalmadı kızı her konunun içinde sohbet edemiyoruz mutlu değilim yani artık bu evlilik fikrinede sıcak bakmıyorum çünkü şimdiden böyleyse ilerdeki hayatımızı düşünemiyorum.

Katılıyorum. İlla koşa koşa evlenmek zorunda değiliz. Bence de askıya almak en mantıklısı. Veya değer görüyorsanız kendinizi ifade edip denge tutturmasi için biraz daha zaman tanıyabilirsiniz. Bu gidişle evlenince kızı aranızda yatacak.

Nisanlilik suresini uzatin. Tum sorularinizin cevabini alacaksiniz. Sakin ha sakin aklinizda tek bir suphe kirintisi bile varken evlenmeyin.

Evlenmeyin lütfen. Hiç evlenmemişsiniz çocuklu adamla zor bu evlilik. O kız çocuğu daha da zorlar sizi ergenlikleri zor. Yapmayın kendinize. Adam resmen kızıma bakıcı ol modunda takılıyor. Sürekli her buluşmaya getirmesi yanlış. Evlenince üçünüz beraber yaşarsınız tatilede gelir sizinle hazırsanız evlenin. Ama evlenseniz çok sürmez boşanırsınız

merhaba, ben sizi cok iyi anliyorum, bazi yorumlar cok sert girmis, lutfen alinmayin.

ben 4 yillik iliskimi buna benzer bir sebeple bitirdim. ne eski nisanlimin kizi ne de eski karisi yuzunden: Bilakis nisanlimin kendisinin tutumu yuzunden terk etmek zorunda kaldim onu.

hem kiziyla hem eski karisiyla cok nezih, anlayisli, harika bir iliskim vardi. tatiller, hediyeler, karsilikli sevgimiz cok guzeldi, allah hem eski karisindan hem kizindan razi olsun. eski nisanlimi ozlemesem de bazen kizi ve eski karisiyla gecirdigimiz guzel gunleri dusunurum yani.

ama nisanlim olacak OKUZ gittigimiz her yerde sanki sevgilisi kiziymis gibi davraniyor, ben resmen iki adim arkadan yuruyordum. evde, oyun oynarken, yemek yaparken surekli kiziyla tuhaf bir etkilesime girip beni disliyordu. belki bilmeden yapiyordu ama ben oyle hissediyordum, ve bu yeterinxe kotu.

erkekler gercekten algisi dusuk ve sosyal gelisimi sakat varliklar, cok cok iyi egitilmeleri gerekiyor cunku "iliski yonetimi" yetenekleri gercekten cok zayif. Biz basbasayken harika, aile ortamindayken tuhaf davraniyordu (bu arada ben turk, nisanlim alman polonyali ve biz iskocyadayiz) . Bunu onunla konustugum zaman da, bana onunla bebek yapmak icin baski yapiyordu (mantiga bak ayol) . bahanesi de "cocuk sahibi olmak baska bisey, senin de olsun da gor" dite sacma sapan seyler soyluyordu. daha sonra bunun, beni bebek yapmaya zorlamak icin bilerek yaptigini dusundum, belki psikopat falandir diye... neyse

Diyecegim o ki, erkeklerden cok bir sey beklemeyelim lutfen, ozellikle karmasik durumlarda ve kriz yonetiminde asla bir erkege guvenmeyin cunku onlarda bu kapasite yoktur. Eger cok matah biri olsaydi ilk karisi onu terk etmezdi, bunu unutmayin.

cok genelleme yapip ahkam kestim affola - eminim harika adamlar, babalar, ikinci esler vardir ama istisnalar kaideyi bozmaz.

yol yakinken don arkadasim, ben hergun sukurler ediyorum iyi ki bitirmisim, simdi allaha sukurler olsun ruya gibi bir esim var.

cocugu olan bir anne tekrar evlendiginde hem evladina hem yeni esine ayak uyduruyor ama erkekler boyle degil malesef.

icine sinmiyorsa, kalbin sana birseyler soylemeye calisiyor. sagduyulu davran.

iyi sanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…