Fikirlerinize ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

blackswan9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
48
21
18
30
Farklı ve sağlıklı bir bakış açısı duymaya geldim. Buranın üyeleri son derece mantıklı insanlar oluyor. Abimin sevgilisinden bir çocuğu oldu çocuk şu an 6 yaşında. 6 yıl önce abim Bodrum’da çalışırken İngiliz turist bir kızdan oldu. Toplamda 1 ay bile yüz yüze görüşmediler bu 6 yıl içerisinde. Tanışmışlar, kız tekrar tatile gelmiş, çocuğu yapmışlar ve gitmiş. Sonra 1 hafta Türkiye’ye geldi nişan gibi bir şey yaptık hamile olduğu için, ama orda da abime ve bize çok yabancıydı. Çocuk İngiltere’de doğdu ve doğduğuktan sonra evimize gelmeyi kabul etmedi ve Bodrum’a gelip göstermesi için ikna ettik. Geldi 1 hafta kaldı annesiyle (babası yok) ve kaldığı süre boyunca abimi odadan içeri dahi almadı asla. Sonra ülkesine gitti, gidiş o gidiş. Hepimiz bildiğin ne diller döktük, asla gelmiyor çocuğu da getirmek istemiyor, nadiren annem çocukla görüntülü konuşabiliyor sadece. Abim yıllardır beni İngiltere’ye yanına alsın vize çıkarttırsın diye bekliyor ama kız buna da yanaşmıyor asla. En son birkaç ay önce yine çocuğu getirmesi için abim konuşmaya çalıştı, biraz iyi davranır gibi yapıp ikinci çocuğu istemiş abimden. Abim hayır diyince de cevap vermeyi kesmiş. Çocuk yapmak için birlikte oldukları zamanlarda da kız telefonu kapatıp sabaha kadar barlarda gezmiş abim bulamamış. Benim bildiğim; bir kadın koca olmadan o doğumda buruk olur, eşini yanında ister. Bu kız doğumdan önce de sonra da dünyanın en mutlu insanıydı bildiğin. (Sosyal medyadan görüyorduk.) Bir süre önce de bi çocuğu evlat edinmiş ve birini bulmuş evlenecekmiş. Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Sizce kızın amacı nedir biz bir oyuna mı getirildik anlamıyoruz. Abim de aşırı saf ve uysal biri ne desen inanan cinsten.
Düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Farklı ve sağlıklı bir bakış açısı duymaya geldim. Buranın üyeleri son derece mantıklı insanlar oluyor. Abimin sevgilisinden bir çocuğu oldu çocuk şu an 6 yaşında. 6 yıl önce abim Bodrum’da çalışırken İngiliz turist bir kızdan oldu. Toplamda 1 ay bile yüz yüze görüşmediler bu 6 yıl içerisinde. Tanışmışlar, kız tekrar tatile gelmiş, çocuğu yapmışlar ve gitmiş. Sonra 1 hafta Türkiye’ye geldi nişan gibi bir şey yaptık hamile olduğu için, ama orda da abime ve bize çok yabancıydı. Çocuk İngiltere’de doğdu ve doğduğuktan sonra evimize gelmeyi kabul etmedi ve Bodrum’a gelip göstermesi için ikna ettik. Geldi 1 hafta kaldı annesiyle (babası yok) ve kaldığı süre boyunca abimi odadan içeri dahi almadı asla. Sonra ülkesine gitti, gidiş o gidiş. Hepimiz bildiğin ne diller döktük, asla gelmiyor çocuğu da getirmek istemiyor, nadiren annem çocukla görüntülü konuşabiliyor sadece. Abim yıllardır beni İngiltere’ye yanına alsın vize çıkarttırsın diye bekliyor ama kız buna da yanaşmıyor asla. En son birkaç ay önce yine çocuğu getirmesi için abim konuşmaya çalıştı, biraz iyi davranır gibi yapıp ikinci çocuğu istemiş abimden. Abim hayır diyince de cevap vermeyi kesmiş. Çocuk yapmak için birlikte oldukları zamanlarda da kız telefonu kapatıp sabaha kadar barlarda gezmiş abim bulamamış. Benim bildiğim; bir kadın koca olmadan o doğumda buruk olur, eşini yanında ister. Bu kız doğumdan önce de sonra da dünyanın en mutlu insanıydı bildiğin. (Sosyal medyadan görüyorduk.) Bir süre önce de bi çocuğu evlat edinmiş ve birini bulmuş evlenecekmiş. Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Sizce kızın amacı nedir biz bir oyuna mı getirildik anlamıyoruz. Abim de aşırı saf ve uysal biri ne desen inanan cinsten.
Aklıma ilk gelen kadının cinsel eğiliminin farklı olması ama anne olmayıda istemesi. Selin ciğerci gibi düşünebilirsiniz Gökhan çıra ile evlendi yurtdışında taşıyıcı anne sistemi ile çocuk edindi bu tarz bişey olabilir

Aklıma ilk gelen kadının cinsel eğiliminin farklı olması ama anne olmayıda istemesi. Selin ciğerci gibi düşünebilirsiniz Gökhan çıra ile evlendi yurtdışında taşıyıcı anne sistemi ile çocuk edindi bu tarz bişey olabilir
Benim aklıma da ilk gelen bu oldu. Dedim acaba eşcinsel olabilir mi ya da feminist olabilir ve erkek olmadan çocuk olsun isteyebilir, ama şu an hayatında bi erkek olunca öyle olmayacağını anladım.

Benim aklıma da ilk gelen bu oldu. Dedim acaba eşcinsel olabilir mi ya da feminist olabilir ve erkek olmadan çocuk olsun isteyebilir, ama şu an hayatında bi erkek olunca öyle olmayacağını anladım.
Belki hayatındaki erkegide o yönde kullanmak için birliktedir bilemezsiniz yurtdışında bu tarz şeyler çok yaygın. Belkide çocukları başkaları için yetiştiriyorlar satmak vs için inanın neler.neler var organları için bile bu tarz ise girerler. Başka ülkeden çocuk yapması ve görüşülmesi üstüne 2. Çocuğu istemesi. DNA yapıldımı ? Yasal haklarınıza başvurun ve o yavrucagi kurtarın aklima hiç güzel şeyler gelmiyor çünkü

DNA testi yapıldı mı ? Çocuk abinizin nüfusuna kayıtlı mı ?

Belki hayatındaki erkegide o yönde kullanmak için birliktedir bilemezsiniz yurtdışında bu tarz şeyler çok yaygın. Belkide çocukları başkaları için yetiştiriyorlar satmak vs için inanın neler.neler var organları için bile bu tarz ise girerler. Başka ülkeden çocuk yapması ve görüşülmesi üstüne 2. Çocuğu istemesi. DNA yapıldımı ? Yasal haklarınıza başvurun ve o yavrucagi kurtarın aklima hiç güzel şeyler gelmiyor çünkü
Yapmayacağına emin olduğumuz tek şey çocuğa kötülük yapmaya çalışması olur. Öyle bir seviyor öyle bir ilgili ki çocukla. Sosyal medyadan takip ediyoruz anca. Hatta abim geçenlerde çocuğun doğum gününü kutlamak için yazmıştı son konuşmalarının üstüne; abime “onu canın istediği zaman sorup ilgilenemezsin bitti artık” diyip engelledi. Ama dediğiniz gibi; dünyada neler var neler. Belki satmak vs. için yapmıyordur ama bir bit yeniği olduğunu da hissediyor insan.

DNA testi yapıldı mı ? Çocuk abinizin nüfusuna kayıtlı mı ?
Hayır çocuk ilk doğduğunda bir kere getirdi, bir daha asla gelmiyor o kadar ısrar etmemize rağmen. Abim aldattığını düşünüyorum demişti sabaha kadar barlarda takılıp telefonu kapattığında. Çocuk başkasından filan da abime mi mal etmeye çalışıyor anlamadık. Gelse DNA isteyeceğimizden korkuyor belki de…

Resmen abinizi damızlık olarak kullanmis hatta ikinci kez kullanmaya devam etmek istemiş. Ilk kez bir adamin yaşadığı bu duruma üzüldüm.

Bu kadar sure gorusmemisler bu zaman boyunca aldatma olarak bakmayin artik. Kiz bitirmis ve kendi hayatini yaşamış yaşıyor yaşayacak belli. Görünen köy kılavuz istemez.

Dna testi olmadan abiniz inandı mi? Korunmasiz seks yapan tek ulus biz degilmisiz şükür. Eğitim şart Ingiliz bacıya...

Herhangi bir yasal girişiminiz de mi olmadı bu sürede?
Nadir de olsa çocuğu gösterdiği için bir şey yapmadık hiç. Ben de abime çocuk başkasından olabilir gibi ihtimaller söyledim ben biraz akıl edebiliyorum böyle şeyleri ama ailem bilmez bu tür şeyleri. Annem zaten torunum da torunum diye tutturdu gidiyor asla kötü bir şey düşünmüyor. Abim de aynı şekilde saf ve her söylenene inanır. Bir de kızı çok seviyordu belki biraz da o yüzden inanmak istiyordur. Bir tek bana mantıklı gelmiyor bu olanlar.

Abin çocuğu istiyorsa nufusunda ise velayetine alsın.Birdaha tanımadığı biriyle birlikte olmasın.Turkiye de ki sartlarla İngiltere bir olmaz tabiki ondan rahat.

Resmen abinizi damızlık olarak kullanmis hatta ikinci kez kullanmaya devam etmek istemiş. Ilk kez bir adamin yaşadığı bu duruma üzüldüm.

Bu kadar sure gorusmemisler bu zaman boyunca aldatma olarak bakmayin artik. Kiz bitirmis ve kendi hayatini yaşamış yaşıyor yaşayacak belli. Görünen köy kılavuz istemez.

Dna testi olmadan abiniz inandı mi? Korunmasiz seks yapan tek ulus biz degilmisiz şükür. Eğitim şart Ingiliz bacıya...
Dediklerinize ben de sonuna kadar katılıyorum. Abime kullanılmış olabileceğini ucundan bile söylemeye çalışsam hemen bi yükseliyor. Sanırım biraz erkeklik gururuna yediremiyor bu kullanılma olayını. Bak diyorum kendi ağzınla söylüyorsun; tam çocuk yapmak için birlikte olduğunuz hafta kız bi gece telefonu kapatıp sabaha kadar ortadan kaybolmuş barlarda gezmiş. Yabancı kızlar rahat olur bizim gibi olmaz diyorum, bi duraksıyor ama yine de yok çocuk benden diyor.

Abin çocuğu istiyorsa nufusunda ise velayetine alsın.Birdaha tanımadığı biriyle birlikte olmasın.Turkiye de ki sartlarla İngiltere bir olmaz tabiki ondan rahat.
Maalesef ne velayet ne DNA hiçbir şey yok elimizde. Getirmeye de yanaşmıyor. Sanırım umudu keseceğiz.

Doğru söylüyorsunuz. Buldu saf sessizini yaptı çocuğu, ülkeler de ayrı nasıl olsa.

Dediklerinize ben de sonuna kadar katılıyorum. Abime kullanılmış olabileceğini ucundan bile söylemeye çalışsam hemen bi yükseliyor. Sanırım biraz erkeklik gururuna yediremiyor bu kullanılma olayını. Bak diyorum kendi ağzınla söylüyorsun; tam çocuk yapmak için birlikte olduğunuz hafta kız bi gece telefonu kapatıp sabaha kadar ortadan kaybolmuş barlarda gezmiş. Yabancı kızlar rahat olur bizim gibi olmaz diyorum, bi duraksıyor ama yine de yok çocuk benden diyor.

Abiniz nereden biliyormuş ? Yeri geliyor, hata olmasın diye Dna testini sadece kan örneğiyle değil; saç, tırnak ve tükürük örnekleriyle de yapıyorlar.

Çocuk yapmak için buluşmuşlar blackswan9 blackswan9

Abin gerçekten çok safmış. Yeni tanıştığı bir kadin daha tanimiyor etmiyor, huyu suyu ne, in mi cin mi, bilmiyor ama fikfik icin buluşmuşlar.

Farkındaysan kiz bir amaç dogrultusunda gelmis. Amaç hamilelik bebek yapmak.. Babasının önemi yok kiz için. Cunku sadakat bagi olsa tlf kapatip o bar senin bu bar senin gezmezdi. O yuzden cocugun zurriyeti gercekten şaibeli.

Dna ile kesin sonuca ulasmanizi cok isterim. Annenizi de anlıyorum muhtemelen ilk torun. Ama gerçekten ortada bir netlik yok. 😔

Çocuk yapmak için buluşmuşlar blackswan9 blackswan9

Abin gerçekten çok safmış. Yeni tanıştığı bir kadin daha tanimiyor etmiyor, huyu suyu ne, in mi cin mi, bilmiyor ama fikfik icin buluşmuşlar.

Farkındaysan kiz bir amaç dogrultusunda gelmis. Amaç hamilelik bebek yapmak.. Babasının önemi yok kiz için. Cunku sadakat bagi olsa tlf kapatip o bar senin bu bar senin gezmezdi. O yuzden cocugun zurriyeti gercekten şaibeli.

Dna ile kesin sonuca ulasmanizi cok isterim. Annenizi de anlıyorum muhtemelen ilk torun. Ama gerçekten ortada bir netlik yok. 😔
Evet en önemli yere değindiğiniz gerçekten. Kız tatile geliyor tanışıyorlar, sonra ülkesine dönüyor, çok kısa bir süre sonra çocuk yapmaya geliyor, tabi o arada barlarda sabahlıyor ve geri dönüyor. Bizim görgümüz adetimize has bir şey olduğunu sanmıyorum dünyadaki her kadın çocuk yapmak için karşısındakini tanır ölçer biçer evlenir bir de evlilikte ölçer biçer ve öyle yapar çocuğu. Yani bu kızın ikinci görüşmeye bildiğin çocuk yapmak için gelmesi insanın aklını bulandırıyor. Ve evet ilk torunu o yüzden bu kadar düşkün oldu annem.

Abim yıllardır beni İngiltere’ye yanına alsın vize çıkarttırsın diye bekliyor ama kız buna da yanaşmıyor asla.
Abiniz ava giderken avlanmış gibi görünüyor. Kendisi niye çocuğunu görmeye İngiltere'ye hiç gitmedi? Orada sevgilisi olmayanlar vize başvurusu yapamıyor mu? Kendisi hiç harekete geçmesin her şeyi kadından beklesin, niye? Konsolosluk aracılığıyla da bir takım girişimlerde bulunabilirdi, dava açması için avukata yönlendirilirdi, dna testiyle baba olduğu kanıtlanıp ortak velayet hakkı olurdu.

Tam rakamları bilmiyorum ama bekar-tek ebeveynlere çocuk yardımı için iyi para ödeniyor. Sağlık sigortası, kreş ücretleri, vergi vs epeyi avantajı var. Orada yaşayan biri yanlışsam düzeltsin beni. Kadın hiç çalışmasa sadece çocukları için yapılan yardımlarla geçinir.

Kusura bakmayın da 1 ay bile görüşmeyen insanlar birbirini nasıl seviyor? Anneniz için üzüldüm ama orada bir torunum var diye boşuna hayale kapılıyor. Bu çocukla bağ kurmayı unutun, çünkü hiç babası varmış gibi davranılmamış. İkinci çocuğu da öz kardeşi olsun madem diyerek istemiş ama abiniz kabul etmemiş. Sizinle artık bağlantıda olacağını sanmıyorum. Ya şimdi kanun yoluyla hareket edip test yaptırsın ve çocuğun babası olduğunu kanıtlasın ya da bıraksın peşini. Çocuk babasının yanında etrafında olmadığını biliyor, bir kaç seneye ergenlik çağı gelince umursamaz bile.

Kadın ikinciyi evlat edindiyse demek ki kadının çocuğu zor oluyor olabilir belki de ilk çocukta abini kullandı çocuğum olmayacak bahanesiyle. çünkü İngilterede öyle herkesi çocuk yapmak için kandıramazdı.kimse bu sorumluluğa girmek istemezdi.Yanlış anlamayın abiniz oturum için mi yoksa gerçekten çocuğunu düşündüğü için mi İngiltere istiyor. Çünkü eğer kadın türk ve Türkiyede olsaydı evlilik dışı olsaydı bizim erkeklerin acayip hoşuna giderdi hiçbir sorumluluk almamaya her bakımının annede olmasına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X