Fikirlerinize ihtiyacım var...

daha çok erken...dediğim gibi en az 6 aydan önce tam etkisi ortaya çıkmaz....
ve bazı kişilerin ömür boyu kullanması gerekebilir.

sanırım senin eşin genetik olarak sinirli olduğundan ömür boyu kullanması gerekir, yaşadığı stress veya travmadan kaynaklı olsaydı belli bir süre yeterli olurdu.
çok geçmiş olsun a.s.

bence,
eşinizin gözlerinin içine bakarak;
''canımı çok acıttın ama ben ne olursa olsun,
bu ayıbın ikimizin arasında kalmasını,
ailelerimize yansımamasını istiyorum'' diyin,
kesinlikle yolda fazla ılımlı olmayın,sadece ailelerin yanında farkettirmemek için ılımlı olun..
bu ayıbına ne kadar üzüldüğünüzü,
bu tarz bir ewliliği tercih etmeyeceğinizi,
ewlilikten beklediğiniz saygıyı göremediğinizi yansıtmazsanız bu densizlik dewam edecektir.
ayrıca kabul ediyorum hastaymış ama bu
yetişkin bir insanın bu kadar kontrolsüzleşmesine gerekçe olamaz,
sonuçta temyiz kudreti yerinde öyle değil mi?
kendinizi we ne hakettiğinizi bilip,önemseyin..

cnm planlarınızı bozmayın.bu kadar kısa zamanda zaten sağlıklı bir karar veremezsin.mesafeli dur.ona bir daha aynı şeyi yaşatırsa kötü şeyler olacağını hissettir.bazen sırf bir bakışla bile ne demek istediğiniz anlaşılabilir.ama büyükleriniz anlamasın üzülürler.dozu ayarlayın işte bir şekildea.s.

yanındaki bayana dik dik bakılması her erkeği rahatsız eder
kaldı ki bu senin eşin ve kıyafetin yüzünden olduğunu da söylemişsin
demekki dikkat çeken birşey giydin evde o kadar önemsemedi ama dışarıda insanların bakışları onu rahatsız etti
kızmakta haklı ama söylediği laf yenilir yutulur cinsten değil :1closedeyes:
özür dilediyse bu seferlik affedebilirsin bayram nedeniyle hem senin içine sinsin hem onun
ama biraz burnunu sürterek tabi:sengözlerimebaksanab
ve bir dahada kıyafetlerine daha dikkat ederek
ona bu tarz yakıştırmalar yapma cesareti vermezsen sorun olmaz diye düşünüyorum

Eşiniz terbiyesizlik etmiş lakin bence, sizde sütten çikmiş ak kaşik değilsiniz
neden açik saçik giyiniyorsunuz? bi marifetmi maharetmi böyle giyinmek bilmem ki?
cidden bazi hem cinslerimi anlamiyorum.Kiyafetlerimi o kadar özenle secer alirim ki hatta pantolun üstüne
uzun tişört kazaklar hırkalar giyerim neden? kimse bana bana bakarak şevke gelmesin efendim

Bunlari genel anlamda anlattim konu sahibesi arkadaşim lütfen üzerinize almayin

bi atasözümüzle perdeyi kapiyorum

medeniyet dedigin acmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni

arkadasım helal olsun çok guzel yazmıssın hihoyyytagzına saglık bı bayanlar malesef abartıyoruz bazen:teselli:

yine de şanslısın.kocan hatasını biliyor ve senden özür diliyor.dilemeyeni de çoook..
tedaviye büyük bir ihtimalle olumlu bir cevap alır ama zamanla....bu arada sen de çok dikkat et ilaçlarını aksatmasın.bu çözülemeyecek problem değil...canını sıkma.düzelmese de o sinirlendiğinde ses çıkarma bak zaten hatasını da anlıyor..suyuna git ve istemediği şeylerde hassas ol.kıyafet seçimi gibi....

taraflardan biri psikopat degilse kavgalar,tartişmalar hep cift kaynakli oluyor..eşinizin sinirli bir yapisi oldugunu,kizcagini bile bile acik bi kiyafet giymek kibritle gaz odasinda gezmeye benzemiş..eşinizin söyledigi lafta yenilir yutulur bi laf degil elbet..ama o tarz sinirli birinin burnunun dikine gitmemesi,özür diliyebilmesi iyi birşey bence..

eşiniz zor bir dönemden geciyor..bu süre zarfinda ona yardimci olmalisiniz bence..

Esin sinirli ve kiskanc bir adam sende ona göre giyin arkadasim, bu arada yanlis anlama suc sadece sendede degil aslinda disardaki o ac köpek bakisli erkekler varya, migde bulandirici süzüsleri varya en büyük suc onlarda aslinda ama ne yapican, gidip millete bakmayin diyemezsinki!!:mymeka:

Ayri ayri gitmeyin bencede, söyledigi söz cok cirkin bir erkek buna karisina söyledigi vakit cok gözümden düser fakat esin hasta bir bakima hem özürde diledi, konusup halledin susmakla surat asmakla olmaz bu is...:teselli:

Esinin sinirli olmasi disinda cok iyi bir insan oldugunu söylüyorsun, yillar gectikce onu bu sekilde kabulleneceksin ya da/belki de esinin sinirleri de azalacaktir zamanla.
Hepimizin kötü yönlerimiz var, oldugu gibi kabul etmelisin sen de.
Esinin giyiminden dolayi sana olan sinirini anlamaya calis, ayni sekilde siz dolasirken carsida baska bayanlarin esine ilgi duyarak bakmalari seni de rahatsiz ederdi inaniyorum.
Git esinle bayramni yasa doya doya.. Bayramda küsmek olmaza.s.

arkadasım bu laf cok agır..ki siz evden cıkmadan önce fikrini almışsınız heralde mini etek straplez bluzla cıkacak olsanız eşiniz olmaz derdi şahsen ben cok acık sacık giyindiğinizi düşünmüyorum zaten dışarsı kar kıyamet ayrıca kocasının yanında laf atacak olan adam siz ne giyerseniz giyin buna yeltenecekti demek ki çünkü o hayvanların içinde var zaten bu dürtüler güzel kadın gördü mü pisleşiyorlar..benim erkek arkadasım da istemez abartıya kaçmamı ama ben onun istediği gibi yaşamaya çalışsaydım suan belki de tenimin hiç bi zerresi gözükmezdi ama ikna ettim zararı olmadını gösterdim suan her istediğimi rahatca giyiyorum..siz de ikna etmeye calışın.gerci eşinizin özel bi durumu var cok da üstüne gitmeyin yavasca anlamaya calışacaktır sizi.
bu arada bence de bayramda aileleri ziyarete gidin cunku bu özel bi durum.ama kesinlikle ılımlı davranmayın yumuşadıgınızı sanmasn.eve döndüğünüzde ise içinizdeki acı gecmez gerci de hafifleyene kadar da yanaşmayın..

Arkadaşım öncelikle huylu huyundan vazgeçmeyecektir bunu peşinen söyleyeyim.Ama bazı insanlar kaldırabilir,kendince bir çözüm bulur veya karşı tarafın tek kötü huyu budur bir şekilde ortak nokta bulunur anlaşılır.O yüzden ''bu ne kardeşim hemen bitir'' gibi kesin cümleler kuramayacağım.

Ama bu sinirlilik şahsa hakaret'e varıyor,namusa vs dil uzatabelecek kadar kendinden geçiriyorsa ve sen de bitirmek istemiyorsan iyi bir derse ihtiyaç vardır.Tekrar bir tanışmanız ve senin nelere katlanıp nelere katlanamayacağını iyi bellemesi gerekir.O zaman bir bakmışsın sinirliliği devam etmiş ama ne söylediğini de kulağı duyar hale gelmiş olur..

Evlilik hemen bitirelemeyecek kadar ciddi bir durum birkaç şans daha ver ama mutlaka sınırlarını bilsin..Buna karşın hala hayatı çekilmez hale getirir tarzda söylemleri ve eylemleri olduğunda tekrar düşünürsün.

Bu arada akadaşım eşe uymakta bir sakınca yoktur bence..Mutlaka o da sana göre bazı şeylerini düzenlemiştir.Bir düşünürsen görürsün o yüzden sende kıyafetlerini ona göre çok radikal olmayacak şekilde ayarlayabilirsin diye düşünüyorum.Hayat müşterek...

Ama tekrar altını çiziyorum o lafı çooook çoook çirkin...Erkek arkadaşın olsa arkana bile bakma derdim ama evlenmişsin bir şans daha ver derim.Ama dikkat edilmesi gereken bir erkek ,onunla hayat çok kolay olmayacaktır...

valla madem o kadar sinirliydi eşin sana bakanlara girişseydi niye sana kızıyor ki çünkü yanında eşi olan bayana bakan adam o bayan çarşaf da giyse bakar pantolon ceket de giyse de bakar asıl hayvan gördüğü her bayana yiyecek gibi bakan erkek egemen ideolojinin oyuncağı olan zavallılardır bence
bunun dışında umarım çözmüşsündür sorunlarını eşin de tedavisi ilerledikçe daha normal ve makul tepkiler verecektir zaten

aynı sorunları yaşıyorum ben de...
ama tedavi falan inanmıyorum ben bir insan asla değişmez..
bende eşime biraz daha esnek olması konusunda çok yalvarıyorum ama nafile...
benim çok sinirli olduğumu düşünüyor ki ben neyse beni tanıyan biliyor ne kadar sakin mulayim biri olduğumu....
sizin eşiniz en azından dr ye gidiyor benim eşimi ikna etmem çok zor olacak gibi 3,5 yıllık evliyim henüz ikna olmuş değil

Eşinizin iyileşme sürecinde siz de biraz destek olsanız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…