- Konu Sahibi challenger
-
peki hayatına sokmak istemeyen insan kendiliğinden mesajlar atarmı,ararmı yada kendiliğinden gelip görüşür mü? birlikte tatil yapmak ister mi?
tüm bunları yapabileceği çevresinde çok fazla insan varken neden benim hayatımla bu kadar ilgileniyor olabilir sizce?
hem öle hem böle.bu ne kararsızlık canım.senden başka kızlarlada böle olmasın.içli dışlı ol sonra arkadaşız.nası bi arkadaşlıksa.sanırım seni hayatında sewgili olarak istemio kaydirigubbakcemile
bu dengesizlik nie ozman canım.isteyen adam biz neyiz deince arkadaşız demez.yani dememeli.nazamı çekio kendini acaba :uhm:
merhaba.ben aklımın karıştığı bir noktada sizlerden yardım istiyorum çünkü durumun içinden çıkamıyorum.
benim 4 yıl önceden bir üniversite gençlik sitesinden tanıştığım birisi vardı.ilişkilerimiz üzerine muhabbet ederdik ve 2 yıl bu muhabetler sürdü.hiç normalde görüşmedik ve 2 yıl sonra benım ilişkimin bitme durumuna geldiği yurtdışından geldiğim onunda yurtdışından geldiği ortak bir zamanda görüşme kararı aldık görüştük.ve direk birbirimizi görür görmez elektrik aldık.sevgili olduk 15 günde ailesinin içine soktu,tüm arkadaşlarını tanıştırdı.daha önceki geçmişini bildiğim için sürekli ondan şüphe duydum ve bir gün bir arkadaşımın lafı sonucu evde onu uyurken bırakıp çıktım.kendı evıme gıttıgımde mesaj attım ayrılmak istediğime dair.pişman oldum sonrasında kabul etmedi.kapısında sabahladım bazı akşamlar ama görüşmedi.sonrasında bir gün ortak yerde görüştük ve arkadaş olma kararı aldık.ama herkes hala benı sevdıgını söylüyordu ve bir sürü kız hayatına girebilecekken kimse hayatına girmedi 2 yıl içinde.ben eskı ilişkime devam ettim,çeşitli sorunlar yaşadım o bunlara yardımcı olmaya çalıştı çoğu kez ve erkek arkadaşım askerden geleceği zaman görüşmemizi sonlandırmak istedi benim içimde birşeyler var görüşmemiz doğru olmaz dıyerek.erkek arkadaşımdan ayrıldığım zamanda gene duydu ve hayatıma girme kararı aldı.her gün mesajlaşan,telefonda görüşen adeta adı konmamış bir ilişki yaşayan 2 kişi olduk.yaptığı konuşmalar tatile izmire gel burdakilerlede tanış,birlikte tatil yapalım.yada bir erkek lafı geçtiğinde kim o neden görüşüyorsun ben varım gibi kelimeler.ve dün akşam artık dayanamayarak biz neyiz bir karar verirmisin artık dıye söylediğimde biz arkadaşız o kadar dedi.anlamıyorum bır ınsan karşısındaki insanın bu kadar hayatının ortasına alırda aynı zamanda nasıl arkadaşız der aklım almıyor.uğraş arıyor kendisine desem çok fazla sosyal çevresi olan birisi başka birileri ile ilgilenir ve işin tuhafı benım yanımda iken ne başka kızın lafını edıyor nede ararlarsa konuşuyor sadece benımle ılgılenıyor.bu arkadaşlık mı yada ne yapmaya çalışıyor.ben nasıl hareket etmeliyim?
peki hayatına sokmak istemeyen insan kendiliğinden mesajlar atarmı,ararmı yada kendiliğinden gelip görüşür mü? birlikte tatil yapmak ister mi?
tüm bunları yapabileceği çevresinde çok fazla insan varken neden benim hayatımla bu kadar ilgileniyor olabilir sizce?
yüzyüze konuşmaktan korkuyorum hatta o anda oda birşeyler konuşmasın diye konuyu saçma sapan muhabetlere çekiyorum.konuşmak istediğim şeyler çok farklı iken bır bakıyorum ki sonuç çok farklı ve ben tüm konuşmak istediklerimi onun yüzüne soramıyorum.ve sizce bu durum gerçekten arkadaşlık mı yoksa adı konmayan bir ilişkimi ve sızce bu durumun altında karşımdaki insanın bana güvensiz olması olabilir mi?
bilmiyorum böyle bir korkuyu bir erkek yaşayabilirmi bilmiyorum gerçekten ve olabilir çünkü hayatıma ne zaman girmeye kalksa hep bunu yaptım neredeyse ve olabilir.onun içinde böyle bir korku varsa benım ne yapmam gerekıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?