şimdi sana desemki sallama unut gitsin kocanı dinle,eminimki yapamazsın bunu aklın takılmış bi kere.kocanın kuzeninin dedikleri doğruda olabilir abartıda.bunu anlamak için fecabooka baksana.belki bişeyler bulursun.bide kimse göründüğü gibi değildir bunuda unutma lütfen...
bence de eşinin akrabasına ben kocama güveniyorum böyle birşey söz konusu bile olamaz deseydin keşke.. Eşine güveniyorsan problem yok.. Ama yine de dikkat etmekte fayda var. Çaktırmadan kontrolünü yap. Erkek milleti sonuçta... Kafana da çok takma bence. Ortada fol yok yumurta yok. Bir lafla paranoya yapma.. Belli etmeden takibini yap bir süre zaten tuhaf birşey varsa hissedersin diye düşünüyorum...
Esinle o tekin olmayan kizi nasil görmüs kuzeniniz? Ne yapiyorlarmis :ecrin_bebek:
Esinize bu soruyu ilk sordugunuzda yüzü nasildi? Korktu yada yutkundu mu?
Kacamak cevapta vermemis bana göre..
Rahat olun bana kalirsa kuzeniniz yanlis düsünmüs bir seyleri..
ne soruyosun neyi merak ediyorsun kız eşinle yakaladım dememişki
belki kıza biraz hafif geldi facedeki resimleri ama facedeki resimlere bakarak yorum yapmakta nekadar adil tartışılır
eşime güveniyorum ne alaka ağzını neden kapatıcaksınkii
eşin tekin değil dese ben eşime güvenirim dersin...
al benim nişanlımın yardımcısı rus karısı kaşarın önde gideni inan zerre umrum değil
insan olarak evet iyi bir kadın ama bana çok hafi gelio benimkisi yüz vermezse ne yapabilirki
kafamda hiç nokta kuşku yok inan
benım en çok takıldıgım noktada zaten eşimin kuzeninin niyetinin ne olduğu ? :uhm:
eşinin mimiklerine falan dikkat etseydin keşke,senden gözlerini kaçırdı mı yada hafif rengi değişti mi?
etrafa prim wermemek adına eşime güweniyorum de ama gizliden gizliden de kontrol et madem içine sinmesi için.
işte ınsann ıcınde bı kusku kalıyo gnede bı sekılde halletmek lazım bu sorunu bence kendınıde cok yıpratma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?