Fikirlerinize ihtiyacım var

nefret

canım oğluşum kucagımda:)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.016
4
356
44
kıslar size yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

bi akraba düğününde eşimin amcasının kızıyla sohbet ediyorduk havadan sudan. kız bana eşimin yanında çalışan pazarlamacı kızın birine dikkat etmemi söyledi. kızın facebook resimleri pek tekin biri olmadığını kanıtlıyo zaten falan dedı. bende öylemi hiç böyle düşünmemiştim o kız hakkında ama bakarım saol dedim eşimin kuzenine.
bu kıza eşimle çalışan evli bir adam asılmıştı daha önce ve kız ağlayarak iş yerindekilere durumu anlatmış ve onlarda eşime söylemiş ( eşim şirket müdürü sayılır aile şirketleri bu arada ) . yani asılan birini ağlayarak anlatıyosa iyi bı kız dıye düşünüyordum bende.

neyse bu olayı dayanamadım eşimle paylaştım biri boyle böyle soyledi senin akrabalarından dedm. eşimde bana o insanlar fesat bizim aramızı bozmak ıcın soyluyolar sende saf saf onları dınlıyosun keşke agzını kapatsaydın ben eşime güveniyorum deseydin dedi.

kaç gündür kafama takıldı benim .
kızıda tanıyorum oyle fettan afet bişey değil .
ne düşüneceğimi bilemedim o yüzden yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var.

şimdi sana desemki sallama unut gitsin kocanı dinle,eminimki yapamazsın bunu aklın takılmış bi kere.kocanın kuzeninin dedikleri doğruda olabilir abartıda.bunu anlamak için fecabooka baksana.belki bişeyler bulursun.bide kimse göründüğü gibi değildir bunuda unutma lütfen...

ne soruyosun neyi merak ediyorsun kız eşinle yakaladım dememişki

belki kıza biraz hafif geldi facedeki resimleri ama facedeki resimlere bakarak yorum yapmakta nekadar adil tartışılır

eşime güveniyorum ne alaka ağzını neden kapatıcaksınkii

eşin tekin değil dese ben eşime güvenirim dersin...

al benim nişanlımın yardımcısı rus karısı kaşarın önde gideni inan zerre umrum değil

insan olarak evet iyi bir kadın ama bana çok hafi gelio benimkisi yüz vermezse ne yapabilirki

kafamda hiç nokta kuşku yok inan

bence de eşinin akrabasına ben kocama güveniyorum böyle birşey söz konusu bile olamaz deseydin keşke.. Eşine güveniyorsan problem yok.. Ama yine de dikkat etmekte fayda var. Çaktırmadan kontrolünü yap. Erkek milleti sonuçta... Kafana da çok takma bence. Ortada fol yok yumurta yok. Bir lafla paranoya yapma.. Belli etmeden takibini yap bir süre zaten tuhaf birşey varsa hissedersin diye düşünüyorum...

gizliden takip et cnaım senden o zaman

şimdi sana desemki sallama unut gitsin kocanı dinle,eminimki yapamazsın bunu aklın takılmış bi kere.kocanın kuzeninin dedikleri doğruda olabilir abartıda.bunu anlamak için fecabooka baksana.belki bişeyler bulursun.bide kimse göründüğü gibi değildir bunuda unutma lütfen...

dayanamadım face baktım kızın ama kapalı profili
sadece profil fotosunu gordum hıcte hafıf bı foto degıl cok normal
hanı acık sacık kıyafetlerı de yok

eşimin kuzeni ıyı nıyetlımı kotu nıyetlımı gercekten onu cok merak edıyorum ben mafoldumben

insanlar tanımadan başka insanlar hakkında önyargılı olmaya bayılırlar
benimde face adresimde angelina jolienin resmi var hiç aklıma gelmedi insanlar ne düşünür diye

bence de eşinin akrabasına ben kocama güveniyorum böyle birşey söz konusu bile olamaz deseydin keşke.. Eşine güveniyorsan problem yok.. Ama yine de dikkat etmekte fayda var. Çaktırmadan kontrolünü yap. Erkek milleti sonuçta... Kafana da çok takma bence. Ortada fol yok yumurta yok. Bir lafla paranoya yapma.. Belli etmeden takibini yap bir süre zaten tuhaf birşey varsa hissedersin diye düşünüyorum...

evet bi yandan aklımda dikkat edıcem kısa eşime belli etmeden

eşim şöyle dedi benim kuzenim böyle bi konuda seni neden uyarsın. senin kuzenin olsa anlarım ama benim kuzenım beni koruması gerekmezmi dedi sen cok iiyi niyetlisin inanmışsın hemen ona dedı orda kafam karıştı. benim :uhm:

Esinle o tekin olmayan kizi nasil görmüs kuzeniniz? Ne yapiyorlarmis :ecrin_bebek:
Esinize bu soruyu ilk sordugunuzda yüzü nasildi? Korktu yada yutkundu mu?
Kacamak cevapta vermemis bana göre..
Rahat olun bana kalirsa kuzeniniz yanlis düsünmüs bir seyleri..

Esinle o tekin olmayan kizi nasil görmüs kuzeniniz? Ne yapiyorlarmis :ecrin_bebek:
Esinize bu soruyu ilk sordugunuzda yüzü nasildi? Korktu yada yutkundu mu?
Kacamak cevapta vermemis bana göre..
Rahat olun bana kalirsa kuzeniniz yanlis düsünmüs bir seyleri..

esimle bi yerde gormemiş . yanında calısıyo esimin.
ayrıca bana dikkat et o kıza diyende eşimin kuzeni benim değil

ne soruyosun neyi merak ediyorsun kız eşinle yakaladım dememişki

belki kıza biraz hafif geldi facedeki resimleri ama facedeki resimlere bakarak yorum yapmakta nekadar adil tartışılır

eşime güveniyorum ne alaka ağzını neden kapatıcaksınkii

eşin tekin değil dese ben eşime güvenirim dersin...

al benim nişanlımın yardımcısı rus karısı kaşarın önde gideni inan zerre umrum değil

insan olarak evet iyi bir kadın ama bana çok hafi gelio benimkisi yüz vermezse ne yapabilirki

kafamda hiç nokta kuşku yok inan

benım en çok takıldıgım noktada zaten eşimin kuzeninin niyetinin ne olduğu ? :uhm:

ortada sorun edilecek büyütülecek bişey göremedim ben

kızın tekin olup olmayışı kimseyi ilgilendiren bir husus değil

önemli olan eşiniz...kimseye kimseye zorla bişey yapamaz

benim eşimde 50tane bayan işçi çalıştırıyor

kim tekin kim tekin değil bunun arayışına giremem ki

eşime güveniyorsam gerisi çokta umrumda olmaz benim

boş yere kuruntu yapıyorsunuz siz

benım en çok takıldıgım noktada zaten eşimin kuzeninin niyetinin ne olduğu ? :uhm:

kuzene gelince söylemiş geçmiş sadece

ama doğru ama yalan...amaç yok bence bunda

duyduğu yada bildiği bişeyden bahsetmiş

sorun etmenize gerek yok

bizde bildiğimiz yada duyduğumuz bişeyi birileriyle paylaşmıyormuyuz

bir amaç güderekmi söylüyoruz herşeyi

eşinin mimiklerine falan dikkat etseydin keşke,senden gözlerini kaçırdı mı yada hafif rengi değişti mi?
etrafa prim wermemek adına eşime güweniyorum de ama gizliden gizliden de kontrol et madem içine sinmesi için.

eşinin mimiklerine falan dikkat etseydin keşke,senden gözlerini kaçırdı mı yada hafif rengi değişti mi?
etrafa prim wermemek adına eşime güweniyorum de ama gizliden gizliden de kontrol et madem içine sinmesi için.

yok canım eşimde zaten oyle bişey sezmedim. ve eşim oyle samımı bi insan değil çevresindekilerle ciddi durur yılışıklıgı falan sevmez.
ben kendimi ifade edemedim galıba
bazı arkadaslar kimseyi ilgilendirmez bu konular tarzında yorum yapmış
neyse yorum yapan herkese gercekten tesekkur edıyorum

canm eşin belkıde dogru soyluyodur sana ama bunu sana dıyen kıza bı bak olurmu sana basıslarını konusmalarını falan sen eşinide izlemeye al kuzenınıde seni kıskanıyo olabılır eşinle aran ıyıse eger yanlıs bı seyde yapma hemn yargılamada :lepi:

Back
X