fikirlerinize ihtiyacım var

nursaygin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
117
2
96
Antalya
aslında nereden başlayacağımı bilemiyorum ama artık paylaşmak istiyorum yoksa çatlamak üzereyim
5 yıldır devam eden evliliğimizin ilk 2 yılı rüya gibiydi ama artık uyandık sanırım.aslında sorunlar hayatımızın her döneminde vardı ancak üstesinden gelebiliyorduk birçok şey eşimin iş ve şehir değiştirmesiyle başladı artık memleketine daha yakınız ve benim ailemde bizden sonra buraya yerleşti bir tane oğlumuz oldu ancak eşim evden gittikçe uzaklaşıyor aslında evden işe işten eve ama aklı evde değil sürekli tartışma içerisindeyiz alttan alamıyorum özellikle son zamanlarda tahammülüm hiç kalmadı tartışmalarımız çok sık kavgaya dönüşmeye başladı şimdide artık ailesiyle yaşamak istediğini ve memleketine dönmek istediğini söylüyor bu konuda benim fikrim net asla istemiyorum çünkü kayınvalidemlede son görüşmemizde tartışmıştık ve eşimden şiddet görmüştüm mutsuz olurum gidersem gitmek istemiyorum dediğinde gelmek zorunda değilsin dedi yani oğlumu ve beni gözden çıkarmış durumda evliliğimde bitsin istemiyorum ama eşimden soğudum artık sizce bu durumda nasıl bir tavır sergilemeliyim

yok canım evleri çok müsait değil eminim olsa birlikte yaşamak isteyecek ablasının boş bir dairesi var orada oturacakmışız sonrada kayınvalidemlerin evinin üzerine ev yapacakmışız :53:

Eminim bu duruma gelene kadar eşinizle konuşmaya çalışmışsınızdır neden böyle olduğuna dair?
Peki nasıl açıklama yapıyor?... Neden uzaklaşıyor muşsunuz?

eşin keyfinden mi iş sorunundan mı? Göçmek istiyor ailesinin yanına?

ailesinin yanına neden gitmek istiyor
işi için mecbur mu yoksa keyfi bir seçim mi bu onu tam anlayamadım:28:

işi ailesinin yanında mı yapabilir yani ailesinden parasal desteğemi ihtiyaç var

asla gitme o zaten seni gözden çıkarmış, gelmek zorunda değilsin dediğinde ben olsam kapı orada güle güle derdim

eşim memur yani kendi isteği ile gidecekti ayrıca maddi olarak ailesinden herhangi bir destek yok ve olmazda zaten
arkadaşlar konuma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim hepinize bugün kendi ailemle ilgi bir sorun yaşadım işte olan eşim koşa koşa eve geldi ve en büyük destekçimin kendisi olduğunu söyledi ayrıca memleketine gitme konusunda da ben istemediğim için vazgeçmiş durumda her şerde bir hayır varmış bugün daha iyi idrak ettim bunu Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın

Back
X