Fikirlerinize ihtiyacım var...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
9 aylık bir birlikteliğim var 17 yaşındayım... Daha öncede anlatmıştım. Sorun bende diye kendimi suçluyordum ama şuanda sinirlerim çok bozuldu...
Sevgilim dün beni aramıştı konuşuyorduk yarın buluşalım tarih çalışalım biraz falan dedi bende olur dedim. Bugün ben hazırlanmadan ona çalışıyoruz demi 2den sonra dedim oda bilmiyorum aşkım abim büroya çağırdı ama dedi bende o zaman buluşmuycakmıyız dün buluşalım demiştin ama dedim oda buluşmayız aşkım dedi ve ben çok bozuldum hevesimi kırıyorsun her seferinde dedim bunu kaç kere yapma demiştim gibi şeyler söyledim oda kızdırıyosun ama beni anlayışlı ol işte dedi sonradan mesaj bile atmadı bende abisini aradım böyle böyle oldu diye anlattım oda dersten hep kaçıyor ama bana söylemediki tuğçeyle çalışcaz diye yoksa ben çağırmazdım dedi bende artık bence beni istemiyor falan dedim oda ben arıyım konuşuyum sonra tekrar seni arıyım dedi. onu aramış oda abi hiç içime sinmedi yarın çalışalım diye düşündüm demiş ve bana hiç böyle bişey demedi abisi kendi üzme oluruna bırak her şeyi ama seni istemiyor diye düşünme öyle bişey yok dedi...

Çok sinir oldum hata kimde sizce 1 haftadır sürekli kavga halindeyiz zaten küçük şeylerden...

anlıyorum tabi kırılmışsın biraz ama bence seninle olmak istemediğinden yapmamıştır bunu eğer öyle olsaydı başta yrn çalışalım demezdi bi bahane bulurdu ertelerdi istemiorum ders falan derdi.takma kafana istememiş olabilir çalışmak bahane üretiyo olabilir abisiyle konuşanbilmen ne güzel bnce şanslısın

Mesaj bile atmıyor şuanda... 1 haftadır hep buluşma konusunda tartışmalarımız oluyor. Ben genelde dershanem olmadığım veya arkadaşımla buluşmadığım zaman evde oluyorum ve onunda sürekli bi işleri oluyor dayısının yanında ona yardım ediyor falan... Bende şöyle düşünüyorum dün keşke hiç demeseydi buluşalım diye bugünde böyle yapınca bozuldum çünkü ben o kadar hazırlanmıştım neden böyle düşüncesizce davranıyor.s Abisi beni anlar ve kardeşi tanır diye aramıştım ama gerçekten biraz olsun rahatladım...

tahmin edebiliyorum planlayıp hazılanıp iptal olunca insan sinir oluyo haklısın.ama bnce kötü bi sebep yok ortada için rahat olsun canım yokssa buluşalım bile demezdi hem abisiyle de konusmuşssun

Mesaj attığında yada aradığında sinirlenmeden sakincemi konuşmam gerekir çok çabuk kırılan biri olduğum için maalesef küçük şeyleri kafama takıyorum :)

Mesaj attığında yada aradığında sinirlenmeden sakincemi konuşmam gerekir çok çabuk kırılan biri olduğum için maalesef küçük şeyleri kafama takıyorum :)

evet canım bnce sakince konuş ama hazırlanmıştım beni ektin fln die de bahset çok rahat davranma ama şakayla karışık yap:) burda ne arkadaşlar vardı böyle ufacık olayları aşırı büyütüp sonra pişman olan keşke sakin davransaymışım diyen...sakin rahat davranmak sorunları böyle çözmek en iyisi haksız duruma düşmüosun çünkü

şimdi sen bağırıp dursan of beni ektin aman ne sorumsuzsun falan desen bu sefer o üste çıkmaya çalışçak sen haksız yere laf yiceksinççbnce çok önemli bi konu deil sende benim gibisin çabuk alınıyosun ufacık şeylere bile ama bnce sakin yaklaşmak en iyisi

Haklısın mesela şuanda sakinleşince pişman olduğumu anladım keşke bağırmak yerine daha sakin davransaydım ama kırıldığımı bellide etseydim diye düşündüm...
Genelde bi sorun olduğunda büyüten ben oluyorum beni sevmiyormusun istemiyormusun artık gibi sorular sorarım çünkü her şeyin en kötüsünü düşünüyorum :)
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bundan sonra olaylara sakin yaklaşmaya çalışcam :)

sakın beni sevmiomusun istemiomusun deme...o hatayı ben çok yaptım çookkkk pişmanım bu laf sadece onun bitaraflarını kaldırmaya yarıyo sakın öyle şeyler söyleme aciz görmesin seni aaa bu beni bırakamaz istediğimi yaparım bensiz olmaktan korkuyo demesin

Evet dgru söylüyorsunuz birazda o beni kaybetmekten korksun kendimi düzeltmem lazım galiba sakin olmalıyım ve her şeyi büyütmemeliyim...

Canım yanlış anlama ama çok sıkmış olabilirmisin?

Herkesin biraz kendi kendine kalmak, kısa bi müddet uzak durma isteği olabilir.Zaten son bi haftadır sürekli kavga halindeyiz demişsin bence biraz nefes almak istedi.

Evet olabilirim aslında... Arada böyle kavgalarımız olur çünkü ben çok üstüne giderim benle hep ilgilenmesini isterim maalesef öyle olmuyor hemen sevmediğini düşünüyorum. Hatayı kendimde buluyorum ama en küçük bişey olduğunda yine aynı durumda oluyoruz...

Yapma canım, bak daha yaşın da çok genç.Kimsenin üstüne gitme, erkek arkadaşın da olsa hakimiyet kurmaya çalışma, rahat bırak biraz, daha çok yaklaşır sana

Bundan sonra öyle yapmaya karar verdim hem ilişkimiz için hemde kendimi yıpratmamam için...
Şimdi mesaj atmış seni çok seviyorum sevgilim ben diye mutlu oldum aslında bunu demesine bile :)

valla bu erkeklere yüz vermicen tepene çıkıyorlar bende şuan çok sinirliyim banada mesaj atmıyo ama bende atmıcam birazda o koşsun hep biz yapınca üste çıkıyorlar (kusura bakma bütün yorumları okumadım sadece en başını okudum)

İşler yoluna giriyo demekki, dediğim gibi canım abla tavsiyesi olsun:)

Sahibi olmaya çalışma kimsenin, senin istediğin gibi yaklaşmıyo diye seni sevmiyo demek değildir.

Herkesin sevgisini gösterme biçimi bile farklıdır, sıkma o zaten sana gelir.

O konuda çok haklısın erkeklere yüz vermeye gelmiyor tepene çıkıyorlar bu sefer sen peşinde koşuyorsun onlar çok rahat oluyor. En güzeli çok fazla ilgilenmemek...

Evet en iyisi üstüne gitmemek o zaman kendisi geliyor zaten...
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…