Mesaj attığında yada aradığında sinirlenmeden sakincemi konuşmam gerekir çok çabuk kırılan biri olduğum için maalesef küçük şeyleri kafama takıyorum :)
Haklısın mesela şuanda sakinleşince pişman olduğumu anladım keşke bağırmak yerine daha sakin davransaydım ama kırıldığımı bellide etseydim diye düşündüm...
Genelde bi sorun olduğunda büyüten ben oluyorum beni sevmiyormusun istemiyormusun artık gibi sorular sorarım çünkü her şeyin en kötüsünü düşünüyorum :)
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bundan sonra olaylara sakin yaklaşmaya çalışcam :)
Evet dgru söylüyorsunuz birazda o beni kaybetmekten korksun kendimi düzeltmem lazım galiba sakin olmalıyım ve her şeyi büyütmemeliyim...
aynen
ne demek canım her zaman inşallah daha mutlu olursunuz
Canım yanlış anlama ama çok sıkmış olabilirmisin?
Herkesin biraz kendi kendine kalmak, kısa bi müddet uzak durma isteği olabilir.Zaten son bi haftadır sürekli kavga halindeyiz demişsin bence biraz nefes almak istedi.
Evet olabilirim aslında... Arada böyle kavgalarımız olur çünkü ben çok üstüne giderim benle hep ilgilenmesini isterim maalesef öyle olmuyor hemen sevmediğini düşünüyorum. Hatayı kendimde buluyorum ama en küçük bişey olduğunda yine aynı durumda oluyoruz...
valla bu erkeklere yüz vermicen tepene çıkıyorlar bende şuan çok sinirliyim banada mesaj atmıyo ama bende atmıcam birazda o koşsun hep biz yapınca üste çıkıyorlar(kusura bakma bütün yorumları okumadım sadece en başını okudum)
İşler yoluna giriyo demekki, dediğim gibi canım abla tavsiyesi olsun:)
Sahibi olmaya çalışma kimsenin, senin istediğin gibi yaklaşmıyo diye seni sevmiyo demek değildir.
Herkesin sevgisini gösterme biçimi bile farklıdır, sıkma o zaten sana gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?