Fikirlerinize ihtiyacım var...

Bundan sonra öyle yapmaya karar verdim hem ilişkimiz için hemde kendimi yıpratmamam için...
Şimdi mesaj atmış seni çok seviyorum sevgilim ben diye mutlu oldum aslında bunu demesine bile :)

aaa bak çok sevindim senin adına. darısı benim başıma (tabi bu sinirle nası etkili olursaa!!!)

Evet darısı senin başına ama sakin olup beklemek gerçekten işe yarıyor sende sakin olmalısın...

her şey yoluna girmiş bile ben yorum yapana kadar :) bundan sonrasında da salin davranmayı unutma canım ve buluşma tekliflerini de bir süre ondan bekle hep...

her şey yoluna girmiş bile ben yorum yapana kadar :) bundan sonrasında da salin davranmayı unutma canım ve buluşma tekliflerini de bir süre ondan bekle hep...

Bende öyle yapmayı düşündüm buluşma teklifleri geri çevirsem işim var bugün diye olmaz galiba dmi ?

öfkeyle kalkan zararla oturur lafı çok doğruymuşşşş
zaten erkeklere bağırmak terslemek işe yaramıo ters tepiyo
sakin sakin istediğini yaptırcan

slm arkadaşlar kusura bakmayın ama konuyla alakasız bir şey soracağım ben adetimin ikinci günü jerbera diye bi hapa başladım 4 gün sonra adetim bitti eşimle birlikte oldum sonrasında gene birlikte olmayadevam ettim dün bitti hapım ve düzenli kullandım 1 2 saat gecikme oldu bir iki kez ama ben endişeleniyorum hamile kalmış olabilirmiyim bilen varmı acaba

pek bilgim yok olsa yardım ederdim .konuyla ilgili bi başlığa yazarsan iyi olur belki birileri yardım eder

Konuyla ilgili bi başlığa yazmalısın bence yardım edemiycem.s

Sonunda barıştık :) Saat 6da evimin önüne gelmiş hazırlan aşağı in dedi bende şaşırdım hazırlanıp indim abisiyle gelmişler beni almaya bugün yemekte bizdesin dedi annemdende izin almış onlara gittik konuştuk ben kırıldığımı söyledim oda özür diledi hatamı telafi edebildim mi seni mutlu edebildimmi falan dedi sonra ders çalıştık ailesiyle birlikte yemek yedim beni eve bıraktılar fazla geç olmadım çok mutlu oldum... umarım bi daha böyle yapmaz...

aaaa çok şanslısın canım herkez biliyor be izin veriyorlar ayy ne güzell inaşş bi daha olmaz nazar değmesinnnn

İnş bi daha böyle bişey olmaz ben onu kırmam oda beni kırmaz hep böyle mutlu olmak isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…