3 ünü nisanda doldurucak canımÇocuğun kaç yaşında canım ben kreşten yanayım iyi bir kreş araştırabilirsin.
çok iyi fikir ya . bu neden daha önce benim aklıma gelmedikiÜcretsiz izin al hem kendi çocuğuna, hem de bakıcının torununa sen bak o sana para versin böylelikle bütün problemler çözülür.
ben yaz stajımı kreşte yapmıştım kızınız 3 yaşından küçükse zor olacaktır hocalarımızda 3 yaşından önce kreşi tavsiye etmiyorlar ancak yaş müsaitse iyi bir kreşte çok verimli olur
Ücretsiz izin al hem kendi çocuğuna, hem de bakıcının torununa sen bak o sana para versin böylelikle bütün problemler çözülür.
Geçen bir arkadaşımız yazmıştı çok hoşuma gitmişti. Çocuk evde bakılır, kreşte eğitim alır. Bence kreşe vermelisin. Bana da 2 yaşına kadar evde bakılmış, sonrası kreş. 3. sınıftan itibaren de evden kendim çıkıyor akşam kendim giriyordum. Tam gündü okulum. Annem sabah kahvaltımı hazırlar da giderdi kalkıp onu yapardım. Akşamüstü anahtarla girerdim evime. Oğlun da nispeten büyümüş, kahvaltısını hazırlayıp çıkarsan bence kendi kendine idare edebilir. Ücretsiz izni hepten geç derim, borçların varmış. Onları halletmeye bak bence.
cevap için tşkbaska bir bakiciyla anlas , sorunlari olmayan,senin isdedigin gibi biri..Inan alisirsin zor olmaz.belki daha iyi olur sen ve yavrularin icin..
is hayati bu , ve hayatin gercekleri diyede bir sey var,,sen uzuluyorsun,paran bosa gidiyor cunku isdedigin verimi alamiyorsun..
duygusal olma..
Çocuğunun yaşı kreş için hiç küçük değil canım. Şimdi 1 yaşındaki çocukları bile gönderiyorlar. Bence çok iyi olur, belli ki kıskanma huyu var onu orada arkadaşları ve öğretmenleriyle çözebilir paylaşmayı öğrenir. Bence en akıllıca seçim kreş. :121:
evimi okula çok yakın. kızı bakıcının kızına bıraktığım günlerde 10 dk eve geçip oğlanın kahvaltısını hazırlayıp geri geliyorum. sonrada msn den görüşüyoz.
sende çalışan anne kızıın. tek korkum çocuklarım ilerde mutsuzluk çekmesin. neden beni kreşlerde büyüttün demesin.
evimi okula çok yakın. kızı bakıcının kızına bıraktığım günlerde 10 dk eve geçip oğlanın kahvaltısını hazırlayıp geri geliyorum. sonrada msn den görüşüyoz.
sende çalışan anne kızıın. tek korkum çocuklarım ilerde mutsuzluk çekmesin. neden beni kreşlerde büyüttün demesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?