Fikirlerinize ihtiyacım var.

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Bir erkek düsünün. Lise 2'de bir kıza asık oluyor. Cıkıyorlar bir süre. Sonra kız onu terkediyor.
Ama cocuk cok sevmis,unutamıyor kızı. 2 seneden fazla bekliyor onu döner diye. Kimseyi sevmiyor.
Sonra cocukken sevdigi kızla karsılasıyor.Onunla cıkmaya baslıyorlar.
Kızla cıkarken eskiden sevdigi kızın onu zamanında aldattıgını ögreniyor cocuk.
İntikam almak istiyor,faceden biraz konusuyorlar. Kız buna numaranı ver ordan rahat konusalım diyor.
Cünkü kız bir arkadasının faceinden yazıyor buna. Cocuk numarasını veriyor kıza sonrada faceini donduruyor.
Kız aramadıgı icin cocuk bir yerden onun numarasını buluyor ve intikam mesajları atıyor (güyaaa)
O sırada cıktıgı kıza bunu söylemiyor ama sonradan söylüyor.
Sizce cocugun amacı nedir? Aradan seneler gecmis neyin intikamını alıyor ki?
Diger kızı da sevmemis olsa 1 yıldır onunla birlikte niye onunla devam etsin?
Of kafam karısık. Yardım :31:

Son düzenleme:
aradan geçen 2 yıldan sonra ne intikamı.
çocuk unutamamış besbelli. intikam da bahanesi olmuş.

konuya bır face olayı gırınce konuyu anlamak da zorluk cekıyorum valla .
hıkaye dallasa donuyor .okurken benım de basım donuyor

unutamamış galiba
ama unutur lise 2 aşkı dediğin nedir ki
gerçek aşk sanar ama unutur bi kaç seneye o bile kalmaz
ama gerçekten intikam mesajı atıp atmadığını bilmiyorsanız güvenmeyin derim
galiba siz şu an çıktığı kızsınız bence siz de çok güvenmeyin o çocuğa ve araştırın
üzerinden kaç sene geçmiş hem sizle çıkacak hem de o kızla yazışacak yok öyle memleket

aradan geçen 2 yıldan sonra ne intikamı.
çocuk unutamamış besbelli. intikam da bahanesi olmuş.

Bende sordum ne intikamı bu diye. Yıllarımı bosa harcadım onun yüzünden dedi.
Yoksa birsey hissetmiyorum dedi. Ama sürekli kafamı kurcalıyor bu. İnandırıcı gelmiyor.
Su an ayrıyız zaten. Kesin bir karar vermem gerek.

konuya bır face olayı gırınce konuyu anlamak da zorluk cekıyorum valla .
hıkaye dallasa donuyor .okurken benım de basım donuyor
:(

unutamamış galiba
ama unutur lise 2 aşkı dediğin nedir ki
gerçek aşk sanar ama unutur bi kaç seneye o bile kalmaz
ama gerçekten intikam mesajı atıp atmadığını bilmiyorsanız güvenmeyin derim
galiba siz şu an çıktığı kızsınız bence siz de çok güvenmeyin o çocuğa ve araştırın
üzerinden kaç sene geçmiş hem sizle çıkacak hem de o kızla yazışacak yok öyle memleket

Benim icin o kadar cok sey yaptı ki beni sevmiyor diyemiyorum ama kafam karısık.
Su an ayrıyız. Bu olay olalı baya oluyor affetmistim ama affetmeseymisim keske diyorum.
Bilmiyorum.:50:

olayın üzerinden uzun bir zaman geçmiş
bu yüzden intikam olduğunu sanmıyorum
unutamamş olabilirr
unutamadğının kendisi bile farkında değil belkide.

Üzerinden bu kadar zaman geçmişken hala intikam almak istemesi o kızı ve yapılanı unutamadığını gösteriyor.Amaç ne olursa olsun o kızla mesajlaşması çok yanlış ve rahatsız edici.Peki sonra kendi mi gelip anlattı sana bunları yoksa sen bir şey farkettin diye anlatmak zorunda mı kaldı?

Atılan mesajların intikam amaçlı olduğuna emin misin?

olayın üzerinden uzun bir zaman geçmiş
bu yüzden intikam olduğunu sanmıyorum
unutamamş olabilirr
unutamadğının kendisi bile farkında değil belkide.

Beni onun yerine koymaya calıstı sanırım.
Bu canımı cok yakıyor...

Üzerinden bu kadar zaman geçmişken hala intikam almak istemesi o kızı ve yapılanı unutamadığını gösteriyor.Amaç ne olursa olsun o kızla mesajlaşması çok yanlış ve rahatsız edici.Peki sonra kendi mi gelip anlattı sana bunları yoksa sen bir şey farkettin diye anlatmak zorunda mı kaldı?

Atılan mesajların intikam amaçlı olduğuna emin misin?

Face'den numarasını verdigini söylememisti.
Ama sonuc olarak intikam icin ona mesaj attıgını benim hic birseyden haberim yokken kendisi anlattı.
Kendi gözlerimle görmedim,ne kadar emin olabilirim ki?:50:

Canım ayrıldınız mı siz ?
Bu konuyu daha önce açmıştın hatırlıyorum sanki...
Ben olsam eskiden olan bişey için intikam almayı gerekli görmezdim hayatımda biri var diye ama her insan farklıdır ne düşünüyor bilemeyiz ama gördüğüm kadarıylada erkek arkadaşın seni seviyor sana değer veriyordu onu hala unutamıyor olsa 1 sene boyunca neden seninle olsunki ?
Bu benim fikrim tabiki.

Beni onun yerine koymaya calıstı sanırım.
Bu canımı cok yakıyor...

erkekler bazen sevmedikleri halde gerçekten çok sevdklerine inandrıabiliyorlar bizi.
ben bunu yaşadım. beni deli gbi sevdiğini söylüyordu. sonradan beni sadece sevmek istediğini çok ugrştğnı ama sevemediğini söyledi.

senin durumunda da böyle birşey olduğunu söylemiyorum.
sen onun hareketlerini izlemeye devam et bence.
belki bir hata yapmıştır.

Face'den numarasını verdigini söylememisti.
Ama sonuc olarak intikam icin ona mesaj attıgını benim hic birseyden haberim yokken kendisi anlattı.
Kendi gözlerimle görmedim,ne kadar emin olabilirim ki?:50:

Anladım canım.Ortada birşey yokken kendinin sana anlatması iyi bişey bence,dürüst davranmış ama dediğin gibi mesajları gözünle görmediğin için kuşku içinde kalman normal.Ben de şu an benzer bir durumdayım aslında.Erkek arkadaşım güvenimi sarsacak bir şey yaptı.Terketmiştim bitti demiştim ama ortada çok bariz aldatıldım diyebileceğim de bir durum olmadığı için affetmiştim.Şu an içim içimi yiyor,tedirginim, ilişkiye bir kez şüphe gölgesi düştü mü çok zor toparlamak:14:

Canım ayrıldınız mı siz ?
Bu konuyu daha önce açmıştın hatırlıyorum sanki...
Ben olsam eskiden olan bişey için intikam almayı gerekli görmezdim hayatımda biri var diye ama her insan farklıdır ne düşünüyor bilemeyiz ama gördüğüm kadarıylada erkek arkadaşın seni seviyor sana değer veriyordu onu hala unutamıyor olsa 1 sene boyunca neden seninle olsunki ?
Bu benim fikrim tabiki.

Bu sabah ben ayrılmak istedigimi söyledim. Biraz tartıstık bu konular acıldı tekrardan.
İcim icimi yiyor bilmiyorum. Sevdigini hissediyorum evet ama neden bu hatayı yaptı diyorum kendi kendime.
Ya unutamadıysa ilerde canım daha cok yanarsa diyorum.

erkekler bazen sevmedikleri halde gerçekten çok sevdklerine inandrıabiliyorlar bizi.
ben bunu yaşadım. beni deli gbi sevdiğini söylüyordu. sonradan beni sadece sevmek istediğini çok ugrştğnı ama sevemediğini söyledi.

senin durumunda da böyle birşey olduğunu söylemiyorum.
sen onun hareketlerini izlemeye devam et bence.
belki bir hata yapmıştır.

Böyle bisey olacagına ihtimal vermek istemiyorum. Cünkü beni bulan,bana askını itiraf eden oydu.
Ama bazı seyler beni süpheye düsürüyor iste.

Anladım canım.Ortada birşey yokken kendinin sana anlatması iyi bişey bence,dürüst davranmış ama dediğin gibi mesajları gözünle görmediğin için kuşku içinde kalman normal.Ben de şu an benzer bir durumdayım aslında.Erkek arkadaşım güvenimi sarsacak bir şey yaptı.Terketmiştim bitti demiştim ama ortada çok bariz aldatıldım diyebileceğim de bir durum olmadığı için affetmiştim.Şu an içim içimi yiyor,tedirginim, ilişkiye bir kez şüphe gölgesi düştü mü çok zor toparlamak:14:

Aynen öyle canım. Sevdigini hissetmesem anında bitirirdim biliyorum ama bir şüphe oldu mu çok zor.

kimden duydun acaba bunlari?masal gibi anlatmissin.sana bunlari o mu anlatti?intikam aldigini o mu söyledi?söyledi ise bunu söylemeye nasil cesaret etmis.bikere siz sevgiliymissiniz.eski sevgilisiyle nasil konusuyor?heleki terkedilmis biri! demekki unutamamis.yada kiz onu terkettigi icin,icinde ukte kalmis.intikam almak istemis.seni üzmek istemem ama 1 yil sürdü,cocukluk askiydi diye düsünme.5 yil cikipta ayrilanlar var.sen diyosun o kizi cok sevmis,2 yil beklemis diye,beklediig kizi unutmasi zor.belki sen cocukluk askiydin diye ,oda bosluktaydi diye senle cikti.ha sonradan onu unutmustur belki ama.ne bileyim iste.1 yil diye, seviyordu diye üzme kendini..basbayagi tekrar eski sevdiginin gözüne girmeye calismis.benimde vardi bi ara.kisa sürmüstü ama ..neyse.ilk gün duygularimizi söyledik.sonra ben baska sehire gidebilirdim.öyle olmaz dedi nasil görüsücez dedi ve baslamadan bitti.1 ay sonra yine görüsmek istedi.rüyasina girmisim.aklina gelmisim.dua etmis.vs bensiz olmazmis onu anlamis..basladik.aradan 3 ay gecti.sonra benden uzaklasti.ayrilmak istedigini söyledi.ben hüngür hüngür tabi.sonra saka saka deyip evlere dagildik.sonra yaz tatili girdi.ve hic görüsmedik.okul acildiginda yeni biriyle beraberdi.kisaca ayrildigini söylemeden bitti.ee nerde o ask.nerde sensiz olmazlar.fos yani.ben artik erkeklere inanmiyorum.seni seviyoruma inandirmasi lazim.heleki eski sevgili söz konusuysa...

Kızlar simdi cıkmam gerekiyor yarın cevaplayacagım...İyi geceler.

canım bence sevgiline söle sana güvenmiyorum zamannda o nasıl seni kandırmışsa aldatmışsa snnde beni öle kandırdığını aldattığını düşünüyorum sana güvenemiyorum olmuyor de. bitirelim snde dön madem ona bu kadr sene unutamamışsın, bana bir yıl kaybettirmişsin bari daha yıllarımı çalma de. kapat telini sana ulaşamasın bi iki gün ne hissetcek bakalm kendini çekince erkekler birşeyleri anlıyor ancak başka türlü anlamıyor.:kkk:

Kızın onu aldattığını öğrensede aradan 2 yıl kadar uzun bir zaman geçmiş ve çocuk başkasıyla beraber.
İntikam gibi bir duruma gerek yok ki artık.
Ve her ne olursa olsun seninle beraberken o kızla konuşmuş üstelik kıza numarasını verip kız aramadığı halde o kızın numarasını bulmuş.
Bunlar hiç hoş şeyler değil.
Aldattığını öğrendim bahane olabilir canım. İletişime geçmek gibi bir düşüncesi vardı belki de bilemezsin ki.
Tüm bunlar bir şüphe midir şüphedir tabi. Devam edip etmemek sana kalmış.

Yok ya böyle bişey yoktur demi soktayım şuan :26:
Yazdıklarını biliyorum seni biliyorum canım ve çok üzüldüm inanki :14:
Eğer yanında değilse kesinlikle yüzyüze konuşmanı öneririm hatta mesajları sana göstermesi lazım hala duruyosa.
İçin rahat etmeyecekse bence uzun soluklu bir düşün !
Anlamıyorum bu erkekleri ya severken sevilirken neden böyle hatalar yaparlar?
Neden seni üzceğini bile bile böyle bi işe kalkışır benim aklım almıyor açıkcası.

kimden duydun acaba bunlari?masal gibi anlatmissin.sana bunlari o mu anlatti?intikam aldigini o mu söyledi?söyledi ise bunu söylemeye nasil cesaret etmis.bikere siz sevgiliymissiniz.eski sevgilisiyle nasil konusuyor?heleki terkedilmis biri! demekki unutamamis.yada kiz onu terkettigi icin,icinde ukte kalmis.intikam almak istemis.seni üzmek istemem ama 1 yil sürdü,cocukluk askiydi diye düsünme.5 yil cikipta ayrilanlar var.sen diyosun o kizi cok sevmis,2 yil beklemis diye,beklediig kizi unutmasi zor.belki sen cocukluk askiydin diye ,oda bosluktaydi diye senle cikti.ha sonradan onu unutmustur belki ama.ne bileyim iste.1 yil diye, seviyordu diye üzme kendini..basbayagi tekrar eski sevdiginin gözüne girmeye calismis.benimde vardi bi ara.kisa sürmüstü ama ..neyse.ilk gün duygularimizi söyledik.sonra ben baska sehire gidebilirdim.öyle olmaz dedi nasil görüsücez dedi ve baslamadan bitti.1 ay sonra yine görüsmek istedi.rüyasina girmisim.aklina gelmisim.dua etmis.vs bensiz olmazmis onu anlamis..basladik.aradan 3 ay gecti.sonra benden uzaklasti.ayrilmak istedigini söyledi.ben hüngür hüngür tabi.sonra saka saka deyip evlere dagildik.sonra yaz tatili girdi.ve hic görüsmedik.okul acildiginda yeni biriyle beraberdi.kisaca ayrildigini söylemeden bitti.ee nerde o ask.nerde sensiz olmazlar.fos yani.ben artik erkeklere inanmiyorum.seni seviyoruma inandirmasi lazim.heleki eski sevgili söz konusuysa...

Kendisi söyledi bana mesaj attıgını.Daha önceden faceden konustugunu ben gördüm.
Canım bu saatten sonra hersey benim elimde o süpheler tamamen bende bitmeden cok zor :(

canım bence sevgiline söle sana güvenmiyorum zamannda o nasıl seni kandırmışsa aldatmışsa snnde beni öle kandırdığını aldattığını düşünüyorum sana güvenemiyorum olmuyor de. bitirelim snde dön madem ona bu kadr sene unutamamışsın, bana bir yıl kaybettirmişsin bari daha yıllarımı çalma de. kapat telini sana ulaşamasın bi iki gün ne hissetcek bakalm kendini çekince erkekler birşeyleri anlıyor ancak başka türlü anlamıyor.:kkk:

Zaten iki gündür cektim kendimi. Dün gece mesajlar attı seni seviyorum hic mi önemi yok diye.
Onu vallahi de billahi de unuttum coktan diyor. Mesajlastık biraz hic yüz vermedim. Nasıl inanıyım diyorum gözlerine nasıl askla baktıgımı bilmiyor musun filan diyor.
Ama burnunu sürttürücem bu süre icinde de bir karar vericem bilmiyorum cok karısıgım :(

Kızın onu aldattığını öğrensede aradan 2 yıl kadar uzun bir zaman geçmiş ve çocuk başkasıyla beraber.
İntikam gibi bir duruma gerek yok ki artık.
Ve her ne olursa olsun seninle beraberken o kızla konuşmuş üstelik kıza numarasını verip kız aramadığı halde o kızın numarasını bulmuş.
Bunlar hiç hoş şeyler değil.
Aldattığını öğrendim bahane olabilir canım. İletişime geçmek gibi bir düşüncesi vardı belki de bilemezsin ki.
Tüm bunlar bir şüphe midir şüphedir tabi. Devam edip etmemek sana kalmış.

Bende aynısını dedim üstünden seneler gecmis neyin intikamı diye bosuna gecmis yıllarımın intikamıydı diyor hata yaptım ama cok pismanım ona karsı asla bisey hissetmiyorum öyle olsa aileleri isin icine karıstırıp olayların ciddiye binmesini ister miydim seninle diyor. Her küstügünden tartıstıgımızda kalkıp baska sehirden kapına dayanır mıydım diyor.Sayıyor böyle iste. Sevmiyor diyemiyorum neler yaptı cünkü biliyorum ama böyle bir hatayı neden yaptı madem buna hata deniyorsa tabii.

Yok ya böyle bişey yoktur demi soktayım şuan :26:
Yazdıklarını biliyorum seni biliyorum canım ve çok üzüldüm inanki :14:
Eğer yanında değilse kesinlikle yüzyüze konuşmanı öneririm hatta mesajları sana göstermesi lazım hala duruyosa.
İçin rahat etmeyecekse bence uzun soluklu bir düşün !
Anlamıyorum bu erkekleri ya severken sevilirken neden böyle hatalar yaparlar?
Neden seni üzceğini bile bile böyle bi işe kalkışır benim aklım almıyor açıkcası.

Canım bu olayın üzerinden aylar gecti mesajlar durmuyordur.
Zaten düsünüyorum su anda. Dün gece neler neler yazdı. İcimi acıtıyor bilmiyorum.
Bir hata yaptım bin pismanım diyor. Onu sevsem yemin ederim seninle olmazdım hele ki ailemin tanıdıgı bir kızsın senle asla olmazdım diyor.
Biz ayrılamayız ya beraber yaşarız ya beraber ölürüz diyor :( Benden kacacaksan da yine bana kacacaksın ben senin herseyin degil miyim diyor.
Daha neler. Kafam allak bullak... Bir de sey demis gece en son ben cevap yazmayınca.
Seni bir ömür beklerim bekleyecegim ama son nefesimden önce gel sana söyleyecegim birsey her zaman var. :(

Son düzenleme:
Canım neyin intikamı ,seninle birlikteyken ????...bu hikayede sen neredesin,bulamadım seni..üç kişilik aşk olur mu hiç ya sen ya o..

Back
X