fikirlerinize ihtiyacım var

İnan bana kolay değil.Ben yapabiliyorum demedim zaten yapmaya çalışacağım.Çalışıyorum akşam eve yorgun argın gidiyorum.Üzerimde bir miskinlik.Kocam kendi havasında.Sonra depresyona giriyorum.
Farkında olmadan sürekli gergin,aksi ,kavga çıkarmaya yer arayan biri oldum.
Paylaşımlarımız günden güne azalıyor.Ne kadar kırıldığımın farkında bile değil.
Ama bundan sonra daha güçlü olucam.Kendi kendime yeticem.Benimle vakit geçirmek isteyecek.
Bunu önce kendim için yapıcamm.Daha mutlu olmak için.Diyorum ya;neşeli ,kıpır kıpır ,bakımlı olucam .

inşallah başarırsın ,bende başarmaya çalısıcam kendime bakıyorum evlenmeden önce havamdan gecilmezdi o kadar bakımlı sosyal biriydim ki şuan eski halimden eser yok,makyaş bile yapmıyorum,oda eşimi çok etkiliyo sanırım adamda kaybetme korkusu kalmadı

inşallah başarırsın ,bende başarmaya çalısıcam kendime bakıyorum evlenmeden önce havamdan gecilmezdi o kadar bakımlı sosyal biriydim ki şuan eski halimden eser yok,makyaş bile yapmıyorum,oda eşimi çok etkiliyo sanırım adamda kaybetme korkusu kalmadı
aynı şeyleri hissediyoruz seninle.BEn de öyle saldım ki kendimi.Evlenmeden önce ki halimden eser yok.

kadının akıllısı fısıldayarak konuşurmuş. bu isteğini gece yatarken söyle. sen beni çok yalnız bırakıyorsun sıkılıyorum de :) sen evde olsan birlikte eğleniriz deeee :) accıık eve bağlaaa :47:

Back
X