çok teşekkür ederim cevabınız için komşumun korkmasındaki tek sebep o bana ümit verdi der ve eşimin aklına şüphe düşerse diye yoksa benimde ilk tepkim al mesajları eşine anlat ve savcılığa ver demek oldu ama komşum çok korkuyor eşinin ona inanmayacagını düşünüyor.en güzeli araya girmemek ben komşuma da üzülüyorum ama o adamın karısına daha çok üzülüyorum melek gibi bi kızdı.keşke benim burda oturduğumu bilse en azından siteye gelemez.keşke diyorum ben deşifre olmadan bi şekilde karısının habeir olsa bu durumdan
haklsın bende öyle düşünüyorum ama komşumu çok iyi tanımıyorum canım ya. 6 aydır falan tanıyorum ara sıra gelir gider bana hemen biri rahatsız ediyor falan dedi ben ozaman çok şaşırmıştım haliyle nasıl olur diye nasıl tanıştıklarını kim olduğunu söyleyince ben öyle tanıdım adamı soyisminden.
eşine anlat savcılığa git diyorum gitmem diyor bana iftira atsa ben nasıl kendimi temize çıkarırım diyor sonra dediğim gibi o çalışıyor ben çalışıyorum çok görüşmüyoruz da ben birlikte bir yıl çalıştığım arkadaşım için çok üzüldüm face den bakıyorum mutlu bir aile tablosu var onu içime sindiremiyorum eşine bunu nası yapar tahsilli işi gücü hatta çevresi olan bir insan onu aklım almıyor.
Komşumu çok iyi tanımıyorum demişsiniz.
Bence komşunuz sizi olaya dahil edip haklı çıkmaya çalışıyor olabilir.
Yarın bir gün eşi öğrenince bak zamanında ben arkadaşıma söylemiştim
o da biliyor diyerek sizi şahit gösterebilir.
Eğer o kişi ile arasında bir şey yoksa niçin eşine anlatmaktan çekinsin ki?
Umarım yanılıyorumdur.
Arkadaşlar kısaca anlatmaya calışıcam ben 3 yıl önce atandım bu sehre öğretmenim o yıl birlikte çalıştğım bir arkadaşımla ailece tanıştık eşini de tanıyorum sonra o arkadaşım başka bir okula atandı ama hala arada görüşürüz çok iyi samimi bir kızdır.
şimdi gelelim soruna bu kızın eşi(avukat) benim apartmanımdaki bir bayana o bayan la iş yerinden tanışmışlar resmen asılıyor.komşum olan bayan bana adamın mesajlarını gösterdi evet de geleyim sen razı ol ben herşeyi göze aldım sana aşık oldum gibi mesajlar atmış.Komşum çok tedirgin evli o da eşinin kulağına gitmesinden çok tedirgin .
gecen gün komşum geldi şu an sitenin önünde bekliyor bir yandan mesaj atıyor diye gözümle gördüm sitenin önüne park etmiş kapının önündeyim bir kere balkona çık göreyim diye. kız benden yardım istiyor bende böyle çetrafilli bi olaya karışmak istemediğimi açıkca belirttim ama kafamda çok karıştı.
sizce ne yapmalıyım?adamın eşine söylesem oğlumla yaşıt kızları var dünya güzeli eşi var .komşumunda aynı durumda bir oğlu var yazık eşi var ama ben ne sıfatla araya gireceğim girsem ne diyeceğim bilemedim
evet canım çok iyi tanımıyorum anlatmasını ve bu kadar ispatlamasını mesajlar yada kapıda illa bak diye söylemesine anlam veremedim ama ben eşime anlattım uzak dur dedi zaten ortaya çıkar pis birşey varsa sen karışma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?