fikirlerinize ihtiyacım var...

zeynep_67

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
1.076
1.228
333
Arkadaşlar kısaca anlatmaya calışıcam ben 3 yıl önce atandım bu sehre öğretmenim o yıl birlikte çalıştğım bir arkadaşımla ailece tanıştık eşini de tanıyorum sonra o arkadaşım başka bir okula atandı ama hala arada görüşürüz çok iyi samimi bir kızdır.
şimdi gelelim soruna bu kızın eşi(avukat) benim apartmanımdaki bir bayana o bayan la iş yerinden tanışmışlar resmen asılıyor.komşum olan bayan bana adamın mesajlarını gösterdi evet de geleyim sen razı ol ben herşeyi göze aldım sana aşık oldum gibi mesajlar atmış.Komşum çok tedirgin evli o da eşinin kulağına gitmesinden çok tedirgin .
gecen gün komşum geldi şu an sitenin önünde bekliyor bir yandan mesaj atıyor diye gözümle gördüm sitenin önüne park etmiş kapının önündeyim bir kere balkona çık göreyim diye. kız benden yardım istiyor bende böyle çetrafilli bi olaya karışmak istemediğimi açıkca belirttim ama kafamda çok karıştı.
sizce ne yapmalıyım?adamın eşine söylesem oğlumla yaşıt kızları var dünya güzeli eşi var .komşumunda aynı durumda bir oğlu var yazık eşi var ama ben ne sıfatla araya gireceğim girsem ne diyeceğim bilemedim

Araya girme. Kimse kimseyi aldatmıyor, en azından şimdilik. Daha doğrusu pislik adam karısını aldatıyor da beyninde, komşunuz buna izin vermesin. Ona cesur olmasını sert bir dille reddetmesini gerekirse ellindeki mesajlarla savcılığa gidip taciz davası açacağını söylemesini öğütleyin. Bence eşine de haber versin. Eşi cinayet filan işleyecke bir adam değilse tabi. Bu "ay ne yapacağım? nasıl yapsam ki?" diye işkille savılacak bir bela değil. Kesin ve net olacak. Tabi niyeti yoksa yasak ilişkiye.

çok teşekkür ederim cevabınız için komşumun korkmasındaki tek sebep o bana ümit verdi der ve eşimin aklına şüphe düşerse diye yoksa benimde ilk tepkim al mesajları eşine anlat ve savcılığa ver demek oldu ama komşum çok korkuyor eşinin ona inanmayacagını düşünüyor.en güzeli araya girmemek ben komşuma da üzülüyorum ama o adamın karısına daha çok üzülüyorum melek gibi bi kızdı.keşke benim burda oturduğumu bilse en azından siteye gelemez.keşke diyorum ben deşifre olmadan bi şekilde karısının habeir olsa bu durumdan

Neden korkuyor? Çiğ yememiş ki karnı ağrısın, eşi bir şekilde başka bir yolla haberdar olursa yapmadığı birşeyle itham olacak. Hem karı kocalık ne günler için. Bir pislik iğrenç bir şekilde taciz ediyor bir kadını ve o kadın kocasından korktuğu için suçlu duruma düşüyor. Olacak iş değil. Hafife almayın. Böyle manyaklar musallat olur. İlerd eiş büyür, başı belaya girer. Eşiyle birlikte savcılığa gitsin. "Taciz ediliyorum, şikayet edecğeim" kadına kocası ne diyecek?

haklsın bende öyle düşünüyorum ama komşumu çok iyi tanımıyorum canım ya. 6 aydır falan tanıyorum ara sıra gelir gider bana hemen biri rahatsız ediyor falan dedi ben ozaman çok şaşırmıştım haliyle nasıl olur diye nasıl tanıştıklarını kim olduğunu söyleyince ben öyle tanıdım adamı soyisminden.
eşine anlat savcılığa git diyorum gitmem diyor bana iftira atsa ben nasıl kendimi temize çıkarırım diyor sonra dediğim gibi o çalışıyor ben çalışıyorum çok görüşmüyoruz da ben birlikte bir yıl çalıştığım arkadaşım için çok üzüldüm face den bakıyorum mutlu bir aile tablosu var onu içime sindiremiyorum eşine bunu nası yapar tahsilli işi gücü hatta çevresi olan bir insan onu aklım almıyor.

Karaktersizin insanın tahsillisi tahsilsizi farketmiyor...
Keşke karakter tahsille olsa... Komşunuzun bu durumu
eşine anlatmaktan başka çıkar yolu yok. Nereye kadar
saklayabilir ki?? İftira edecek adam kadın ona yüz vermemekte
ısrar edip, ümidi tükendiğinde de edebilir. Neden onun
etmediği bir tehdide pabuç bırakıyor ki???

O cesur davranmazsa karşısındaki daha çok üzerine gelecektir.

Arkadaşın tehdit etsin eğer beni rahatsız etmeye devam edersen savcılığa vereceğim ayrıca eşinin yakın arkadaşına herşeyi anlatacağım diye..Pislik yaa nefislerine hakim olamıyorlar herhalde..

bende komşuma tehdit et önce dedim ama komşum korkusu yok gibi davranıyor resmen gözü dönmüş dedi yazık çok üzüldüm ama elimden gelen birşey yok .en güzeli eşiyle konuşması olacak galiba ...

Komşumu çok iyi tanımıyorum demişsiniz.
Bence komşunuz sizi olaya dahil edip haklı çıkmaya çalışıyor olabilir.
Yarın bir gün eşi öğrenince bak zamanında ben arkadaşıma söylemiştim
o da biliyor diyerek sizi şahit gösterebilir.
Eğer o kişi ile arasında bir şey yoksa niçin eşine anlatmaktan çekinsin ki?
Umarım yanılıyorumdur.

bence karisma ama komsununda onunla görüsmemesine izin vermemeye calis baktin olmuyor is ciddiye bindi direk gidip o pislik adama söyle seni karina söylerim de sonucta seninde arkadasin degilmi karisi? tabi senin cok morelini bozuyorsa bu durum eger cokta yakin degilseniz bosver gitsin eninde sonunda hersey olcagina varir..

evet canım çok iyi tanımıyorum anlatmasını ve bu kadar ispatlamasını mesajlar yada kapıda illa bak diye söylemesine anlam veremedim ama ben eşime anlattım uzak dur dedi zaten ortaya çıkar pis birşey varsa sen karışma dedi.

Balkona siz ciksaydiniz ve söyle hiddetli bir bakis atsaydiniz neye benzerdi acaba surati? Komsunuz esine soylemeyerek hata yapiyor. Evli oldugunu bile bile bir kadinin evinin onune gitmek icin ya cok cesur, pervasiz olmak gerek ya da yüz bulmus olmak gerek. Kendisi evli, kadin evli ve ikisinin de cocuklari var. Komsunuz masum bile olsa onlem almadigi surece suclu gibi gorunecektir. Sizin cozebileceginiz bir olay degil. Buna ragmen yardim etmek isteyip esine soylemesini tavsiye ediyorsunuz. Bence de artik karismayin.

Aynen eşinizin dediklerini yapın .
Eninde sonunda çıkacaktır ortaya ama siz aracı olmayın.

bencede uzak dur karışma.erkek milleti böyle iradesiz iştearkadaşına çok üzüldüm ama bu durumda senin yapabileceğin birşey yok gibi
eğer istersen arkadaşına söyleyebiirsin ama adam kesin inkar edecektir arkadaşın sana inanmayabilir yani çok karışık işler bunlar
herşey olacağına varacaktır zamana bırak uzaktan izle

Tesekkür ederim cevaplarınz için arkadaşlar komşumada kusura bakma ama bana anlatma benim elimden bişi gelmez sende dikkat et dedim ve mesafemi koydum.Allah görüyor naslsa kesinlikle karışmayacağım kızlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…