fikirlerinize ihtiyacım var

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
kızlar ben 5 senelik evliyim 3,5 yaşında bi kızım var sizce ikinci bebek nezmn olmalı ben şimdi istemiyorum ama cevremde herkez bana baskı yapıyor arayı acma hemen doğ ikisi bi arada büyüsün diye sizce ideali nedir ben iki çocukla baş edemem diye çok korkuyorum okadar sabırlı bi insan değilim şimdilik kendime güvenmiyorum birden fazla çocugu olanlardan yardım bekliyorum :emir_bebek: :emir_bebek: :26:

acelen yok ki? bence aralarında biraz yaş farkı olmalı.

millet pek meraklı akıl vermeye. en önemlisi kendını hazır hissetmen, gerisini boşver.
bu senın evliliğin, senın yaşamın , senin kararın:34:.

hazır değilsen
kimsenın etkısı altında kalma.

Son düzenleme:
acelen yok ki? bence aralarında biraz yaş farkı olmalı.

millet pek meraklı akıl vermeye. en önemlisi kendını hazır hissetmen, gerisini boşver.
bu senın evliliğin, senın yaşamın , senin kararın:34:.

hazır değilsen
kimsenın etkısı altında kalma.

evet gercekten hazır deyilim ama her agızdan bi laf cıkınca bende şaşırdım yanlışmı yapıyorum diye

Baskı yapanlar bakacaksa senin çocuğuna bekleme yap :9: Hazır hissetmiyorsan bekle derim, sen bakacaksın sonuçta...

evet gercekten hazır deyilim ama her agızdan bi laf cıkınca bende şaşırdım yanlışmı yapıyorum diye

''bir çocukla zor başa çıkıyorum diyorsun''.

bazı insanların mantığı şu şekilde ilerliyor... '' yap aradan çıksın''

sence aradan çıkarılacak kadar basit bir şey mi bu? konuşmak , akıl vermek bedava nasıl olsa.

''bir çocukla zor başa çıkıyorum diyorsun''.

bazı insanların mantığı şu şekilde ilerliyor... '' yap aradan çıksın''

sence aradan çıkarılacak kadar basit bir şey mi bu? konuşmak , akıl vermek bedava nasıl olsa.

tabiki değil benim istememe sebeplerimden biride önce bu çocugumun gelecegini karantiye alayım bakayım bi bunun gelecegi için ne yapabilirim eger ki iyi işler yapabilirsem diğerinide düşünürüm ama bunu sağa sola anlatmak bana zor geliyor artık :18:

Son düzenleme:
Kapıyı kapatınca yapmanızı istedikleri çocukla siz başbaşa kalacaksınız.

Millet bugün gelir, yarın tanımaz döner gider.

Siz kendinizi ele alıp öyle karar verin.

şartlarınızı, beklentilerinizi, planlarınızı ölçüp biçin. öyle karar verin.

Bu başkasından tarif alıp yemek yapmak gibi değildir. Tutturamadım tüh tam ayarlayamamışım fırını olayı değil.
O çocuğunda bazı hakları var sonuçta.

tabiki değil benim istememe sebeplerimden biride önce bu çocugumun gelecegini karantiye alayım bakayım bi bunun gelecegi için ne yapabilirim eger ki iyi işler yapabilirsem diğerinide düşünürüm ama bunu sağa sola anlatmak bana zor geliyor artık :18:

etraftaki konuşmaya bayılan insanları dinlersen yandın sen:27:

çocuk yapmak kolay,,, ama ona sağlam bir gelecek hazırlamak olay.

her ağızdan çıkan sese kulak verme.:34:

etraftaki konuşmaya bayılan insanları dinlersen yandın sen:27:

çocuk yapmak kolay,,, ama ona sağlam bir gelecek hazırlamak olay.

her ağızdan çıkan sese kulak verme.:34:

yok bacum zaten kulak verseydim şimdiye 3ncü geliyodu ama kafada bi yerden snra yoruyor neyse elin agzı torba deil ki büzesin demek ki onlar konuşmaya devam etsinler bende yoluma yürümeye

yok bacum zaten kulak verseydim şimdiye 3ncü geliyodu ama kafada bi yerden snra yoruyor neyse elin agzı torba deil ki büzesin demek ki onlar konuşmaya devam etsinler bende yoluma yürümeye

aynen canım.çocuğun geleceğini siz hazırlayacaksınız,,,boş boş konuşanlar değil.:41:

Bende 5 senelik evliyim ve çocuğum yok.. 2 senedir istiyoruz ama daha olmadı. Ve bayramlarda memlekete gittiğimizde nasılsın diye sormadan, hamilemisin, nden bi çocuk yapmıyosun diyolar :14: . Senin Bi çocuğun var Allah'ım ona uzun ömür versin. Daha ne istiyo bu millet anlamıyorum, bekarken evlilik ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, çocuk yaparsın ee 2. nerde. boşver bence sen onları, 2. yapsan 3. yü isteyecekler :1:

Bende 5 senelik evliyim ve çocuğum yok.. 2 senedir istiyoruz ama daha olmadı. Ve bayramlarda memlekete gittiğimizde nasılsın diye sormadan, hamilemisin, nden bi çocuk yapmıyosun diyolar :14: . Senin Bi çocuğun var Allah'ım ona uzun ömür versin. Daha ne istiyo bu millet anlamıyorum, bekarken evlilik ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, çocuk yaparsın ee 2. nerde. boşver bence sen onları, 2. yapsan 3. yü isteyecekler :1:

valla çok haklısın 1 seneden fazla nişanlı kaldım her gören düğün nezmn dediler evlendik her gören bebek yokmu diye sordular şimdide ikinci gelmiyormu bunların derdi cekilmezz :52::52:

hazır degilseniz, cocuk yapmayin. zaten bir tane varmis. gereksiz yere hayatiniza karisan kisilere de hic aldirmayin

Bir Tane Çocuk Yapıp Kurtulamıyor İnsan Yahu İkinciyi Yap Diye Israr Bu Sefer Uçacam Onlara Şimdi Burdan Görecekler Akıl Vermeyi :9:

Bence kendini hazır hissetmiyorsan hiç girişimde bulunma;) kendini hazır hissetmenin yanı sıra madden ve manende hazır olunmalı dye düşünüyorum.Yap aradan çıksın diyenlerin çoçuğunu nasıl yetiştirdiğini merak ediyorum ,dünyaya çoçuk getirmek düşünülmesi gerekn bi durum aradan çıkartılcak bi durum değil.. Ben Allah kısmet ederse yaşları yakın olsun isterim şartlarım (az önce saydıkarım) uygunsa:)ama insanın kendini hazır hissetmesiyle yetebilmesiyle alakalı..Allah hakkında hayırlısını nasip etsin ha bu arada bence sen bebek kokusunu özlemişin kendi içinde muhasebeni yapıosun çevrendekiler dediği için taktığın bi durum değil hı sen nedersin?:)

Back
X