- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi yamukprenses
Tezgahın resmini yeni gördüm.Baktım baktım baktım...:) Aklıma gelenleri yazıyorum.
Pazara çok giden bir Türk müşteri olarak görüşüm : Bu tezgah,fazlasıyla vitrin görünümünde...
Yani "bakmalık" bir teşhiri var.Şöyle ürünlere dokunacak,üzerine tutup deneyecek bir havası yok.
Sanki tezgah sahibi gelip "lütfen dokunmayın" deyiverecekmiş gibi.
O yüzden,mankenleri biraz azaltıp geriye alıp,katlı veya karışık ürünleri öne almakta fayda var.
Yabancı gözüyle bakarsam : Fiyat yazılsa iyi olur diye düşünüyorum.
Malum turist fiyatı diye birşey var ve artık hepsi bunu biliyorlar,çekiniyorlar.
Tezgah böyle düzenli olunca,pahalı sanıyor da olabilirler.
Artı düz renk tezgah örtüsü fikrine katılıyorum.Yol halısı kırmızı olsa sanki daha iyi olmaz mı ?
Pazara çok giden bir Türk müşteri olarak görüşüm : Bu tezgah,fazlasıyla vitrin görünümünde...
Yani "bakmalık" bir teşhiri var.Şöyle ürünlere dokunacak,üzerine tutup deneyecek bir havası yok.
Sanki tezgah sahibi gelip "lütfen dokunmayın" deyiverecekmiş gibi.
O yüzden,mankenleri biraz azaltıp geriye alıp,katlı veya karışık ürünleri öne almakta fayda var.
Yabancı gözüyle bakarsam : Fiyat yazılsa iyi olur diye düşünüyorum.
Malum turist fiyatı diye birşey var ve artık hepsi bunu biliyorlar,çekiniyorlar.
Tezgah böyle düzenli olunca,pahalı sanıyor da olabilirler.
Artı düz renk tezgah örtüsü fikrine katılıyorum.Yol halısı kırmızı olsa sanki daha iyi olmaz mı ?