haklısın ,
sen rahatsız olmadan önce çözüm yolu bulmaları gerekiyordu ses etmesen kimbilir ne kadar daha kalıcakk
her dediklerini yapınca iyisin yapmayınca noldu neden aradınn
boşverrr onların dediğini yapıp mutsuz olup onlarla iyi olacağına ,
istediğini yap gerekirse de konuşmasınlarr , işte biz gelinler iyi oldukça iyiler tavrından dönme derimm rahatsız olman gayet doğal
ben olsam 2 ay bile dayanmazdım
Valla zor bi durum,
Sen haklısın, bahsettiğin şeylerden
Kayıvalide haklı, oğlu abisinin yanına sığamadı (onun yerine koy kendini )
Eşin haklı, babasına usturuplu söylemiş olmuyor diye.
Tek haksız kayınpeder, insan abin seni istemiyor der mi ? Öyle diyeceğine oğlum evde gelin var, çok uzun kaldın bir an önce ev tut demeliydi.
Neyse eşinle konuş çocuk kalmaya devam ediyorsa tekrar uyarsın.
Bilemedim şimdi benim eşimin kardeşi de (bizden 3 yaş küçük) kpss için dershaneye gittiğinde bizde kalmıştı hiç rahatsız olmadım. Öbür kardeşi lisede yatılı haftasonları gelir bizde kalır ona da bişey demem. Sorun etmelimiyimki:44:
su gün gitcek bugün gitcek derken sanki benle oynanılıyomus gibi hissettim tamam kardeşi o yöndende bakıyorum onlar çözüm yolu bulcakları yerine hiç bişey yapmadan agbin seni istemiyor evinde demekle yetiniolar dün gece eşim işten gelince yiine konuştu uygun olmuyor ben gece gidiyorum gündüz gidiyorum sen bana hiç yardımcı olmuyorsun diyor cocun ağzında agbimin evindedemi kalamıcam bastakiler adam akıllı durumu izah etmemişki çocukta değil 20 yasını geçmiş anlamıyor maalesef bakalım sonumuz ne olacak
valla ben kızıyorum böylşe durumları o ev abisinin bekar evi değil, sonuçta çalışmıyorsunda sanırım evinde istediğin gibi giyinmek yayılmak uzanmak en doğal hakkın kısa süre olsa idare edilir elbet ama 2 ay olmuş nerdeyse ses etmesen yerleşicek resmen , biraz öncede dediğim sen rahatsız olmadan ailesinin çözüm bulması gerekiyordu , eşin ve ailesi halletsinler nasılsa çıtlatmışsınız rahatsızlığınızı ,
çocukta ne rahat hala abimin evinde kalamıcammı diyomuş, bana biri böyle dicek saniyesinde gider başka yer bulurum
cocugunn aklında ben agbimin evinde kalamammı hiç başka taraflardan bakmıoo bizmi geniş degililliz diyorum bazen dogalmıda biz böyle düşünüyooruzz yoksa bunlarmı cok geniş bilemedim
valla bilemiyorum ben art niyet beklediğimden yada bana kötü gözle bakıcağını düşündüğümden değil
yani ben evimde rahat edemiceksem napim o evi, niye kurdum ,
bilemiyorum ben kimseye yük olmamaya gayret ederim mesela ama benin iyi niyetimde suistimal edilirse cadılaşırım
iyi sen bişi dememişsin ben olsam sohbet esnasında ev buldunmu ne taraftan bakıyosun falan diye sürekli sorardım
dua etsinn
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar canım çok doğru düşünmüşsün ve yaklaşımınıda çok beğendim yüz göz olmadan postalaman güzel ama o yüzsüzlük yaparsa sizde yapın çünkü başka dilden anlamazlar onlar ya yalnızken nefsine yenik düşüp seni taciz yada tecavüz etse o zaman nolucak ya sen banyoda iken pat diye yanlışlıkla içeri girerse ya alimallah unutamazsın çok iğrenç bir durum olur sen onu kesinlikle gönder merhametten bazen maraz doğar yani acırsın ama o sana acımaz başına püsküllü bela olur allah korusun niye bu kadar karamsarsın deme sakın çünkü bir arkadaşımın başına geldi şu an evlerini ayırdı çok rahat herşey bizim için olmaz deme bu memlekette herşey olur salak kaynanıda kafana takma (kusura bakma salak dedim dayanamadım benciliğine ve terbiyesizliğine) sonuçta kendi oğlu diye sana trip yapabilir salla gitsin o kim ki yani sen kocanla iyi olmaya bak tatlım hadi seni öptüm allah işini rast getirsin
kaynın değil de mesela görümcen olsa sorun değil kadın kadına oturursun, şortunu çekip temizliğini işini yaparsın, icabında yardım eder sana. ama gelen kişi erkek olunca durum değişiyor, insan üstüne başına dikkat etmek zorunda kalıyor. 2 ay da öyle sereserpe olamamak için uzun bir zaman hem de yaz mevsimi. bence sen haklısın tek hatalı kayınpeder. (benimki olsa eminim o da aynı şekilde konuşurdu, seni istemiyorlarmış der kestirip atardı) usturuplu konuşacak kimse yok muydu başka?? eşin deseydi ''ev bakacaksan yardımcı olabilirim kardeşim'' şeklinde yaklaşsaydı acaba daha mı iyi olurdu...
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar canım çok doğru düşünmüşsün ve yaklaşımınıda çok beğendim yüz göz olmadan postalaman güzel ama o yüzsüzlük yaparsa sizde yapın çünkü başka dilden anlamazlar onlar ya yalnızken nefsine yenik düşüp seni taciz yada tecavüz etse o zaman nolucak ya sen banyoda iken pat diye yanlışlıkla içeri girerse ya alimallah unutamazsın çok iğrenç bir durum olur sen onu kesinlikle gönder merhametten bazen maraz doğar yani acırsın ama o sana acımaz başına püsküllü bela olur allah korusun niye bu kadar karamsarsın deme sakın çünkü bir arkadaşımın başına geldi şu an evlerini ayırdı çok rahat herşey bizim için olmaz deme bu memlekette herşey olur salak kaynanıda kafana takma (kusura bakma salak dedim dayanamadım benciliğine ve terbiyesizliğine) sonuçta kendi oğlu diye sana trip yapabilir salla gitsin o kim ki yani sen kocanla iyi olmaya bak tatlım hadi seni öptüm allah işini rast getirsin
yuh artık ne düşünce böyle.kız kardeşiniz varsa size gelmesin,belki eşiniz kız kardeşinize tecavüz eder
öh artık daha nelersiz çok film izliyorsunuz arkadaşım.. sapık insanın onu yapması için aynı evde yaşamasına gerek yok.. o zaman kardeşleri eşlerden uzak tutalım, bu mudur?
ey kk her geçen gün ufkumu ve dünyamı biraz daha açıyorsun sağ ol- var ol
Paranoyanın dibine vurmuşsun. Senin bu mantığınla kayınço ve baldızları hayatımızdan mı silelim? Eşler için potansiyel tehlike...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?