fikirlerinize ihtiyacım var!

aysima_07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
244
11
118
mrblar arkadaşlar içimi dökmek istedim sizleere sizlerde fikirlerinizi sölerseniz cok sevinirim.
eşimin erkek kardeşi 1.5ay önce calısmaya başladı ve bize geldi ailesi 1.5saatlik uzakta ve hala bizde ben bizde kalmasını uygun bulmuyorum niye derseniz aramızda pek yas farkı yok eşim vardiyalı çalışıyor kardesi öğlen 1de gidiyor işe yani eşim yokken o var evde anahtarıyla pat açıp giriyor içeri ben rahatsız oluyorum ev hanımıyım bu arada ne yatağını topluyo o odaya bu odaya kıyafetlerini çıkarıp çıkarıp gidiyor eşimede söledim ilk zamanlar kalsın falan diodu ama uygun olmadını anladı ama ailesi hiç bişey yapmıo eşim babasını aramış böle olmucanı sölemiş çocuktan beni kötülemeden güzelce halledin demiş babasıda gitmiş oğluna agbin seni evde istemio demş ki buraya calısmaya geldinde ev tutucaklardı arlkadsıyla kac kere kayınvalidem arayıp kızım idare edin 2güne ev tutup cıkıcak dedi kimseye ne kas ettim ne göz ettim ogün gitcek bugün gitcek derken 2aya yaklaştı bizlerde böyle seyler pek uygun karşılanmaz yasam tarzı diyelim bazende vjidan yapıyorum acaba yalnısmıyım bilmiyorum dünde esşimin ağzından annem bi cocugumu sığdıramıyorlar demiş moralim açıkçası cok bozuldu ben mecburmuyum ya acaba kendi kızları evli olsaydı basına eşinin kardeşi gelseydi nolurdu hiç bilmiyorum ama kötü olan ben oldum kaynana desen önceden hep arardı napyion kızım die oda aramıyor artık en son aradımda noldu nie aradın dedi öğünden sonra ne ben aradım ne o sinirlerim gerçekten cok bozuk....

haklısın ,

sen rahatsız olmadan önce çözüm yolu bulmaları gerekiyordu ses etmesen kimbilir ne kadar daha kalıcakk

her dediklerini yapınca iyisin yapmayınca noldu neden aradınn

boşverrr onların dediğini yapıp mutsuz olup onlarla iyi olacağına ,

istediğini yap gerekirse de konuşmasınlarr , işte biz gelinler iyi oldukça iyiler tavrından dönme derimm rahatsız olman gayet doğal

ben olsam 2 ay bile dayanmazdım

su gün gitcek bugün gitcek derken sanki benle oynanılıyomus gibi hissettim tamam kardeşi o yöndende bakıyorum onlar çözüm yolu bulcakları yerine hiç bişey yapmadan agbin seni istemiyor evinde demekle yetiniolar dün gece eşim işten gelince yiine konuştu uygun olmuyor ben gece gidiyorum gündüz gidiyorum sen bana hiç yardımcı olmuyorsun diyor cocun ağzında agbimin evindedemi kalamıcam bastakiler adam akıllı durumu izah etmemişki çocukta değil 20 yasını geçmiş anlamıyor maalesef bakalım sonumuz ne olacak

Valla zor bi durum,

Sen haklısın, bahsettiğin şeylerden

Kayıvalide haklı, oğlu abisinin yanına sığamadı (onun yerine koy kendini )

Eşin haklı, babasına usturuplu söylemiş olmuyor diye.

Tek haksız kayınpeder, insan abin seni istemiyor der mi ? Öyle diyeceğine oğlum evde gelin var, çok uzun kaldın bir an önce ev tut demeliydi.

Neyse eşinle konuş çocuk kalmaya devam ediyorsa tekrar uyarsın.

Bilemedim şimdi benim eşimin kardeşi de (bizden 3 yaş küçük) kpss için dershaneye gittiğinde bizde kalmıştı hiç rahatsız olmadım. Öbür kardeşi lisede yatılı haftasonları gelir bizde kalır ona da bişey demem. Sorun etmelimiyimki:44:

herkes kendince haklı birseylerden ama olan eşimle bana oluyor kackere tartıştık daha öncede geldi kaldı işte claıstı burda 15günlük inanırmısın bebgimi kaybetmiştim lohusaydım o halde bıraktılar oğullarını gelin bu durumda demediler içimde büyüyor hersey insanları hırs bürümüş oğlum kızım bana dokanmasın gitsin parasını kazansın diyorlar durum buu

ben size sorun edin veya etmeyin diyemem olanları yazdım eşimin calısma durumunu kaynımın aramızdaki fazla yas farkının olmadını geçici gelir gider ben zaten demiyorumki eşimin kardeşleri gelip gidemez die gelirler kalırlar kız kardeside var yıllık izinlerinde gelir arada gelir kalmaya ama bu durum cok farklı bide bu acıdan bakın.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar canım çok doğru düşünmüşsün ve yaklaşımınıda çok beğendim yüz göz olmadan postalaman güzel ama o yüzsüzlük yaparsa sizde yapın çünkü başka dilden anlamazlar onlar ya yalnızken nefsine yenik düşüp seni taciz yada tecavüz etse o zaman nolucak ya sen banyoda iken pat diye yanlışlıkla içeri girerse ya alimallah unutamazsın çok iğrenç bir durum olur sen onu kesinlikle gönder merhametten bazen maraz doğar yani acırsın ama o sana acımaz başına püsküllü bela olur allah korusun niye bu kadar karamsarsın deme sakın çünkü bir arkadaşımın başına geldi şu an evlerini ayırdı çok rahat herşey bizim için olmaz deme bu memlekette herşey olur salak kaynanıda kafana takma (kusura bakma salak dedim dayanamadım benciliğine ve terbiyesizliğine) sonuçta kendi oğlu diye sana trip yapabilir salla gitsin o kim ki yani sen kocanla iyi olmaya bak tatlım hadi seni öptüm allah işini rast getirsin

valla ben kızıyorum böylşe durumları o ev abisinin bekar evi değil, sonuçta çalışmıyorsunda sanırım evinde istediğin gibi giyinmek yayılmak uzanmak en doğal hakkın kısa süre olsa idare edilir elbet ama 2 ay olmuş nerdeyse ses etmesen yerleşicek resmen , biraz öncede dediğim sen rahatsız olmadan ailesinin çözüm bulması gerekiyordu , eşin ve ailesi halletsinler nasılsa çıtlatmışsınız rahatsızlığınızı ,

çocukta ne rahat hala abimin evinde kalamıcammı diyomuş, bana biri böyle dicek saniyesinde gider başka yer bulurum

cocugunn aklında ben agbimin evinde kalamammı hiç başka taraflardan bakmıoo bizmi geniş degililliz diyorum bazen dogalmıda biz böyle düşünüyooruzz yoksa bunlarmı cok geniş bilemedim

cocugunn aklında ben agbimin evinde kalamammı hiç başka taraflardan bakmıoo bizmi geniş degililliz diyorum bazen dogalmıda biz böyle düşünüyooruzz yoksa bunlarmı cok geniş bilemedim

valla bilemiyorum ben art niyet beklediğimden yada bana kötü gözle bakıcağını düşündüğümden değil

yani ben evimde rahat edemiceksem napim o evi, niye kurdum ,

bilemiyorum ben kimseye yük olmamaya gayret ederim mesela ama benin iyi niyetimde suistimal edilirse cadılaşırım

iyi sen bişi dememişsin ben olsam sohbet esnasında ev buldunmu ne taraftan bakıyosun falan diye sürekli sorardım

dua etsinn

bende kötü gözle bakıcagından degilde olmuyor işte ben eşimin halletmesini istedim oda sölüo sölüo boss bastakilerde iş yokki oğlum gel demediler sanki yasadıkları sehirde iş yok sanki mahrum bölgee

kaynın değil de mesela görümcen olsa sorun değil kadın kadına oturursun, şortunu çekip temizliğini işini yaparsın, icabında yardım eder sana. ama gelen kişi erkek olunca durum değişiyor, insan üstüne başına dikkat etmek zorunda kalıyor. 2 ay da öyle sereserpe olamamak için uzun bir zaman hem de yaz mevsimi. bence sen haklısın tek hatalı kayınpeder. (benimki olsa eminim o da aynı şekilde konuşurdu, seni istemiyorlarmış der kestirip atardı) usturuplu konuşacak kimse yok muydu başka?? eşin deseydi ''ev bakacaksan yardımcı olabilirim kardeşim'' şeklinde yaklaşsaydı acaba daha mı iyi olurdu...

yuh artık ne düşünce böyle.kız kardeşiniz varsa size gelmesin,belki eşiniz kız kardeşinize tecavüz eder

aynen öle canım eşim yok evde gece o girio eve bide agbisi anahtar verdi normalde eşime bile ben acarım kapıyı anahtar sürekli arkada olur dün evde agbisi yok bişey yok yengem yalnız bi kapı calim demkk yok gecenin bi vakti pat girmeye kalktı bende çekmedim anahtarı arkadan açamadı tabi bu anahtar kalıcak herzman arkada dedim hiçbişey demedi benim kayınpederim öle dedinede hala aklım ermiyor bi insan önce kendine bakmalı daha anasına bile bakamayan insan dicek laf çokta işte her doğru heryerde söylenmiyor maalesef onuda sölediki ev konussunda yardımcı olayım diye ama böle hazır eve girip çıkmak daha kolay tabi....

öh artık daha neler siz çok film izliyorsunuz arkadaşım.. sapık insanın onu yapması için aynı evde yaşamasına gerek yok.. o zaman kardeşleri eşlerden uzak tutalım, bu mudur?

ey kk her geçen gün ufkumu ve dünyamı biraz daha açıyorsun sağ ol- var ol

Paranoyanın dibine vurmuşsun. Senin bu mantığınla kayınço ve baldızları hayatımızdan mı silelim? Eşler için potansiyel tehlike...

yuh artık ne düşünce böyle.kız kardeşiniz varsa size gelmesin,belki eşiniz kız kardeşinize tecavüz eder

Paranoyanın dibine vurmuşsun. Senin bu mantığınla kayınço ve baldızları hayatımızdan mı silelim? Eşler için potansiyel tehlike...

sizler biraz cahil olduğunuz için pembe bulutların üzerinde uçuyorsunuz herhalde ne gazete okuyorsunuz ne de televizyon seyrediyorsunuz zaten insanlar herşeyi salladığı için başına herşey gelebiliyor unutmayın herkes potansiyel suçludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…