- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
sizler biraz cahil olduğunuz için pembe bulutların üzerinde uçuyorsunuz herhalde ne gazete okuyorsunuz ne de televizyon seyrediyorsunuz zaten insanlar herşeyi salladığı için başına herşey gelebiliyor unutmayın herkes potansiyel suçludur
canım sen sonuna kadar haklısın ne öyle ya evli insanın evinde bekar insan kalır mı yaw ayıp çok mu zor ev tutmak yatmadan yatmaya gidiyomuş eve zaten. Evli bi bayan mecbur değil ki onun arkasını toplayacak. Kadın bırakında kocasıyla mahremini yaşasın rahat rahat evinde dolaşsın alla allaa. bi oğlanı idare edemiyolarmışmış ne alaka tiyze koskocaman oğlan başının çaresine bakamaz mı yarın bir gün kimsesiz kaldığında napcak olmazz bylee...
oh valla adamdaki keyfe bak sanki onunla evlisin istediği saate gelmeler istediği gitmeler bence gitmez bu sizden yattığı bi yaak var önüne yemek de geliyo ee kaldığı ev abisinin bence bu işi eşin halletmeli sen pe bişey yapamazsın sen gelinsin ya seni pek iplemezler sanki sen o evin adamı değilisin.
inşallah güzellikle hal olur canım senin mutluluğunu bozmasınlar da
çirkin bir durum zaten ya olmaz ki öyle niye anlamıyo kaynanan bunu
bu arada kayınbaba yok sanırım??
cevap veren arkadaşlara tesekkürlerr yalnız bazı arkadaşlar nedense konuyu ben açtığıma göre bana cvp vermek içinmi girmişler yoksa baslarının msjlarınamı anlamadım ben zaten o arkadaşın cvbına hiç bişey yazmnadım başkaları niye gocunuyor onu anlamıyorum isteyen kaynının kalmasını kabullenir istemeyen kabullenmez bizim yasam biçimimiz bu bize göre uygun deği dinende uygun degill ki benim ailemin haberi olsa ortalık cok karışır ben idare etmeye çalışıyorum huzurumu kaçıramam ki bu eşimin kardeşi bile olsa.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çok şükür gazetede okuyoruz haber de izliyoruz, sizin gibi 3. sayfa haberleri yada Müge Anlı programlarına takılı kalıp paranoyakça düşünceler geliştirmiyoruz. Ne olmuş öyle haberler varsa, herkes sapık katil mi? Kardeşlerimize eşlerimize potansiyel sapık gözü ile bakmamak cahillik oluyorsa, cahil kalmayı tercih ederim.
bak canım ben sana cevap yazmadım.sen istemiyorsun haklısındır.ama bana göre kayınlarım kardeşimdir.bu nedenle bizimle yaşamaları sorun değildir,vaktinde de yaşadık zaten.ayrıca kız kardeşimde gelip sürekli bizimle kalır.biz birbirimize bağlı bir aileyiz.
ben o yorumu abes buldum onun için ona yorum yaptım.sen neden gocundun ben de bunu anlamadım
yani olay su 1kac kişi yazmış eşleri kardeslrden uzak tutalım ozman diye tamam kardeşler gelir gider ama herseyin bi ölçüsü var bende asla gelmez demiyorumki biz bu durumu uygun olmadığını düşünüyorsak bağlı aile olmuyormuyuz ozman siz beraber yasayabilrisniz sizin için sorun değil ama işte herkese normal olamayabiliyor fikir istiyorum dertleşmek güzellikle halletmek istedimi yok illa bi kac kişi gelip gerio ortalığı acaba sizin kızınız varmı varsa evli olsa eşide gece işteyken kardeşi pat anahtarıyla eve girsee odada oturuken pat girse ne hos bi durum demi pardon siz birbirinize bağlı bi ailediniz sizin için normal...
evet benim için normaldir.çünkü biz birlikte yaşadık.elimde kayınlarımın çamaşırını da yıkadım.önlerine yemekte koydum.yataklarını da topladım.eşim yokken aynı evde de kaldım.kayınlarım sapık değil ki rahatsız olayım.herkes sınırını bilir.üstelik kaynımın biri benle yaşıt,diğeri de 3 yaş büyüktür.
bu benim için normaldir.sizin için değildir.o nedenle ben size yorum yapmadım zaten
ayrıca kayınları sapık gözüyle görenler,kız kardeşlerini de eve almasın.maazallah eşlerinizi falan ayartabilir ya da eşlerimiz kız kardeşlerimize yanlış yapabilir değil mi.
ozman siz doğrularınızla yasayın bizde doğrularımızla acaba kayınlarınız evinizdeyken evde bi büyük varmıydı varsa hiç yormayın ağzınızı yoksa siz bastan falanmı böle kaynınızla ve eşinizle kaldınız walla bi ablam var oda evli eşiyle gelir eşiyle gidrr gelip kalmaz bekar bi kızkardesim olsa basta ailem yollamas ölee yasam yasayıs tarzımzı cok farklı sizinle....
yani olay su 1kac kişi yazmış eşleri kardeslrden uzak tutalım ozman diye tamam kardeşler gelir gider ama herseyin bi ölçüsü var bende asla gelmez demiyorumki biz bu durumu uygun olmadığını düşünüyorsak bağlı aile olmuyormuyuz ozman siz beraber yasayabilrisniz sizin için sorun değil ama işte herkese normal olamayabiliyor fikir istiyorum dertleşmek güzellikle halletmek istedimi yok illa bi kac kişi gelip gerio ortalığı acaba sizin kızınız varmı varsa evli olsa eşide gece işteyken kardeşi pat anahtarıyla eve girsee odada oturuken pat girse ne hos bi durum demi pardon siz birbirinize bağlı bi ailediniz sizin için normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?