• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var!

İyi de biz size haksızsınız demedik ki, o arkadaşa yorum yaptık, siz niye gocunuyorsunuz?

Siz zorluk çekiyorsunuz diye sizi pohpohlamak için o kişi gibi eşinizin kardeşine potansiyel sapık gözüyle mi yorum yapsaydık bunu mu isterdiniz? çok çirkin yakıştırmalar bunlar.

Evet aynı evde kayınla yaşamak zordur. Bende istemezdim sanırım mecburi durumlar dışında bu kadar uzun süre istemezdim, rahat hissetmezdim kendimi, bende sizin gibi çare arardım, ama bana hak verilsin diye eşimin kardeşine potansiyel sapık yakıştırması yapılmasını da istemezdim. Hayat bu belli olmaz ki mecburi durumlar olabilir, tam tersi belki sizin kardeşiniz zor durumda kalabilir, o zaman olmaz eşim sana namahrem deyip kapıyı yüzüne mi kapatacaksınız.

Ne zaman eşin ailesi ile ilgili konu açılsa haklı yönleri savunmak uğruna öyle yanlış yaklaşımlar sunuluyor ki, bu konuda öyle...

siz nereyi okuyosunuz nereye yazıosunuz farkındamısınız konuyu ben açtım pohpohlanmak içinde açmadım potansiyel sapık gözüyle bakılsın diyede değil en azından ben orda fikir almak istedim eşimin kardeşine sapık dersenmi beni pohpohlamış olucakstın ne yapmaya çalışıyorsunuz baya örnekleme yapmışsınız bravo yazılarımdada yazdığım gibidir hersey ve degişmezz ve anlıyamssınızda oncaa yazıların içinde bi msjı seçtiniz ve ona yorum yaptınız tabi bi 30 kişinin arasında böle bi kac kişi cıkıcak sizde haklısınız ve artık yazmayınnn ve her yazılanıda görmek zorunda degilsniz bence böle yapın....

Konu içeriğine mi yorum yapılacak yoksa sen ona gocundun, o buna gocundu tartışması sürüp gidecek mi?
Konu sahibesi ve yorum yapan hanımlar,
lütfen konunun özüne dönünüz...

Size herhangi bir bel alti davranista bulunmamisken ona potansiyel tecavuzcu gibi davranmaniz yanlis. Kalmasini ben de dogru bulmuyorum ama sartlar onu gerektiriyor ki bir sure sizde kalmasi gerekiyor.

Kisisel temizligine yardimci olmayarak , sadece yemekte karsi karsiya bulunarak kaldigi surece aranizdaki mesafeyi acabilirsiniz.

Size herhangi bir bel alti davranista bulunmamisken ona potansiyel tecavuzcu gibi davranmaniz yanlis. Kalmasini ben de dogru bulmuyorum ama sartlar onu gerektiriyor ki bir sure sizde kalmasi gerekiyor.

Kisisel temizligine yardimci olmayarak , sadece yemekte karsi karsiya bulunarak kaldigi surece aranizdaki mesafeyi acabilirsiniz.

cidden anlamıyorum sizleri öle davrandımı kim çıkardı ya öle bi söz ağzımdan çıkmadı ne yapmaya çalışıyorsunuz konuyu bastan asagı okuyunnn lütfen laf olsun diye yazmayın sözlerine dikkat edin...

cidden anlamıyorum sizleri öle davrandımı kim çıkardı ya öle bi söz ağzımdan çıkmadı ne yapmaya çalışıyorsunuz konuyu bastan asagı okuyunnn lütfen laf olsun diye yazmayın sözlerine dikkat edin...

Konuyu okudum. Okumadigim konuya neden yorum yapayim ki. Gayet ortada bir yorum sundum ama belli ki laf olsun diye yazan sizmissiniz.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X