kadın benı resmen cekemıyor cnm oglu yedı yırmı dort onunla olsun ıstıyor ayrı bır evımız duzenmız oldugunu kabuullenemıyor dayanamayorum artık bu gıdısata bır yıl dolmadan anlasmalı da bosanamıyorum
kısaca anlatmak ıstıyorum edı aylık evlıyım kayınpedrım olmus oldugu ıcın kaynanamla altlı ustlu otrumayı kabul etmıstım fakat bu eve geldıgım gunden berı bana yaptıgı kıskanclıklara dayanamadım yemekelrımızı ayırmak ıstedıgımı esıme soyledım once kabul etmedı sonra esımın tarafından bazı kısıler kavgalarımıza sahırt oldu ve yemegımzıı ayırdık fakat yıne de cok mutsuzum kızlar balayımda bıle agladım esım cok anneci bu kadar oldugunu bılmıyordum o kadın sureklı benı kotuluyor ben ona inmiyormusum temızlıgını yapmıyormusum onunla gezmıyormusum ve yedı ay ıcınde kac kere bosanmamın esıgınden dondum bu evden cıkmak ıstıyorum esım olumlu bakmıyor bır de ben burada coluk cocuga karısırsam kadın benım evımden asla cıkmaz artık tek care bosanmak gorunuyor esım de sureklı evde aterı oynuyor allah kımseye yasatmasın bunları
kısaca anlatmak ıstıyorum edı aylık evlıyım kayınpedrım olmus oldugu ıcın kaynanamla altlı ustlu otrumayı kabul etmıstım fakat bu eve geldıgım gunden berı bana yaptıgı kıskanclıklara dayanamadım yemekelrımızı ayırmak ıstedıgımı esıme soyledım once kabul etmedı sonra esımın tarafından bazı kısıler kavgalarımıza sahırt oldu ve yemegımzıı ayırdık fakat yıne de cok mutsuzum kızlar balayımda bıle agladım esım cok anneci bu kadar oldugunu bılmıyordum o kadın sureklı benı kotuluyor ben ona inmiyormusum temızlıgını yapmıyormusum onunla gezmıyormusum ve yedı ay ıcınde kac kere bosanmamın esıgınden dondum bu evden cıkmak ıstıyorum esım olumlu bakmıyor bır de ben burada coluk cocuga karısırsam kadın benım evımden asla cıkmaz artık tek care bosanmak gorunuyor esım de sureklı evde aterı oynuyor allah kımseye yasatmasın bunları
off çok zor bir durum ben yakın oturduğum halde huzurum yok bide altlı üstlü birde dul bir anne Allah yardımcınız olsun.insan evlenmeden önce hiç düşünemiyo bazı şeyleri iyi niyetli olduğumuzdan birşey olmaz diyoruz sorun etmiyoruz ama sorun etmediğimiz kabul ettiğimiz şeyler sonrasında bütün hayatımızı alt üst ediyor...eşler bu konuda her zaman pasif rolü oynayıp kolay yolu seçerler..
ortada davranırlar zaten eşiniz annesini kendisine emanet gibi düşünüyor asla ayıramazsınız onu annesinden...K.valide ye gelince onun yaptıkları zaten tam kaynana denilen sıfata yakışır cinsten..Ya oğlun gelinin yanıbaşında daha ne istiyorsun ihtiyacın olduğu zaman yardım iste arada kahve içmeye git yada çağır yani nedir bu huzursuzluk çıkarma telaşı anlamıyorum ya..insanları bunaltırlar bıktırırlar sonrada gelde tahammül et!!! eğer arkanızda aileniz varsa yada maddi özgürlüğünüz varsa ve durumlar düzelmiycek sizde dayanamıycak durumdaysanız eşinizle ciddi bir konuşma yapın derim...yada eşimi seviyorum onun için katlanırım diyorsanız mutsuzluk huzursuzluk hayatınızda öne çıkan kavramlar olur ne yazıkki
canım kac kere konustum annesıne ınanıyor annesı anneme apacık ıftıra attı halama ıftıra attı demedıklerı seylerı soylemıs gıbı cıkardı ortaya..ben neler cektım yedı ayda evlılıgımden sogudum..Allah kımseye yasatmasın kadın oyle bir şirret ki ben evdeyken apartmanın kapısını cıracak gıbı cekıyor tv yı gumbur gumbur acıyor ses yapmak ıcın hangısını anlatayım size ben...buradan tum kardeslerıme ablalarma ibret olsun kaynanaya yakın olmak mı kızlar kabul etmeeyin...nısanlılıkken kv bana aman yavrum canım derdi sonra seytana döndü sakın aldanmayın
ogretmenımm cnm ısım var elımde cok sukur ve aılem de uzuntumu gordugu ıcın bana hak verıyor kac defa bosanmanın esıgınden dondum ben bu eve gelın geldıgımde o kadın dolabıma yıyecek bıle aldırtmadı ben oraya ınıp yıyecekmısım esım bunlara goz yumdu ben en sonunda bavulumu toplayınca bıraz yola geldı esım ama hala da tam olarak anlamıyor evet kapım ayrı yemegıom ayrı ama alt katımda olması bıle cok huzursuz edıyor benı su an dusunme aşamasındayım bes ay yanı ylımız dolana kadar dusunme suresı verdım kendıme hazıranda ya bosanacagım ya da ne olacak bılmıyorum
canım kayınvalıdem 66 yasında ama tas gıbı kadın yapılı ve onceden her ısı kendısı yapıyordu zaten ıstese kadın da tutabılır maddı durumu oldukca ıyı cunku ıkı tane maası ve kira gelırlerı var nereden baksan bes mılyar aylık gelır..elı ayagı saglam tutuyor onun derdi ben orada oturcakmısım beraber yıyıp ıcelımmiş ben yatmaya cıkmalıymısım hem evım de kırlenmezmıs ona neyse sankı benım evımı o mu temızlıyor ben de bunlara karsı cıkınca ayılıp bayılmalara benı sıkayetlere basladı ıcımdekı nefretı sıze anlatamam ama işin kotu tarafı ıcımdekı esıme olan buyuk ask da nefrete donusmeye baslıyor ve ben aylatrdır sararıp soldum kendı evımdeyım ama huzurum yok kızlar kv ıstıyor kı onun yaslı arkadaslarına ben de oturmaya gıdeyım onu da yaptım ama yaranamadım yaptıkca fazlasını ıstıyordu ben de artık hıcbırsey yapmıyorum
Allah hakkında hayırlısı ne ise onu yazsın sana inşallah seni çok iyi anlıyorum ama çok iyi..bende yakın oturuyorum ve benimde k.valide hiç rahat vermez sürekli çağırır bi iki gün arama hemen surat yapar,laf sokar Allah aşkına ben her allahın günü onu görmek konuşmak zorundamıyım..oğlu ile evlendim diye onunladamı nikah kıydım benim maddi özgürlüğüm yok ailemde çok destek olmaz birde hamileyim işim zor.ama senin elinde mesleğin var ailenden anlıyor seni biraz daha zaman ver düzeltmeye çalış elinden geldiğince kvalidenle güzellikle konuş birbirimizi kırmayalım,bi sıkıntın olunca benimle paylaş ben başkalrından duymıyım de bilmiyorum inşallah herşey iyi olur senin için..
Ben önce üzülmüştüm eşi ölmüş istem dışı oğluna bu kadar bağımlı diye
Ama yok bu kadarı art niyet
Yardımcı tutabilecek durumdayken sana yaptırmak istemesi, ben daha üstünüm diye ego tatmininden geçiyor
Üzgünüm ama eşin de kör değil, haklıyı haksızı ayırt edebilecek çağda
Buraya yazdığın şekliyle açık net konuş, yardımcı tutalım bu çok saçma de ben gelmeden siz nasıl yaşıyodunuz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?