• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fıkırlerınıze ıhtıyacım var

yok zaten temızlıge falan ınmıyorum artık yardımcı mı tutacak kendı mı yapacak naparsa yapsın ben kendı evımle bıle zor bas edıyorum cok kotu nıyetlı tatlım ya benım evde oldugumu anladıgı zaman kapıları hızla carpıyor sesını duyurmak ıcın farketmezse yavasca kapatıyor gunaha gırmek ıstemıyorum ama bır de dinine cok duskun gorunur ama ıftıra atmaktan da gerı kalmaz bosanmayı bosuna goze almadım yani

Seni sevmeyebilir ama saygı göstermek zorunda
Sende ona karşı aynı şekilde
Bi de oğlu ve gelininden başka kimsesi olmayan bi kadın niye huzursuzluk çıkarmak ister ben anlamıyorum

Şahsi bi probleminiz oldu mu ? Yoksa oğlu ile evlendin diye mi bunlar

sahsı olarak en ufak bı saygısızlıgım ve problemımız olmadı cnm ama evlendıgım gunden berı kskanclık krızlerıne gırdı herkese oglum evlendı sevgi ıkıye bolundu dıye anlatıyor o kadar cahil yani...daha nasıl ıfade etsem bılemıyorum

ah canım en basta oyle ıyıdım kı oglundan cok ben ılgıluydım onunla ama benı kendıısne dusman ettı kıskanclıklarıyla benım evıme alınan esyayı bıle kıskandı o derece yani..tabı bunlar evlenıne cıktı ortaya meger ne ıkı yuzluymus..ben cocuk ıstıyordum evlenırken ama bu duurmlardan sonra korunmaya basladım artık ıstemıyorum cok sukur ılk ay kazayla hamıle kalmadım..ınsan kotu olduktan sonra evı ayrı da olsa karısıyorlar demek kı

benim kide çok kıskanç beni bırak en yakınlarını bile kıskanıyor..kaynım benden çok çok küçük onunla sarıldık diye bi suratı düştü kadının..biz kaynımla hiç böyle olmadık bilmem ne dedi..yani eşyadan daha da vahim şeyleri kıskanıyor..ablasının kızlarının facede falan fotolarını gösteriyorum bazen iki kızkardeş mesela sarılmışlar yada ne bileyim yazı yazmışlar hemen suratı düşüyor bi garip haller ben anlam veremiyorum yaa nasıl bir düşünceye sahip..senin eltin görümcen falan yokmu k.validene sürekli sizmi sahip çıkacaksınız diğerleri gelip gitmiyormu? eşten hiç hayır bekleme ben 3 yıl oldu evliliğim haksız oldukları konularda bile yorum dahi yapmıyor beyfendi..
asla toz kondurmuyor onlara..kvalidelerde Allahtan bir mucize olmazsa değişeceklerini hiç zannetmiyorum..valla bizim aramızda iki üç sokaklık mesafe var ama inan aynı apartman aynı ev gibi bişey farketmiyor..en az bir minibüslük mesafe olması lazım uzağım demek için...

bastan birlikte yemeyi kabul ederek,içiçe olup seviyenizi korumayarak hatayı önce sizde .
daha sonra eşinize kızdım annesi ve karısı arasındaki farkın bile farkında degil :45::45::45::45:

bastan birlikte yemeyi kabul ederek,içiçe olup seviyenizi korumayarak hatayı önce sizde .
daha sonra eşinize kızdım annesi ve karısı arasındaki farkın bile farkında degil :45::45::45::45:

kabul etmek mı? bundan haberım bıle yoktu emrı vaki yapıldı ben bu eve gelınce bırlıkte yıyelım ıcelım dıye..ben bunu hıc dusunmemıstım hıc de konuusulmamıstı aramızda hep saflıgımdan geldı basıma

sahsı olarak en ufak bı saygısızlıgım ve problemımız olmadı cnm ama evlendıgım gunden berı kskanclık krızlerıne gırdı herkese oglum evlendı sevgi ıkıye bolundu dıye anlatıyor o kadar cahil yani...daha nasıl ıfade etsem bılemıyorum

Anladım oğlunu paylaşamıyo
Eşi de yok, canı sıkılıyodur tek kaldıkça da seni sorumlu tutuyodur
Gezmeyi sevmez mi tatillere filan çıksa, maddi durumu da iyiyken
Bi de sen çalışıyo musun bilmiyorum, çalışmıyosan da işe gir hem daha az görüşürsünüz hem de iyi gelir sana da

kabul etmek mı? bundan haberım bıle yoktu emrı vaki yapıldı ben bu eve gelınce bırlıkte yıyelım ıcelım dıye..ben bunu hıc dusunmemıstım hıc de konuusulmamıstı aramızda hep saflıgımdan geldı basıma

evlendik ilk gün el öpmeye indik bizde cnm.kayınvalidem borclarınız bitene kadar burda yiyelim dedi.hic seslenmedim yukarı cıktık daha sonra eşime ben gidiyorum dedim.noldu dedi.beraber yemekte neyin nesi,benim babam herseyimi aldı sen 1kg domates getiremiceksen ben gideyim durmanın anlamı ne dedim.sen ne sacmalıyosun dedi.bende anneni duymadınmı daha ilk günden dedim.o telif etti kabul eder veya etmessin sen bilirsin dedi.keisnlikle beraber yemedik.cagırıyorum ayda bir geliyolar.arıyoruz caya iniyoruz diye yılda bir .. seviyeni korumalıydın bastan :45:

evlendik ilk gün el öpmeye indik bizde cnm.kayınvalidem borclarınız bitene kadar burda yiyelim dedi.hic seslenmedim yukarı cıktık daha sonra eşime ben gidiyorum dedim.noldu dedi.beraber yemekte neyin nesi,benim babam herseyimi aldı sen 1kg domates getiremiceksen ben gideyim durmanın anlamı ne dedim.sen ne sacmalıyosun dedi.bende anneni duymadınmı daha ilk günden dedim.o telif etti kabul eder veya etmessin sen bilirsin dedi.keisnlikle beraber yemedik.cagırıyorum ayda bir geliyolar.arıyoruz caya iniyoruz diye yılda bir .. seviyeni korumalıydın bastan :45:

valla hela olsun size,başarmışsın ama herkes sizin eşiniz gibi he demiyor herşeye...ben aynı apartmanda oturucam ve ayda bir çağırıcam yılda bi kez çaya inicez..biz eşimle her allahın günü birbirimize girerdik herhalde...k.validenlerde anlayışlı imiş bunu sorun etmemişler ama herkeste kabul etmez..

cok cımrı parasını harcayıp tatıle falan cıkmaz ancak komsu gezmelerıne gıder benım de o onunla gezmemı bekler calısıyorum cnm ogretmenım yarım gun calısıyorum..ıkı bayram gectı kadın gelınım dıye heveslenıp bana bısey almadı bıle

valla hela olsun size,başarmışsın ama herkes sizin eşiniz gibi he demiyor herşeye...ben aynı apartmanda oturucam ve ayda bir çağırıcam yılda bi kez çaya inicez..biz eşimle her allahın günü birbirimize girerdik herhalde...k.validenlerde anlayışlı imiş bunu sorun etmemişler ama herkeste kabul etmez..

tatlım kimse kusura bakmasın,ben oglunu aldım onları degilki.herkes isine baksın kacıncı yy.dayız :53:

cok cımrı parasını harcayıp tatıle falan cıkmaz ancak komsu gezmelerıne gıder benım de o onunla gezmemı bekler calısıyorum cnm ogretmenım yarım gun calısıyorum..ıkı bayram gectı kadın gelınım dıye heveslenıp bana bısey almadı bıle

Çok tuhaf bi kadınmış, ne kendini mutlu ediyo ne sizi
Para araçtır, turşusunu kurunca ne olacak ki
Sana bişey almasın boşver gölge etmesin yeter

Bence yarım gün de çalışsan çıkınca hemen eve gelme, gez arakadaşlarınla
Eşin kaç ta geliyosa ondan 1 saat önce gel pratik bişeyler yap, kendi katınızda yiyin

Hatta fazla sabırlısın, ben olsam sizin derdiniz ne benimle derdim kaynanama
Eşim desin isterim öncelikle ama senin eşin diyecek gibi değil
Sen de artık, resti de çek mecbur kalmadıkça inmece çıkmaca olmasın
Huzur verse kendi isteğinizle inerdiniz ama..

tatlım kimse kusura bakmasın,ben oglunu aldım onları degilki.herkes isine baksın kacıncı yy.dayız :53:

eses cok haklısın cnm ama ben de zaten kabul etmedım bırlıkte yemegı yemege de kahvaltıya en fazla uc ya da dort defa ınmısımdır daha sonra ınmedım utanmadan benı cagırmaya geldı yıne gıtmedım ac degılım dedım anladıgı halde cagırmaya gelıyor o kadar yüzsüz bır ınsan ıste..ben yemegı ayırdım kapımı da kapattım neymıs kapım acık durmalıymıs aynı apartmanda baska kım varmıs o kadar cail yani..ama suc bence de erkeklerde ıste ben de bu yuzden kendımı ezdırmmemek adına gerekırse bosanmaya kadar gıdecegım oglunu gule oynaya evlendıren kadın şeytan kesildi basıma

ayy bizimkide öyle nereye otrmaya gitse sende gel evdeyim diye benden yaşca çok büyük kadınların yanında ne yapayım..ben 3 yıldır hiç bi bayramda hediye görmedim..öyle adetleri yok..kimisi düşünmez..

doğru diyorsun çok güzel diyorsun ama herkes senin eşin ve ailesi gibi anlayışlı olup sorun çıkarmasa...bende eşimle çok tartıştım bu yüzden gitmek istemediğim zamanlar oluyodu eşim beni zorla götürüyodu onlara yada kvalidemi bi kaç gün aramiyim hemen surat hemen trip yapar..herkes kendi hayatına baksa çocuklarını rahat bıraksa ama nerdee

eses cok haklısın cnm ama ben de zaten kabul etmedım bırlıkte yemegı yemege de kahvaltıya en fazla uc ya da dort defa ınmısımdır daha sonra ınmedım utanmadan benı cagırmaya geldı yıne gıtmedım ac degılım dedım anladıgı halde cagırmaya gelıyor o kadar yüzsüz bır ınsan ıste..ben yemegı ayırdım kapımı da kapattım neymıs kapım acık durmalıymıs aynı apartmanda baska kım varmıs o kadar cail yani..ama suc bence de erkeklerde ıste ben de bu yuzden kendımı ezdırmmemek adına gerekırse bosanmaya kadar gıdecegım oglunu gule oynaya evlendıren kadın şeytan kesildi basıma

bak tatlım yasını bilmiorm ama sana bir dost tavsiyesi.kocandan aslaaa vazgecmee !!!
onlar evinizin dısında,sen esinle ikinizin yuvası bunu aklına sok :20:
kocanla mutluysan ailesi icin asla bosanmaaaa :50:

canım kac kere konustum annesıne ınanıyor annesı anneme apacık ıftıra attı halama ıftıra attı demedıklerı seylerı soylemıs gıbı cıkardı ortaya..ben neler cektım yedı ayda evlılıgımden sogudum..Allah kımseye yasatmasın kadın oyle bir şirret ki ben evdeyken apartmanın kapısını cıracak gıbı cekıyor tv yı gumbur gumbur acıyor ses yapmak ıcın hangısını anlatayım size ben...buradan tum kardeslerıme ablalarma ibret olsun kaynanaya yakın olmak mı kızlar kabul etmeeyin...nısanlılıkken kv bana aman yavrum canım derdi sonra seytana döndü sakın aldanmayın

Merhaba sedacım allah yardımcın olsun. Ama bence madem öğretmensin yani güvenceli bir devlet işin var eşinle konuş bir süre ayrı yaşayın 1-2 ay mesela sende eşin de yalnızlıkla başbaşa kalıp düşünmüş olursunuz. İnsan o zaman daha rahat karar veriyor senden aldıklarını yada sana kattıklarını mesela. Hiç kolay birsey değil biliyorum ama böyle sana ve evliliğine daha fazla zarar vermeden düşünmüş olursun. Benimde kayınvalidem var çok uyumluyuzdur çok iyi anlaşırız ama yinede bilirimki beni asla kızı gibi sevmez onunla bir tutmaz bile görümcem 10 yıllık evli ama hala yemek yada ev işlerinden anlamaz ve annesine bırakır. Yinede hiç laf etmez bilirim yani söylediğim dışardan gelen melek bile olsa ağzıyla kuş tutsa hiçbir zaman kendi çocuklarının yarısı etmez.

Çok tuhaf bi kadınmış, ne kendini mutlu ediyo ne sizi
Para araçtır, turşusunu kurunca ne olacak ki
Sana bişey almasın boşver gölge etmesin yeter

Bence yarım gün de çalışsan çıkınca hemen eve gelme, gez arakadaşlarınla
Eşin kaç ta geliyosa ondan 1 saat önce gel pratik bişeyler yap, kendi katınızda yiyin

Hatta fazla sabırlısın, ben olsam sizin derdiniz ne benimle derdim kaynanama
Eşim desin isterim öncelikle ama senin eşin diyecek gibi değil
Sen de artık, resti de çek mecbur kalmadıkça inmece çıkmaca olmasın
Huzur verse kendi isteğinizle inerdiniz ama..

zaten ınıp cıkmıyorum cnm esım ınıp cıkarken ugruyor ben ugramıyorum bıle artık..yemekte evdeyız zaten..benım ıcın su an apartmandakı komsudan farksız ama ıste rahatsız etmek ıcın tv yı acmalar kapıları carpmalar yapıyor kendınce bıseyler

ayy bizimkide öyle nereye otrmaya gitse sende gel evdeyim diye benden yaşca çok büyük kadınların yanında ne yapayım..ben 3 yıldır hiç bi bayramda hediye görmedim..öyle adetleri yok..kimisi düşünmez..

doğru diyorsun çok güzel diyorsun ama herkes senin eşin ve ailesi gibi anlayışlı olup sorun çıkarmasa...bende eşimle çok tartıştım bu yüzden gitmek istemediğim zamanlar oluyodu eşim beni zorla götürüyodu onlara yada kvalidemi bi kaç gün aramiyim hemen surat hemen trip yapar..herkes kendi hayatına baksa çocuklarını rahat bıraksa ama nerdee

oturup eşinle konucaksın.benim bi saygısızlıgım oldumu hayır!benim evim neresi burası! :20:

zaten ınıp cıkmıyorum cnm esım ınıp cıkarken ugruyor ben ugramıyorum bıle artık..yemekte evdeyız zaten..benım ıcın su an apartmandakı komsudan farksız ama ıste rahatsız etmek ıcın tv yı acmalar kapıları carpmalar yapıyor kendınce bıseyler

Boşver onu da duyma görme
En azından kapını kapatınca evinde rahatsın
Eşine kızdım en çok, gözü görmüyor mu bu tavırları
Anne de olsa haksızlık yapamaz onun evladı bulunmaz hint kumaşı paylaşamıyo da, sende bi annenin evladısın senin annen niye huzursuzluk çıkarmıyo çok normal bi durumsa bu

bak tatlım yasını bilmiorm ama sana bir dost tavsiyesi.kocandan aslaaa vazgecmee !!!
onlar evinizin dısında,sen esinle ikinizin yuvası bunu aklına sok :20:
kocanla mutluysan ailesi icin asla bosanmaaaa :50:

esımı sevıyorum ama mutlu muyum bılmıyorum hıc bunu test edecek zamanım olmadı bunlarla ugrasmaktan..sanırım esımle de cok mutlu degılım

esımı sevıyorum ama mutlu muyum bılmıyorum hıc bunu test edecek zamanım olmadı bunlarla ugrasmaktan..sanırım esımle de cok mutlu degılım

tatlım eger bu konuma geldiysen otur esinle konus.
olmadı kiraya göç gittt.neden yuvanı dagıtasınnn ki :26:

Back
X