• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fıkırlerınıze ıhtıyacım var

sanırım bekarken daha mutluydum onu anlıyorum hayal ettıgım gıbı cıkmadı evlılık

Daha 7 aylık evlisin
Belki karşılıklı konuşarak düzeltebileceğiniz şeyler vardır ?

Seni en çok üzen ne anlamadım
Artık beraber yemiyoruz, katına da inmiyorum sadece eşim iniyo
Sadece kapıları çarpıyo tv nin sesini çok açıyo alt kattan kaynanam diyosun
Ama boşanmakta hep aklında ?

tatlım eşine ben eşinim,annen annen.bunun farkındasın demi?
bizim evimiz burası!onların surası ! bunların farkında degil mi ne bence :53:
bosanmak son care cnm bence :20:

ki bence o duruma gelinmişte. Yemeklerini bile kavgalar edildikten sonra ayıra bilmişler. Şunu tekrarlamak isterim bence evi ayırıp bir süre yokluklarının verdiği duyguları tatmalılar. Gerçekten ortada sevgi kalmadı ise sizce bu evliliği sürdürmenin yararı varmı.?
Konu su ki neden sürekli bayanlar katlanmak zorunda adam sorunları çözmek yerine oyun oynuyor oh ne ala.

sedaaacım Karşına alıp ciddi ciddi konuş içini bir güzel boşalt ne istediğini sor . Sen istediklerini söyle sonuç alamazsan yukarıda yazdıklarımı düşün. Sonuçta olay ailelere kadar yansımış. Arkadaşları anlıyorum boşanmaların sayısı çok arttı boşanmak çözüm değil vs. haklılar da aslında ama sorun eşin olsa sen alttan alırsın o alttan alır bir süre sonra 1- 2 yılı buluyor birbirinize huylarınıza karakterlerinize alışıyorsunuz. Ama bunu çekirdek evin dışında biriyle yapamıyorsunuz. Eşin illede annem haklı (iftiralara rağmen şikayetlere rağmen) diyorsa bu çokta kolay çözülecek birsey değil. Demekki o evliliği gözden çıkartıyor anlatmak istediğim olay bu
allah herkese huzur ve sağlık versin

Bence rest çekilmeli ama her iki ihtimali de göz önüne alarak
Ya ayrı semtte ayrı bi ev, gerekirse kira
Ya da boşanma

Birincisini seçerse evliliğiniz için yeni bi sayfa açmış olursunuz
İkincisini seçerse annesi için evliliğini yıkmış olacak

ki bence o duruma gelinmişte. Yemeklerini bile kavgalar edildikten sonra ayıra bilmişler. Şunu tekrarlamak isterim bence evi ayırıp bir süre yokluklarının verdiği duyguları tatmalılar. Gerçekten ortada sevgi kalmadı ise sizce bu evliliği sürdürmenin yararı varmı.?
Konu su ki neden sürekli bayanlar katlanmak zorunda adam sorunları çözmek yerine oyun oynuyor oh ne ala.

sedaaacım Karşına alıp ciddi ciddi konuş içini bir güzel boşalt ne istediğini sor . Sen istediklerini söyle sonuç alamazsan yukarıda yazdıklarımı düşün. Sonuçta olay ailelere kadar yansımış. Arkadaşları anlıyorum boşanmaların sayısı çok arttı boşanmak çözüm değil vs. haklılar da aslında ama sorun eşin olsa sen alttan alırsın o alttan alır bir süre sonra 1- 2 yılı buluyor birbirinize huylarınıza karakterlerinize alışıyorsunuz. Ama bunu çekirdek evin dışında biriyle yapamıyorsunuz. Eşin illede annem haklı (iftiralara rağmen şikayetlere rağmen) diyorsa bu çokta kolay çözülecek birsey değil. Demekki o evliliği gözden çıkartıyor anlatmak istediğim olay bu
allah herkese huzur ve sağlık versin

sana katılıyorum. :34:

Daha 7 aylık evlisin
Belki karşılıklı konuşarak düzeltebileceğiniz şeyler vardır ?

Seni en çok üzen ne anlamadım
Artık beraber yemiyoruz, katına da inmiyorum sadece eşim iniyo
Sadece kapıları çarpıyo tv nin sesini çok açıyo alt kattan kaynanam diyosun
Ama boşanmakta hep aklında ?

esım bana ınanmadı annesının huyunu bıldıgı halde onu haklı buldı bunlar benı yıktı evlılıgımızı zedeledı esımın benı sevdıgını bılıyorum ama cok donuk sureklı aterı oynuyor tv ızlıyor evvde...bunlardan dolayı bosanmayı dusunuyorum

sevebılecek mıyım tekrar bılemıyorum

sedaaa cım Biz sadece dışardan düşüncelerimizi belirtyoruz. En iyi kararı sen verebilirsin çünkü o ortamda sen yaşıyorsun. Ama sen yinede eşini karşına al ciddi ciddi konuş. Bazen erkekler olayları bizim gibi algılamaz. Bizde az değiliz hani sevmediğimiz seyler karşısında susarız susarız unutmayız ama sürekli kafamızda kurarız olayı olmayacak hallere getiririz ondan sonra çıkılmaz bir hal alınca patlarız erkeklerde bu duruma hiç bir anlam veremez bunu sen böyle yaptın diye yazmıyorum çoğu kadın böyle yapar ki kardeşim psikolog çoğu vakka böyleymiş. Allah gönlüne göre en hayırlısını nasip eder inşallah.

Back
X