• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fıkırlerınıze ıhtıyacım var

Boşver onu da duyma görme
En azından kapını kapatınca evinde rahatsın
Eşine kızdım en çok, gözü görmüyor mu bu tavırları
Anne de olsa haksızlık yapamaz onun evladı bulunmaz hint kumaşı paylaşamıyo da, sende bi annenin evladısın senin annen niye huzursuzluk çıkarmıyo çok normal bi durumsa bu

ben de bunlardan dolayı soguyorum ya zaten esımden..

evlendik ilk gün el öpmeye indik bizde cnm.kayınvalidem borclarınız bitene kadar burda yiyelim dedi.hic seslenmedim yukarı cıktık daha sonra eşime ben gidiyorum dedim.noldu dedi.beraber yemekte neyin nesi,benim babam herseyimi aldı sen 1kg domates getiremiceksen ben gideyim durmanın anlamı ne dedim.sen ne sacmalıyosun dedi.bende anneni duymadınmı daha ilk günden dedim.o telif etti kabul eder veya etmessin sen bilirsin dedi.keisnlikle beraber yemedik.cagırıyorum ayda bir geliyolar.arıyoruz caya iniyoruz diye yılda bir .. seviyeni korumalıydın bastan :45:

Tebrik ediyorum
Düşüncelerinizi açıkça ortaya serdiğiniz için
Başta tamam deyince sonu gelmez bazı şeylerin

Bende aynı binada oturma tekliflerini reddetmiştim
Sakin bi hayatı seviyorum
Borçlu ama mutluyum şu an çok şükür

Tebrik ediyorum
Düşüncelerinizi açıkça ortaya serdiğiniz için
Başta tamam deyince sonu gelmez bazı şeylerin

Bende aynı binada oturma tekliflerini reddetmiştim
Sakin bi hayatı seviyorum
Borçlu ama mutluyum şu an çok şükür

bende istemedim aynı binada oturmayı.nisanlıyız bigün bi geldim ev baslamıs.
aglaya aglaya gittim babamın evine.ayrılmak istemiyordum nisanlım cok iyi biriydi.
saolsun simdi kocacım cok anlayıslı.huzursuzluk olmasın,herkes isiine baksın mantıgındayım tatlım..
sen ennn güzelini yapmısın :54::54::54::54:

tatlım eger bu konuma geldiysen otur esinle konus.
olmadı kiraya göç gittt.neden yuvanı dagıtasınnn ki :26:

evlerı var uc tane kıracı oturuyor bıze vermıyor evı annesı bellı kı eve hızmet edeyım dıye benı buraya gelin almıslar cnm..cok sonradan anladım ben de yazık kadına yakın oluruz kımı var dıye acıyıp gelmıstım

evlerı var uc tane kıracı oturuyor bıze vermıyor evı annesı bellı kı eve hızmet edeyım dıye benı buraya gelin almıslar cnm..cok sonradan anladım ben de yazık kadına yakın oluruz kımı var dıye acıyıp gelmıstım

acırsan acıncak hale geliosun.anlattıklarını biliorm cnm..
nisanım bile olmadı benim.sonradan uyandum saolsun eşim düğünümü istediğim gibi yaptı :34: :16::16:

tatlım eşinle otur detaylıca kesin görüşünü bildir.olmadı evini ayır sen :52::52:

acırsan acıncak hale geliosun.anlattıklarını biliorm cnm..
nisanım bile olmadı benim.sonradan uyandum saolsun eşim düğünümü istediğim gibi yaptı :34: :16::16:

evet acıdıkca tepene cıkıyorlar..kendını dusunup bencıl olmak lazım galıba...ayrılırsam da sonra yenıden evlenırım fıkrıyle bosanmayacagım yanı belkı de artık hıc evlenemem yalnız kalmayı kabul edıp de ayrılmalıyım

evet acıdıkca tepene cıkıyorlar..kendını dusunup bencıl olmak lazım galıba...ayrılırsam da sonra yenıden evlenırım fıkrıyle bosanmayacagım yanı belkı de artık hıc evlenemem yalnız kalmayı kabul edıp de ayrılmalıyım

bence senin farklı problemlerin yoksa.evini ayırman daha mantıklı.bosanmayı düsünme hemennnn :53:

bende istemedim aynı binada oturmayı.nisanlıyız bigün bi geldim ev baslamıs.
aglaya aglaya gittim babamın evine.ayrılmak istemiyordum nisanlım cok iyi biriydi.
saolsun simdi kocacım cok anlayıslı.huzursuzluk olmasın,herkes isiine baksın mantıgındayım tatlım..
sen ennn güzelini yapmısın :54::54::54::54:

Bizim tek kayınvalidemler değil, kayınvalidemin kardeşleri ve annesi de aynı bina
Daha bi curcunaydı yani
Ben buna gelemezdim, ben amcamlar bile toplanıp misafirliğe gelince sıkılan biriydim
Hiç kimseyi bilmiyordum ama kendimi biliyordum

Mutluluklar.

Kiraya çıkabilirsiniz aslında ?

Bizim tek kayınvalidemler değil, kayınvalidemin kardeşleri ve annesi de aynı bina
Daha bi curcunaydı yani
Ben buna gelemezdim, ben amcamlar bile toplanıp misafirliğe gelince sıkılan biriydim
Hiç kimseyi bilmiyordum ama kendimi biliyordum

Mutluluklar.

coookk haklısın kesinlikle seninle hemfikriim tskler cnm sanada mutluluklar :34: :16:

Daha çok gençsin ama çok karamsarsın
Eşinle ciddi ciddi konuş, seni seviyorsa zaten boşanmak bi yana dursun gel ayrı eve çıkalım gerekirse kira öderiz der

Ha kötü ihtimali düşünürsek ben annemin dizinin dibinden ayrılmama da diyebilir
Ama bu durumda cidden boşanacaksan bile neden yalnız yaşlanmayı düşünüyosun ki
Her erkek eşin gibi veya her kayınvalide kayınvaliden gibi olacak diye bişey yok
Zamanla olmayacak şey yok

kısaca anlatmak ıstıyorum edı aylık evlıyım kayınpedrım olmus oldugu ıcın kaynanamla altlı ustlu otrumayı kabul etmıstım fakat bu eve geldıgım gunden berı bana yaptıgı kıskanclıklara dayanamadım yemekelrımızı ayırmak ıstedıgımı esıme soyledım once kabul etmedı sonra esımın tarafından bazı kısıler kavgalarımıza sahırt oldu ve yemegımzıı ayırdık fakat yıne de cok mutsuzum kızlar balayımda bıle agladım esım cok anneci bu kadar oldugunu bılmıyordum o kadın sureklı benı kotuluyor ben ona inmiyormusum temızlıgını yapmıyormusum onunla gezmıyormusum ve yedı ay ıcınde kac kere bosanmamın esıgınden dondum bu evden cıkmak ıstıyorum esım olumlu bakmıyor bır de ben burada coluk cocuga karısırsam kadın benım evımden asla cıkmaz artık tek care bosanmak gorunuyor esım de sureklı evde aterı oynuyor allah kımseye yasatmasın bunları

canımm sakın acele karar verme ben aile danışmanının yanında çalışıyorum. sakin ol ve lütfen ama lütfen bir aile danışmanına gidin. bak bu çok önemli,kendiniz aşamıyorsanız bir uzmana görünün..

tatlım eşinle otur detaylıca kesin görüşünü bildir.olmadı evini ayır sen :52::52:

Eses canım herkes senin eşin gibi olmuyor allah huzurunuzu bozmasın. Ancak beraber yemek yeme işini eşin senin istememene rağmen annemler haklı deyip kabul etseydi. Sen ayda bir yemeğe çağırıyorum dedin eşin seni dinlemeyip 2-3 günde bir çağırsaydı.Bunun gibi istemediğin birçok seyde eşin annesine hak verseydi sen ne yapardın.

Ben sedaaa yı anlıyorum çünkü eşi onu değil annesini haklı buluyor hatta yaptıklarına rağmen masum görüyor kısaca görmezden geliyor annem o atamam demek istiyor. Ancak yanlış yapıyor annesi üzülmesin diye evlilinden feragat ediyor. Bu durumda eşini asla bırakma lafı bence pek doğru olmaz. Eşim bana saygı duyup dinlediği sürece bende ona saygı duyarım.

Daha çok gençsin ama çok karamsarsın
Eşinle ciddi ciddi konuş, seni seviyorsa zaten boşanmak bi yana dursun gel ayrı eve çıkalım gerekirse kira öderiz der

Ha kötü ihtimali düşünürsek ben annemin dizinin dibinden ayrılmama da diyebilir
Ama bu durumda cidden boşanacaksan bile neden yalnız yaşlanmayı düşünüyosun ki
Her erkek eşin gibi veya her kayınvalide kayınvaliden gibi olacak diye bişey yok
Zamanla olmayacak şey yok

sevebılecek mıyım tekrar bılemıyorum

Eses canım herkes senin eşin gibi olmuyor allah huzurunuzu bozmasın. Ancak beraber yemek yeme işini eşin senin istememene rağmen annemler haklı deyip kabul etseydi. Sen ayda bir yemeğe çağırıyorum dedin eşin seni dinlemeyip 2-3 günde bir çağırsaydı.Bunun gibi istemediğin birçok seyde eşin annesine hak verseydi sen ne yapardın.

Ben sedaaa yı anlıyorum çünkü eşi onu değil annesini haklı buluyor hatta yaptıklarına rağmen masum görüyor kısaca görmezden geliyor annem o atamam demek istiyor. Ancak yanlış yapıyor annesi üzülmesin diye evlilinden feragat ediyor. Bu durumda eşini asla bırakma lafı bence pek doğru olmaz. Eşim bana saygı duyup dinlediği sürece bende ona saygı duyarım.

tatlım eşine ben eşinim,annen annen.bunun farkındasın demi?
bizim evimiz burası!onların surası ! bunların farkında degil mi ne bence :53:
bosanmak son care cnm bence :20:

Back
X