• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var.

Durumuna üzülmüştür evet bunu anlıyorum. Ama sevdiğinin eski sevgilisine acımasını da kabullenemiyorki insan. Açıkçası çok kıskanıyorum kızı buna da sinir oluyorum.

eee salvo
:)
sabah beri yatıştıramadım seni de he
:)
kızım yoktur bişey kıskanma bak adam askerde kurup kurup üzme kendini

eskimiş bitmiş
o kadar

Ahaha evet askere gittikten sonra daha çok takmaya başladım bu konuyu maalesef. :) İlgilendiğin için teşekkür ederim canımm. :p Haftaya izne gelecek sence bu konuyu açsam mı? Hayıır dediğini duyar gibiyim ama içim rahat değil belki rahat eder yaa. :)

Valla bence bi gün al karşına soracağın her neyse tam olarak sor o da tam ne varsa anlatsın. Bi daha da konusu açma merakını tam giderdikten sonra. ben merak ederim mesela ne olmuş ne bitmiş , herşeyi açıkça öğrenmek isterim. Bence seni seviyordur onunla ilgili bir şey düşündüğünü zannetmiyorum.Şimdi ben eski sevgilimle ilgili bu tarz bi bilgi duysam öğrenirim ne olmuş da hapse girmiş neden boşanmış vs. Ama bu onu hala sevdiğimi göstermez tabiki. ..

Ben de merak ederim ama yanımda söylemesi rahatsız etmişti beni. Bir de beni benzetmesi. :)

Merhaba, uzun zamandır aklıma takılan bir konu var sürekli içimi kemiren takıntı gibi oldu artık. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum bu konuda. Erkek arkadaşımda 1 buçuk senedir beraberiz. Benim aklıma takılan konu eski sevgilisi. Lisede çıkmışlar mezhep ayrımından dolayı ayrılmışlar. Ayrıl barış toplamında 1 seneyi geçgin çıkmışlar. Kız okul bittiğinden biraz sonra başkasıyla evlenmiş. Ondan da boşanmış ama evlendiğinde de seviyormuş erkek arkadaşımı. Neyse, beni şüpheye sokan durum ilk tanıştığımız zamanlarda arkadaşken bana bir arkadaşım var X ona çok benziyorsun demişti, ben daha sonradan öğrendim bu X'in malum kişi olduğunu. Ama hiç benzemiyoruz alakamız bile yok. İlk çıktığımız demiyim de yakın olduğumuz zamanlarda da birine şey demişti ''abi sana bahsettiğim bir kız vardı ya o hapisteymiş'' dedi benim yanımda ama konu kapanmıştı hemen. Bir kerede gezerken bu kızla aynı sınıfta oldukları için ortak liseden bir arkaşıyla karşılaştık biraz konuştular falan sonra biliyor musun X hapse girmiş dedi sonra erkek arkadaşım bana baktı kıza hıı biliyorum falan dedi sadece konu kapandı gene. Ama bir süredir takmış durumdayım acaba hala aklında o var mı falan diye. Beni sevdiğinden eminim ama şüphe yapmadanda duramıyorum. İlk tanıştığımız zamanlarda adı geçerdi ama biz çıkmaya başladıktan sonra ben sormadan onun ağzını bile adına almadı, bana hep saçmalama eskiler falan aklımda değil benim için sadece sen varsın diyor, ama içime kuşku düştü bir kere. :KK42: Çok sıkıldım bu durumdan bir akıl verseniz.

Back
X