Arkadaşlar konuyu size en kısa ve anlaşılır şekilde anlatmaya çalışacağım. Önceki konularımdan hatırlarsanız eşim ailesiyle görüşmüyorduk. Ben anneler Günü'nde arayıp barıştırdım ana baba ahı almasın istedim. Allah için affetmek istedim..
Dün şöyle bi konu oldu. Eşimin kuzeni bana küfür etti. Ağır hakaretler söyledi. Eşim de buna Karşılık kendine hakim olamayıp karşılıklı hakaret etti. (Doğru olmasa da)
Ben onların gelini olarak aynı soyadı taşıyan biri olarak, bana küfür eden birine tavır almalarını isterdim. Fakat babası eşimde sen evli kadına küfür ettin diye kızıyor. Bu olaylar olduğunda biz nişanlıydık. Ben evli değilim diye o.. Muyum onun namusu namus, benimki değil mi dedim.
Baba bize onlardan bahsetmeyin, tadımız kaçmasın diyorum. Sen engel olamazsın bahsederim , o da benim canım diyor..
Elbette ağırıma gidiyor, eşim savunuyor laf söyletmiyor orda sıkıntı yok.
Bende yeni barıştık küslük Olmasın diye susuyorum..
Ben mi çok ince düşünüyorum.. Sizce bu konuda nasıl davranmam gerekiyor?..
Içime sindiremiyorum.. Siz olsanız ne yapardınız?
Okuyanlar Hakk'ını helal etsin.
Dün şöyle bi konu oldu. Eşimin kuzeni bana küfür etti. Ağır hakaretler söyledi. Eşim de buna Karşılık kendine hakim olamayıp karşılıklı hakaret etti. (Doğru olmasa da)
Ben onların gelini olarak aynı soyadı taşıyan biri olarak, bana küfür eden birine tavır almalarını isterdim. Fakat babası eşimde sen evli kadına küfür ettin diye kızıyor. Bu olaylar olduğunda biz nişanlıydık. Ben evli değilim diye o.. Muyum onun namusu namus, benimki değil mi dedim.
Baba bize onlardan bahsetmeyin, tadımız kaçmasın diyorum. Sen engel olamazsın bahsederim , o da benim canım diyor..
Elbette ağırıma gidiyor, eşim savunuyor laf söyletmiyor orda sıkıntı yok.
Bende yeni barıştık küslük Olmasın diye susuyorum..
Ben mi çok ince düşünüyorum.. Sizce bu konuda nasıl davranmam gerekiyor?..
Içime sindiremiyorum.. Siz olsanız ne yapardınız?
Okuyanlar Hakk'ını helal etsin.