Fikirlerinize ihtiyacım var..

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
Merhaba sayin kk üyeleri. Benim bi derdim var. Göz altı morluklarım. Geçmeleri için denemediğim şey kalmadı ama bi türlü geçmiyolar. Kronik galiba. Ve en azından dışarıda bu kadar yorgun ve dayak yemiş gibi olmak istemiyorum. Bu yüzden roll on bb krem kapatıcı kullanmak istiyorum. Ama bu tarz ürünlerin göz çevresini yaşlandırdığını duydum. İkilemde kaldım ya. Lütfen bana yardım edin. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün veya kronik morlukları kesin geçiricek bi kür biliyosanız lütfen söyleyin bana. Yaşım 17 bu arada. Şimdiden teşekkürler herkese...

Son düzenleme:
ben turk kahvesi uygularim gayet etkili oluyor ama su ara sebamed goz alti kremi dikkatimi cekiyor,bloglarda olumlu sonuc verdigi yaziyor

Merhaba sayin kk üyeleri. Benim bi derdim var. Göz altı morluklarım. Geçmeleri için denemediğim şey kalmadı ama bi türlü geçmiyolar. Kronik galiba. Ve en azından dışarıda bu kadar yorgun ve dayak yemiş gibi olmak istemiyorum. Bu yüzden roll on bb krem kapatıcı kullanmak istiyorum. Ama bu tarz ürünlerin göz çevresini yaşlandırdığını duydum. İkilemde kaldım ya. Lütfen bana yardım edin. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün veya kronik morlukları kesin geçiricek bi kür biliyosanız lütfen söyleyin bana. Yaşım 17 bu arada. Şimdiden teşekkürler herkese...

Bende de genetik olarak göz altı morluğu var.. 10 saat uyusam da stressiz olsam da hep morlar.. Faydası olacak bişeyler olsa da kullansam.

Merhaba ,

Yaşınız henüz çok genç. Sorunu örtmek yerine nedenlerini araştırın.

Vücudun su tutması veya su kaybı, aşırı tuz tüketimi, sigara alışkanlığı, kalp, böbrek ve karaciğer hastalıkları göz altında morluk oluşumuna neden olan hastalıklardır.

Uykusuzluk, kansızlık, demir eksikliği de göz altının morarması için etkilidirler.

Göz altı morlukları genelde kalıtsaldır ve çoğunlukla beyaz tenli olup göz çukuru derin olan kişilerde çok sık görülür.

Tüm nedenlere bakıp yaşam tarzınızı düzenledikten sonra sorununuz çözülmez ise kozmetik çözümleri değerlendirebilirsiniz.

X