• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var :(

kaynanamla bırak dışarı da buluşmayı telle bile konuşmuyorum. bir kaç defa denedik konuşmayı naberden öte geçmedik bizde bıraktık. önceleri severdim kendisini şuan nötr. rahat takıl kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun

Sabır dile hersey sabırla oluyor inanki benim bile durumum suan ruya :) abim yakalamıstı vs vs tanıstılar suan benden cok kaynasmıs durumdalar erkek arkadasımla masallah diyeyimde :KK70::nazar::-)
Maşallah maşallah. Bilmem ki madalyonun bu yüzü fena değil de arka yüzü dönünce belki ben buraya yazamam bile.

kaynanamla bırak dışarı da buluşmayı telle bile konuşmuyorum. bir kaç defa denedik konuşmayı naberden öte geçmedik bizde bıraktık. önceleri severdim kendisini şuan nötr. rahat takıl kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun
Neden ki yani sorun ne sonucta o da anne :)

Neden ki yani sorun ne sonucta o da anne :)
anne ama bi taraftan da kaynana adı üstünde. bi konuşmamızda bi durum olmuştu dedim nişanlım ve ailem bilmesin. teli kapatır kapatmaz soluğu nişanlımı aramakta bulmuş. ertesi gün sabah erkenken bizimkilerle başka bi şehre akraba ziyaretine gideceklerdi yememiş içmemiş uyumamış sabahın kör bi vaktinde arabaya biner binmez olanları anneme anlatmış. o gün bugün aramam kendisini.

anne ama bi taraftan da kaynana adı üstünde. bi konuşmamızda bi durum olmuştu dedim nişanlım ve ailem bilmesin. teli kapatır kapatmaz soluğu nişanlımı aramakta bulmuş. ertesi gün sabah erkenken bizimkilerle başka bi şehre akraba ziyaretine gideceklerdi yememiş içmemiş uyumamış sabahın kör bi vaktinde arabaya biner binmez olanları anneme anlatmış. o gün bugün aramam kendisini.
gerçekten ayıp etmiş ozaman yazık

Kızlar yarın sevgilimin annesiyle dısarda bulusup vakit geciricez sizce neler yapabiliriz? ve yarın nasıl giyinmeliyim karın ağrıtan durumlara tekrar merhaba off n zor yahu:KK23:
Canım o anne seni kızı gibi görüyorsa, sen de onu annen gibi görmelisin. Annenin yanında nasılsan onun yanında da öyle olmalısın :KK52:

Merak ettigim icin soruyorum. Aslinda sadece size degil sorum. Bir cok insani okuyorumda sanki kv leri degil de kirk kat yabanci :KK53: size yabanci diyelim samimiyet gormediyseniz ama esinize de mi yabanci gibiler ki o_O insan evladina nasil yabanci olur. Esine samimiyet iyilik gostermez. Aklim almiyor :KK30:
Dipnot: kv sinden kotuluk gorenleri kastetmiyorum. Soyle bayram seyran disinda gorusup telefonlasmayanlari kastediyorum. Bildigin yabanci olanlari.
her fırsatta seni yerip oğlunu öven adamı istemzsin çok doğal ya da sadece oğlunu öven ya d gizli gizli sadece oğlunu düşünen kendisi geziyor tozuyor sana diyor ki mesela oğlum zor para kazanıyor aman biriktirin bu düşman değil ama dost da değil yani almazsın hayatına ııııyyyyy sinirlerim bozuldu bak

her fırsatta seni yerip oğlunu öven adamı istemzsin çok doğal ya da sadece oğlunu öven ya d gizli gizli sadece oğlunu düşünen kendisi geziyor tozuyor sana diyor ki mesela oğlum zor para kazanıyor aman biriktirin bu düşman değil ama dost da değil yani almazsın hayatına ııııyyyyy sinirlerim bozuldu bak
Belirttigim gibi kotuluk yapan kv lerden bahsetmedim aslinda. Hayatlarinda hic yokmus gibi yasayanlara sasirdim. Sizin su anlattiklariniza gore zaten hayatiniza almamaniz gerekir :KK51:

Belirttigim gibi kotuluk yapan kv lerden bahsetmedim aslinda. Hayatlarinda hic yokmus gibi yasayanlara sasirdim. Sizin su anlattiklariniza gore zaten hayatiniza almamaniz gerekir :KK51:
evet o da bir kötülük hayatında hiç olmayan anayı napacan bazısına göre de iyilik asalak olmaktansa...

Back
X