Fikirlerinize ihtiyacım var

esinle acik acik konus cnm. ya adam gibi es olsun, baba olsun;
ya da yol ver gitsin. devaminda daha cok yipranirsin emin ol. zamanla duzelir deme.
Bebegim icin katlanirim da deme. mutsuz bir aile buyumesindense, kendine guvenen mutlu bir annenin yaninda buyur.
kendine guven lutfen..

Demi düşüncesizlik bendeki halen kuruntumu diyorum

seni aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemem ama
adamın "herkesin alternatifi vardır" demesinden seni aldattığı sonucu çıkmaz!
çünkü kavga anında önce sen söylemişsin kimse bulunmaz hint kumaşı değil diye
adam da cevap vermiş herkesin bir alternatifi vardır diye!

bir insan evladi, bunu hamile esine nasil yapar?
Konu sahibi, degerli anne adayi, siiiiz cok degerlisiniz oncelikle bunu unutmayin. Aileniz, sizi az da olsa maddi yonden destekleyebilecekse, ya da herhangi bir mesleginiz varsa, bence hiiic uzatmayin.
Triplere girmesi gereken birisi varsa, o da hamile oldugnuz icin siz olmalisiniz, o degil.

Allah yardimciniz olsun. bu arada ben izmirde yasiyorum, eger siz de Izmirdeyseniz, elimden geldigince bebek bakiciligi konusunda yani yardimci/destek olmaya calisirim. Yalniz ya da kimsesiz degilsiniz.

Çok denedim ama galiba beceremedim evliliğimi kurtarmaya cabaladikca daha derine battım cirpindikca boğuldum

Yemin ederim kalbim sızladı şu sözleri okuyunca..lütfen kendini üzme bak bebeğinide üzersin yoksa sabırlı ol biraz daha dene eşine ulaşmaya çalış yani onun aklından geçenlere...unutma her inişin bir çıkışı mutlaka vardır rabbim dermansız dert vermez hiçbirimize...çoğu evlilikte böyle kırılma noktaları olur kolay değil çok sabırlı olmak çok anlayışlı olmak gerekli..haklı olsanda empati yapman gerekli..evliliğinize eşinin gözünden bakmaya çalış..onun evlilikten beklentilerini hatırla ve şu noktaya gelene kadar yaşadıklarınızın ona neler hissettirdiğini tahmin et mutlaka bi fikrin vardır..sonra tekrar konuşmayı dene...seni anladığına emin olana kadar anlatmaya çalış, öfkelenmeden, hatalarını yüzüne vurmadan bu engeli aşabileceğinizi anlat..güçlü olman lazım sen bir kadınsın...ve bir anne..

buarada yanlis anlayanlar olmasin diye yaziyorum, bakicilik derken para alip bakma falan degil. hani, ben de bi teyze olamasam da teyze yarisi olmaya calisirim bebisinize.
nolur uzulmeyin ya, gece gece ben ck hzuldum keske bir sey gelse elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…