• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Prm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
21
118
43
33
1yıldır görüstügüm bir erkek arkadasım var ciddi düsünüyoruz tek problemimiz abisinin evlenmemesi bu yüzden bizde evlenemiyoruz neyse dün bu konu yüzünden kavga ettik ve ben beni istemeye gelene kadar bir daha beni arama dedim demez olaydim neyse sabah bu birsey olmamis gibi msj atti benimse sinirim gecmemisti tartisma devam etti aksam bana cicek yolladi ve sevdigini falan yazdi sonra yine konustuk bu sefer seni istemeye gelene kadar rahatsiz etmicem gorusmucez dedi bende ben dayanamam dedi dayanacaz dedi ben cok pismanim napicam bilmiyorum belkide dogru birsey ama ben onu gormeden dayanamam

Madem dayanamayacaksın neden söyledin? Bu devirde hala önce büyük olan evlenir diye bir şey mi var ya.

Hala bu sıra ile evlenme muhabbeti var mı ya? Evlenmedin abi siz neden bekliyorsunuz

Dua et te abi evlenene kadar sevgilin başkasını bulmasın. Ne gereksiz davranmissin isteyene kadar gorusmeyelim ne ya?

Abinin hayatinda biri var mi ? Yoksa ne zamana kdr bekleyeceksiniz ?
1 yil da cok uzun bi zaman degil , sanki 5 yildir bekliyormussun gibi tepki vermissin.

abisi hadi hic evlenmicek ozman nolacak
kim kendini evlilige hazir his ediyorsa o evlenmeli
büyük kücük diye ayirt edilmesi sacma

1yıldır görüstügüm bir erkek arkadasım var ciddi düsünüyoruz tek problemimiz abisinin evlenmemesi bu yüzden bizde evlenemiyoruz neyse dün bu konu yüzünden kavga ettik ve ben beni istemeye gelene kadar bir daha beni arama dedim demez olaydim neyse sabah bu birsey olmamis gibi msj atti benimse sinirim gecmemisti tartisma devam etti aksam bana cicek yolladi ve sevdigini falan yazdi sonra yine konustuk bu sefer seni istemeye gelene kadar rahatsiz etmicem gorusmucez dedi bende ben dayanamam dedi dayanacaz dedi ben cok pismanim napicam bilmiyorum belkide dogru birsey ama ben onu gormeden dayanamam

Dayanamaz o da merak etme bi kaç günyazma ssöylediğinn aarkasında dur:)) ama cok fazla da bekleme ben terk etmiştim tamam bir sure gorusmeyelim ama nolur sinirin gecince ysz dedi 2 ay bekledim yazdigimda birinibulmustu

Abinin hayatinda biri var mi ? Yoksa ne zamana kdr bekleyeceksiniz ?
1 yil da cok uzun bi zaman degil , sanki 5 yildir bekliyormussun gibi tepki vermissin.
Erkek arkadasım 34 yasında o 1yıl 5yıl gibi geciyorda o yüzden abinin sevgilisi yok

Dayanamaz o da merak etme bi kaç günyazma ssöylediğinn aarkasında dur:)) ama cok fazla da bekleme ben terk etmiştim tamam bir sure gorusmeyelim ama nolur sinirin gecince ysz dedi 2 ay bekledim yazdigimda birinibulmustu
Birini bulursa diye bir secenek bile beni kahreder ben onsuz bir dünya düsünemiyorum cünkü

Rest cekmek o kadar kolay olmuyor malesef istenmeyen gelin olmak cokta hos bir durum olmasa gerek
Aile istemiyosa abinin evlenme sirasi bahane yani.Basta istesede bu aileler sonradan istemiyo yani sonucta cogu aile gelini begenmiyo oturup uzun uzun konusun dertlesin siz neler yapabilirize yonelin.

Aile istemiyosa abinin evlenme sirasi bahane yani.Basta istesede bu aileler sonradan istemiyo yani sonucta cogu aile gelini begenmiyo oturup uzun uzun konusun dertlesin siz neler yapabilirize yonelin.
Cok tsk ederim yardimlar icin öyle yapalım bakalim bir cözüm üretebilecekmiyiz

Yani neymiş;
Büyük lokma ye
Büyük laf konuşma he benim güzel kardeşim.
Evlilikten beklentin ne buarada
Aceleni merak ettim

Yani neymiş;
Büyük lokma ye
Büyük laf konuşma he benim güzel kardeşim.
Evlilikten beklentin ne buarada
Aceleni merak ettim
Evlilikten beklentim mutlu kalabalik bir aile guvenip sirtimi dayiyacagim bir es kurulu düzen huzurlu ve mutlu bir gelecek

Back
X