Evet konuşunca hemen kavgaya dönüyor dediğim gibi 8 ay önce birlikte karar verdik fakat umursamaz tavrı beni çok yıpratıyor olmazsa olmaz diyor konuşmaktan kaçıyor.Eşinizin doktora gitmeyişi çocuk istemediği için olabilir mi
Sadece sizin çok istemenizle olmaz eşinizde istemeli
Çocuk olunca gece gündüz en büyük destekçiniz eşiniz olacak yada olmalı
Bunun için hazır hissetmeli
Neden istemediğini konuştunuz mu
Belki bi rahatsızlığı olduğunu biliyor ve size söylemiyor?Evet konuşunca hemen kavgaya dönüyor dediğim gibi 8 ay önce birlikte karar verdik fakat umursamaz tavrı beni çok yıpratıyor olmazsa olmaz diyor konuşmaktan kaçıyor.
Bunları da düşünüyorum olabilir hepsini söyledim neye inanmak istiyorsan ona inan dedi tam bir umursamazlık içinde ve beni suçluyor ben sürekli bebek bebek diye uğraştığım için soğumuş sözde.Belki bi rahatsızlığı olduğunu biliyor ve size söylemiyor?
Çok şüphelendirici tavırlara girmiş. Kavga etmeden öğrenmeye çalış. Çok sakin olBunları da düşünüyorum olabilir hepsini söyledim neye inanmak istiyorsan ona inan dedi tam bir umursamazlık içinde ve beni suçluyor ben sürekli bebek bebek diye uğraştığım için soğumuş sözde.
Ne yapacağımı şaşırdım artık ne taraftan düşüneceğimi bilmiyorum ilginize çok teşekkür ediyorum bu arada.Çok şüphelendirici tavırlara girmiş. Kavga etmeden öğrenmeye çalış. Çok sakin ol
Ben çok sakin biriyim zaten ama o kestirip atıyor asla konuşmuyor bu durum da beni çileden çıkartıyor tek başıma çabalıyorum bekledim sabrettim ama hiç faydası olmadı hep huzursuz paylaşımsız anlayışsız bir evliliğe dönüştü artık.bence sakince konuşmayı dene.çocuk gercekten istıyor mu yoksa başka sorun var senın mı haberın yok sakince öğren
Doğru aslında bunu söylemen iyi oldu sağolasın..Bence eşin çoktaaan gitmiş doktora bu tavırlar bna onu düşündürüyor. Çok yaygın bi durum buu erkekler eşi olmadan gidip sonucu saklıyor..
Bir defa söyledim olur olur dedi o kadar.Kayınvalidem buz gibi bir kadın aynı binadayız her gün kapımdan geçiyor da bir defa uğrayıp sormaz nasılsın diye.Kayınvalidene söyle bence
bi rahatsızlığı olduğunu bilip sizden saklamaya çalışıor olabilir miEvet konuşunca hemen kavgaya dönüyor dediğim gibi 8 ay önce birlikte karar verdik fakat umursamaz tavrı beni çok yıpratıyor olmazsa olmaz diyor konuşmaktan kaçıyor.
canm bnce gizlice arastr Sen bi tanıdığım vardı randewu aldı gitmedi eşi yok izin alamadı işten yok baska doktor önrmişler ondan randewu yok bu ay maddi olark olmas derkn derknn 6 yıl geçtii kız sürekli ağlıyodu sonunda öğrendik adamın çocuğu olmuyomuş ve bunu ailesi bile biliyomuş o yüzden gitmiomuş doktoraa güven olmas bu konuda gurur meselesi yapıp gizliolar oysaki çözümü vardr belkidee.Doğru aslında bunu söylemen iyi oldu sağolasın..
Kızlar iyi ki varsınız bi cesaretle yine konuştum kendini doktora gitmek için hazır hissetmiyormuş hazır olunca gideceğim dedi benim için zor bi durum dedi ama belirsiz olması beni daha kötü etkiliyor çok mu acele ediyorum sizce 8 ayda?canm bnce gizlice arastr Sen bi tanıdığım vardı randewu aldı gitmedi eşi yok izin alamadı işten yok baska doktor önrmişler ondan randewu yok bu ay maddi olark olmas derkn derknn 6 yıl geçtii kız sürekli ağlıyodu sonunda öğrendik adamın çocuğu olmuyomuş ve bunu ailesi bile biliyomuş o yüzden gitmiomuş doktoraa güven olmas bu konuda gurur meselesi yapıp gizliolar oysaki çözümü vardr belkidee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?