Ha dublex ha triplex...Yine size ozel bi eviniz olmayacak.Burdan öğrendiğim en büyük şeylerden biri kayinvalideyle aynı semtte bile oturmayacaksin. Hatta böyle bi teklifle gelirlerse ölü taklidi yapcaksin.
yanlıs yazmıs olabılrım dublex ayrı olmuyo tabıde ayrı ev durumu olmayacagı ııcn en kotu ıhtımal dublex olcak altlı uslu gıbı dusunuyorum eve gırısler farklı kapıdan olcakDublex ev olunca da aynı evde yaşayacaksınız ki..
aslında hazır ev almısken ayrı olsa ıyı olurdu ama ıste esım ailesınden ayrılmadıgı ııcn buna ıkna edebıldımKendiniz için ayrı bir daire almak yada kiralamak. Buna yetecek imkanınız yoksa, sürekli bir arada oturmaktansa dublex ev almak sizi biraz rahatlatabilir. Kendinize göre dayayıp döşersiniz..
zorlukları olursa napım cıkmamayı dusunuyorum artık ayrı ev ııcn ugrasırım dıyorumE zaten sen onlarla yasiyordun en zorunu, şimdi bir tık daha rahat olacaksın tabi neyi zor olur mu diye soruyorsun ki
Dublex evle hayatinda hic bir sey degismeyecek, bil istedim. Sonra umutlanipta hayalkirikligina ugrama. Bu sekilde yasayan cok kisi biliyorum.
aslında hazır ev almısken ayrı olsa ıyı olurdu ama ıste esım ailesınden ayrılmadıgı ııcn buna ıkna edebıldım
yanlıs yazmıs olabılrım dublex ayrı olmuyo tabıde ayrı ev durumu olmayacagı ııcn en kotu ıhtımal dublex olcak altlı uslu gıbı dusunuyorum eve gırısler farklı kapıdan olcak
yanlıs yazmıs olabılrım dublex ayrı olmuyo tabıde ayrı ev durumu olmayacagı ııcn en kotu ıhtımal dublex olcak altlı uslu gıbı dusunuyorum eve gırısler farklı kapıdan olcak
gercektenmı ya
zorlukları olursa napım cıkmamayı dusunuyorum artık ayrı ev ııcn ugrasırım dıyorum
Bazı kaynanalar buna da çözüm bulur. Aklıma bu resim geldi.Yalnız diğer arkadaşların söylediğine bende katılıyorum..
Ayrı bir daire olsa çok daha rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?