• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var...

Cocuklarin ikisi de 12- 13 yas civari olsaydi sorun etmezdim ama,

Kiziniz kardesinin sorumlulugunu kendi uzerinde hissedip etkileniyo mu bu önemli,yoksa 2.5 saat uzun bi zaman degil.

Iciniz daha rahat edecekse eve kamera sistemi kurabilirsiniz.

Yok aksine kızım kardeşinin etüde gitmesini istemedi benim yanımda olsun anne birlikte olunca zaman daha çabuk geçiyor kavga etsekte onu seviyorum diyor.

Geçen yıl oğlumu etüd'e vermiştim 4,30'da çıkıyordu, kızımın çıkış saatleri değişiklik gösteriyordu. Bu yıl 2,40'a göre düzenlemişler kızımın 5 gününü de oğlum da etüde kalmadığında aynı saatte çıkıyorlar. Kızımın okulunda kurs var ama dershaneye yazdırdığımız için extra kurslara katılmıyor. Eve birlikte geldiklerinde kızım kendini daha güvende hissettiğini söylediği için kardeşini de etüde vermedik bu sene.
Ozaman canım içini ferah tut, çocukları da kimseye kapı açmasınlar diye tembihlemişsindir zaten. Bişey olmaz inşallah Allah'ın izniyle

Gayet kalabilir. 9 yaşımda sanırım yalnız kalmaya başlatmıştı annem. Psikolojik açıdan hiçbir eksisi yok aksine artılarla dolu.
Yabancı bir şehirde yalnız kalabilirim, gece ya da başka bir zaman yalnız kalmaktan korkmam, bir şekilde başımın çaresine bakarım vs vs. Erken yaşta sorumluluk verilmesi önemli sebeplerden biri bence.

Gayet kalabilir. 9 yaşımda sanırım yalnız kalmaya başlatmıştı annem. Psikolojik açıdan hiçbir eksisi yok aksine artılarla dolu.
Yabancı bir şehirde yalnız kalabilirim, gece ya da başka bir zaman yalnız kalmaktan korkmam, bir şekilde başımın çaresine bakarım vs vs. Erken yaşta sorumluluk verilmesi önemli sebeplerden biri bence.

İyi ki açmışım bu konuyu içim rahatladı inanın yorumları okuyunca. Çok teşekkür ederim.

13 yaşındakı kız bılınçlenmelı eve gırınce kımseye kapı açılmamalı... ocak açılmamalı mesela... ya da kontrollü

O konuda pek sıkıntımız yok sıkı tembihliler ve söylenilenlere uyuyorlar. Ama yine de annelik işte kızım 13 yaşında olsa da galiba ben hala küçük bir kız gibi görüyorum ve endişeleniyorum...

O konuda pek sıkıntımız yok sıkı tembihliler ve söylenilenlere uyuyorlar. Ama yine de annelik işte kızım 13 yaşında olsa da galiba ben hala küçük bir kız gibi görüyorum ve endişeleniyorum...
Kapıyı kilitlesinler ocak açmasınlar birşey olmaz inşallah mecbursunuz bırakmaya 2.5 saat için bakıcı tutulmaz ha arada anneannesi gelebilir eğer yakında ise.

Back
X