bnde oyle dusunuyorum canım ılk olarak o bolume baktırmayı tesekur edrım yorumunuz ııcnNöroloji servisine bir muayne ettirmenizi tavsiye ederim .
bnde oyle dusunuyorum canım ılk olarak o bolume baktırmayı tesekur edrım yorumunuz ııcn
aynn gun gectıkce fazlalasıyo bu durumlar o yuzden bır an once baktırmamız lazımBeyin cerrahina goturun zaten yonlendirme yapar.Boyun fitigi falanda olur beyinde problemde ciddi belirtiler bunlar ihmal etmeyin.
bnde ondan korkuyorum zaten gozle gorulur degısklık var annemde bugunde kardesımdeyken cay ıcerken az daha bogulcakmıs mosmor olmus evdeyken de olmus bı kere boyle bısey ya yemek yıyo ya mesala annem dıkat edıyorum da agzına lokmalı ras gele cok fazla alıyo sureklı dokuyo ustune masada bısyler kırıyo farketmeden mesela cay dokerken dengesız tutuyo demlıgıNörolojiye götürmenizi tavsiye ederim. İnce motor hareketlerinde bozulmalar başladıysa ciddi bi konu olabilir gecikmemenizi tavsiye ederim.
tesekur edrım canım ınsalah degıldır cıddı bısyinşallah ciddi bir durum değildir . Rica ederim . Geçmiş olsun şimdiden.
bnde ondan korkuyorum zaten gozle gorulur degısklık var annemde bugunde kardesımdeyken cay ıcerken az daha bogulcakmıs mosmor olmus evdeyken de olmus bı kere boyle bısey ya yemek yıyo ya mesala annem dıkat edıyorum da agzına lokmalı ras gele cok fazla alıyo sureklı dokuyo ustune masada bısyler kırıyo farketmeden mesela cay dokerken dengesız tutuyo demlıgı
ya gıtgıde daha sık olmaya basladı annem kabul etmıyo kendındekı degısklklerı darılıyo boyle hastaneye gıdelım deyınce ama bız farkındayız durumun cıddıyetının dedıgınız gıbı bnde ılkın beyınsel durumndan suphelendım cunku agrı yada fızıksel bı sorun yok annmedeBeyinde lezyon oluşmaya başlamış demekki ozaman acilen zaman kayvetmeden götürmeniz lazım. Önlem alınmazsa hızlı bir şekilde diğer bölümleride etkiler ve temel hareketleri bile yapamaz hale gelebilir. Nefes almak gibi. Yarın hemen götürün bence
evet dedgınız bolumde hareket bozukları tedavısı varmıs maddı gucumuz ılkın devlet hastanelerıne yetıyo daha cıddı bır sorun cıkarsa dedgınız bolum ozel bır klnık olsa bıle gıtmeyı dusunurumöncelikle çok geçmiş olsun,nörolojiden ziyade nöroşirurji doktoru olan bir nöroloji kliniği/hastanesi bulmanız sizin için daha faydalı olacaktır.
bulunduğunuz ilde eğitim araştırma hastanesi varsa eğer yani üniversite hastanesi orada bulunma ihtimali normal devlet hastanelerine göre daha yüksekevet dedgınız bolumde hareket bozukları tedavısı varmıs maddı gucumuz ılkın devlet hastanelerıne yetıyo daha cıddı bır sorun cıkarsa dedgınız bolum ozel bır klnık olsa bıle gıtmeyı dusunurum
var canım bn ıste olmasam heryere gıder baktırım annme ısten almam cok or oluyo tek bn ılgılenebılrım annmele anlatırım doktora daha cok atılganımdır herseyde bakalım bı gozuksun devlet jhastanesının norolojı bolumune sorun cıkmasa egıtım ve arastırma hasytanesıne ısten cıkma pahasına olsun goturcem annemıbulunduğunuz ilde eğitim araştırma hastanesi varsa eğer yani üniversite hastanesi orada bulunma ihtimali normal devlet hastanelerine göre daha yüksek
ısyerım ızın konusunda esnek ama bende bı kac sefer o hakkı kulandım malasef tekrar olursa problem cıkarcaklarına emınm o yuzden dedımiş yeriniz de bu konuda size en azından bi kaç kez izin hakkı vermeli diye düşünüyorum eğer vermezse siz rapor alın veya izin kullanın tabiiki hiç bir şey annelerimizden önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?