Aynen dediğiniz gibi oluyormuş. Yeni bir eşya ile okula gitmek istemiyor. Sevdiği kalemlerini götürmüyor. Neden böyle bu çocuklar yaaa.bu seneye kadar sorun yasamamistik eğitim hayatında. Küçük oğlumun sınıfında oldu ufak tefek şeyler. Ne öğretmene ne veliye yansıtmadım. Cocuk bunlar dedim geçtim. Belkide yansıtmak konuşmak lazımdı. Normal olduğunu düşünüp ergenlikte daha fenalarinı yapıyorlar.
Mesela okulda kitap fuarı vardı. Çocuklar para götürüp istediği kitabı alacaktı. Ben ilk gün para vermeyi unuttum. İkinci gün istediği kitabın parasını koydum çantasına. 32 tl. Oğlum 14liralik kitap ile geldi eve. Para üstü getirmedi. Nerde dedim para üstü. Neden istediğin kitabı almadın dedim. Arkadaşım banada kitap al dedi ona aldım, param bu kitaba yetti dedi. Parasını mi unutmuş dedim hayır dün 2 kitap aldı dedi. Burada velinin sorması lazım oğlum bu kitabı nasıl aldın diye. Ben olsam sorarım. 1 liralık silgi bile alsa sorarım. Ben bu konuyu ne öğretmene ne veliye yansitmadim. Hediyen olsun dedim geçtim. Ama konuşmak lazımmış. Büyüdükçe olaylar değişiyor.