Fikirlerinize ihtiyacım varkizlar

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar bu gun eşimde değişmeler var . Simdi ona nasıl davranayım . Yada nasıl bir konuşma sergileyeyim . Yataklarıda ayırmıştım . Gururumu ayaklarının altındaydı kızlar . Simdi nasıl davranayım . Eşim affedeyim diye değişmiş pişman olmuş hic beklemezsin ama bilmiyorum . İnan boyle bile korktum

Kızlar bu gun eşimde değişmeler var . Simdi ona nasıl davranayım . Yada nasıl bir konuşma sergileyeyim . Yataklarıda ayırmıştım . Gururumu ayaklarının altındaydı kızlar . Simdi nasıl davranayım . Eşim affedeyim diye değişmiş pişman olmuş hic beklemezsin ama bilmiyorum . İnan boyle bile korktum

Ayrıntılı anlat kız , bir şey anlamadım !

Biraz açsan çünkü böyle bir şey anlaşılmıyor. Eskiden nasıldı ne gibi değişmeler var? Yatakalari ayircak kadar ne oldu? Vs şeyleri açmanı bekliyoruz senden.

Nasil degismeler var? Naapiyor anlatsana biraz?
Ayrıntılı anlat kız , bir şey anlamadım !
Alış verisi yapıyor . Bana kıyafet aldı . Her gece yanaşıyor . Bende adetliyim . Bekliyor . 2 gündür kahvaltıya yardım erken kalkmalar sanki benim herif canavar gitti . Ama gittim kaynananın elini optum. Suçlunun ben sen degilsin . Bunları yaptım . Gece saat 3 beni esim sokağa attı. Simdi nasıl davranayım yelkenleri indireyimmi daha affetmedim sizden fikir alayım dedim . Cunku ya anam yada sokak dedi bana bir şutu bisey oysaki ben anasına hic birsey demedim . Gelse gelir bana cok yanlış yaptı halen morluklarim geçmemiş . Guzel fikir verin burnu surtsun

@Hertain 'in yaptığı açıklamaya istinaden yazıyorum şiddet varsa zaten her şey bitmiştir. Şiddet asla affedilmemeli bir kere yapar affedersin sonra devamı gelir.
Daha affetmedim kendi kendine affetmem icin çalışıyor bende şaşırdım günlerce beni ağlattı yanıma yanaşmadı . Bana dedi disarda senden iyisi var ona giderim

Böyle erkeklerin boyu devrilsin kocan sana kurban olsun ! Herife bak işi düştü sana anladın sen ! Pislik herif ondan böyle yapıyor. Anası için seni sokağa atıyor ama sende onun çocuklarının annesisin. Cansucum bu adamdan boşanmicaksın orası kesin . O zaman şu kaynana olacak kadının suyuna git , başka çaren yok kadın konuşsun konuşsun cevap verme ! Acaba kaynanan oğluna büyü falan mı yapıyor? Onları bozmak için çok güzel ayetler var her gün evde oku özellikle Bakara süresi ! Kocana yüz verme sürünsün iyice hemen yumuşama !

Daha affetmedim kendi kendine affetmem icin çalışıyor bende şaşırdım günlerce beni ağlattı yanıma yanaşmadı . Bana dedi disarda senden iyisi var ona giderim
Dışarda senden iyisi varsa kusura bakma ama başta onu alsaymış niye seninle evlenmiş? Ben yerinizde olsam yüzüne bakmam çocuk var mı bilmiyorum varsa işin zor ama yoksa aç davayı boşa Şiddet varsa hakaret zaten vardır böyle şeyleri göz ardı etme lütfen. Beş gün kötü iki gün iyi olmaz yani bu iş kendinize yazık canı yanan sensin o değil.

Back
X