Fikirlerinize ihtiyacım varkizlar

cansu ben seni cok sevdim kocam simdi pisman ne yapayim affedeyimmi deyisin bile icinde kinin nefretin olmadigini temiz bi insan oldugunu gosteriyor.
esin aslinda seni hic haketmiyor.
Bu gun komşumda bana aynısını dedi karşıdaki komşum . Dedim mazlumun sen ALLAH sana yardım eder uzme kendini . Yukarıdaki komşularımın bişeyden haberi yok anlatmamda , karşı komşum esimin bana karşı tavrına kaynananın bana yaptıklarını görüyor . Dedi uzme kendini ama dedi sende cok iyisin .

Ya şu yazdıklarını okuyunca bugüne kadar kızdıklarım için üzüldüm. Sen iyi birisin ama çok çaresizsin.
Lise mezunu olmanda avantaj. Okumuşsun iş bulabilirsin.
Cansu, başka çocuk yapma sakın korunmuyorsan korun. Çocukların okul yaşına gelince boşan bu adam değişmez. Bak elinden iş geliyormuş, el işi yapar satarsın, temizlik yaparsın gül gibi geçinir gidersin. Gündelik temizlikte güzel para var akşamları da televizyonunu izlerken örgünü örer satarsın bak internet kullanıyorsun, satarsın internette. Hatta sadece örgü değil salça veya tarhana yada erişte yapmayı biliyorsan onları da satabilirsin.
Şu an çocukların küçük annenlere gitme ihtimalin yok anlıyorum bunu. Sabret şimdilik ama nolur çocukların okula gidince boşan bu adamdan Seni hiç hak etmiyor hiç. Çocuklarında babam annemi dövecek mi yada beni de dövecek mi gibi korkular çekmeden huzurla büyüsünler be canım.
Yapabilirsin, düşündüğünden daha güçlüsün. Çocuklar okullu olana kadar kayınvalidene melek ol kocana da güvenme ve mesafeli ol. Ve lütfen çocuklar okula başladı mı kurtul o manyaklardan lütfen.
5 yasında ki oğlum babam yine seni döver mı anne . Hayır dedim oğlum baban beni cok seviyor . Ben sana arada kızıyorum ya babanda bana öylesine kızıyor . Ben babamizi cok seviyorum sende dev iyiki babamiz . Cocuğumuzda kandırıyorum boyle Rabbim yardım eder isallah ne diyeyim ALLAH benim gözümü kor etmiş iyi diyorum . Isallah ALLAH onunda gozundeki perdeyi alırda yaptıgım seylerin farkına varir

Cansu farkindamisin adam yapmadigini birakmiyo sen sus pus olunca degisti diyosun.
gecende demistin sonra gorumce kizi yuzunden sorun cikti.sonra kaynana yuzunden.bence sen degis.o degil degisen sen yumusuyosun.

Madem yapiyo yapcagini sen bisey yapmasanda niye susuyonki gitmiyosun da biyere oyleyse sende elinden geleni ardina koyma.
diyorum ama olan cocuklara olur bu seferde oyle bi ortamda.
Ne yapayım kendimi kandırmak istiyorum ya iyi olursa ya gerçekse pismanligi

vallahi cansu sende böyle düşünme.. o da hiç belli olmaz. herkesin daha iyisi, her zaman vardır.
cok az adam gördüm yanan. genelde hepsi mutlu. bende eşimin 2. evliliğiyim. ilk eşi kafasını duvarlara vurmuş neden ayrıldıım bu adamdan diye...9 yıl evliliğin boşanıyor (karısı boşuyor - ki sebeplerini bende yaşadım biliyorum - ama baş ben edebiliyorum.) ardından 4-5 sene bekar geziyor bizimki bir sürü flört etmiş filan sonra biz tanıştık. 36 yaşındaydı eşim tanıştıgımızda
Rabbim mutlu etsin cnm ALLAH daha guzel eylesin. Demekki ikiniz icin böylesi hayirliymis

5 yasında ki oğlum babam yine seni döver mı anne . Hayır dedim oğlum baban beni cok seviyor . Ben sana arada kızıyorum ya babanda bana öylesine kızıyor . Ben babamizi cok seviyorum sende dev iyiki babamiz . Cocuğumuzda kandırıyorum boyle Rabbim yardım eder isallah ne diyeyim ALLAH benim gözümü kor etmiş iyi diyorum . Isallah ALLAH onunda gozundeki perdeyi alırda yaptıgım seylerin farkına varir

Çocuklarını o mutsuzluğa mahkum etme.
Emin ol yaparsın.
Çocukların üçü de okula gittiğinde sen gider temizliğini yaparsın, akşam yemekten sonra televizyonunu izlerken örgünü örersin, haftasonu bir gün erişte kesersin mesela. Bir süre sonra müşterilerin oluyor. Benim teyzemin salçasını ve eriştesini aldığı bir abla var mesela bana da yaptırıyor. Bir süre sonra kendi müşterilerin de olur. Huzur içinde yaşarsın çocuklarınla.
Benim alt komşumda karısını dövüyor, polis olduğu için bir yere şikayet de edemiyoruz. Ben o kadıncağızın dayak sesini duymamak için müzik açıyorum ve kalbim güp güp atıyor. Benim elim ayağım titriyor. İnsan her gün kocasının gelmesinden korkar. Yazık değil mi sana da bebeklerine de.
O işe yaramazsız mutlu ve huzurlu yaşayabilirsin. Yine yaptığın işleri yapacaksın, bir tencere değil bir kazan pişireceksin yada üç odayı bir haftada değil her gün temizleyeceksin. Karşılığında canın acımayacak gururun kırılmayacak ve evlatların annelerinin dövüldüğünü görmeyecek.
Çocukların okul yaşına geldiğinde lütfen yap bunu lütfen.

Çocuklarını o mutsuzluğa mahkum etme.
Emin ol yaparsın.
Çocukların üçü de okula gittiğinde sen gider temizliğini yaparsın, akşam yemekten sonra televizyonunu izlerken örgünü örersin, haftasonu bir gün erişte kesersin mesela. Bir süre sonra müşterilerin oluyor. Benim teyzemin salçasını ve eriştesini aldığı bir abla var mesela bana da yaptırıyor. Bir süre sonra kendi müşterilerin de olur. Huzur içinde yaşarsın çocuklarınla.
Benim alt komşumda karısını dövüyor, polis olduğu için bir yere şikayet de edemiyoruz. Ben o kadıncağızın dayak sesini duymamak için müzik açıyorum ve kalbim güp güp atıyor. Benim elim ayağım titriyor. İnsan her gün kocasının gelmesinden korkar. Yazık değil mi sana da bebeklerine de.
O işe yaramazsız mutlu ve huzurlu yaşayabilirsin. Yine yaptığın işleri yapacaksın, bir tencere değil bir kazan pişireceksin yada üç odayı bir haftada değil her gün temizleyeceksin. Karşılığında canın acımayacak gururun kırılmayacak ve evlatların annelerinin dövüldüğünü görmeyecek.
Çocukların okul yaşına geldiğinde lütfen yap bunu lütfen.
Zaman ne gosterir bilemem cnm isallah yaparım hakkima ne hayırda o olsun

cansu sunuda eklemesin babanin yaptigi cok yanlis yapmamasi gerekir.ama bazen insanlar cok kizip yanlis yapabilirler.babanda cok pisman oluyor ozurdiliyor benden birdaha yapmiycam diyor deki cocuk dayakla kavgayla kadinlarin ezilmesiyle sorunlarin cozulebilecegini sanmasin ki ikerde oda ayni seyi yapmasin esine yakinlarina..kiz kardeslerine..ve bunlari babasina soyleki belki akillanir...

cansu sunuda eklemesin babanin yaptigi cok yanlis yapmamasi gerekir.ama bazen insanlar cok kizip yanlis yapabilirler.babanda cok pisman oluyor ozurdiliyor benden birdaha yapmiycam diyor deki cocuk dayakla kavgayla kadinlarin ezilmesiyle sorunlarin cozulebilecegini sanmasin ki ikerde oda ayni seyi yapmasin esine yakinlarina..kiz kardeslerine..ve bunlari babasina soyleki belki akillanir...
Senin dediğini söylerim cnm esimin yanında söylüyor . Kadın ezilince erkek mahcup olmuyor ben erkeğim diyor ve kabarıyor bilmiyormuş bunun yarını var ne verirsen onu alırsın cocuklara

Cansu nasilsin? Var mi bir gelisme?
Şuan tavırlar aynı ben görmezden geliyorum . Evime çağırdım yemeğe . Kahvaltıya . Gülüyorum . Hiç pasif davranmıyorum . Bu günde balık pişirecegim . Balık yemeğe çağıracağım . Eşimede sıra gelirse barıştım . Bekledikçe iş daha kotu oluyordu . Dediklerini görmezden geliyorum. Kendime güne girdim . Geziyorum. Eşim evdeysen iş yapıyorum . Ramazan hazırlıklarım var onları yapıyorum . Mantı içli köfte . Dün pazara gittim çilek aldım . Bu günde eşime kahvaltı hazırlıycam ben reçeli pişireceğim . Fazla durmuyorum . Konu açılsa umursamıyorum . Hemen kızımı alıyorum kucağıma opuyorum seviyorum dikkati değiştiriyorum . Şimdilik böyle bunların huyu hep böyleydi . Ben takmıyordum . Bu donem dolmuştum patladım. Ben geziyorum yiyorum içiyorum . Çocuklarım için dua ediyorum . Onların yazısı güzel olsun cnm . Kardeşimde sınava girdi . Kazansa coook iyi olur . En azından her konuda yardımcı olur bana. Hakkı'mıza hayırlısı neyse o olsun . Şuan gördüğüm rüyalar benı uzuyor . O da neden bılemıyorum. Sorduğun için sağol cnm. Allah hepinizden razı olsun

Şuan tavırlar aynı ben görmezden geliyorum . Evime çağırdım yemeğe . Kahvaltıya . Gülüyorum . Hiç pasif davranmıyorum . Bu günde balık pişirecegim . Balık yemeğe çağıracağım . Eşimede sıra gelirse barıştım . Bekledikçe iş daha kotu oluyordu . Dediklerini görmezden geliyorum. Kendime güne girdim . Geziyorum. Eşim evdeysen iş yapıyorum . Ramazan hazırlıklarım var onları yapıyorum . Mantı içli köfte . Dün pazara gittim çilek aldım . Bu günde eşime kahvaltı hazırlıycam ben reçeli pişireceğim . Fazla durmuyorum . Konu açılsa umursamıyorum . Hemen kızımı alıyorum kucağıma opuyorum seviyorum dikkati değiştiriyorum . Şimdilik böyle bunların huyu hep böyleydi . Ben takmıyordum . Bu donem dolmuştum patladım. Ben geziyorum yiyorum içiyorum . Çocuklarım için dua ediyorum . Onların yazısı güzel olsun cnm . Kardeşimde sınava girdi . Kazansa coook iyi olur . En azından her konuda yardımcı olur bana. Hakkı'mıza hayırlısı neyse o olsun . Şuan gördüğüm rüyalar benı uzuyor . O da neden bılemıyorum. Sorduğun için sağol cnm. Allah hepinizden razı olsun
Sen iyi ol da
Sen iyi olursan cocuklarin iyi olur biliyorsun
Ruyalarin cok normal , o kadar uzuluyorsun yipraniyorsun. Disa vuramadiklarin onlar senin

Sen iyi ol da
Sen iyi olursan cocuklarin iyi olur biliyorsun
Ruyalarin cok normal , o kadar uzuluyorsun yipraniyorsun. Disa vuramadiklarin onlar senin
İnan şuan böyle mutluyum . Çünkü karşı taraftan beklentim hiç yok . Beklenti olmayınca insan hayata daha farklı bakıyor . İşallah hep böyle gider en azından evim ve çocuklarım huzur için de cnm.

İnan şuan böyle mutluyum . Çünkü karşı taraftan beklentim hiç yok . Beklenti olmayınca insan hayata daha farklı bakıyor . İşallah hep böyle gider en azından evim ve çocuklarım huzur için de cnm.
Insallah canim
Kendine dikkat et, ortami kavgaya surukleyecek her seyden uzak dur canim.

Back
X