Ya şu yazdıklarını okuyunca bugüne kadar kızdıklarım için üzüldüm. Sen iyi birisin ama çok çaresizsin.
Lise mezunu olmanda avantaj. Okumuşsun iş bulabilirsin.
Cansu, başka çocuk yapma sakın korunmuyorsan korun. Çocukların okul yaşına gelince boşan bu adam değişmez. Bak elinden iş geliyormuş, el işi yapar satarsın, temizlik yaparsın gül gibi geçinir gidersin. Gündelik temizlikte güzel para var akşamları da televizyonunu izlerken örgünü örer satarsın bak internet kullanıyorsun, satarsın internette. Hatta sadece örgü değil salça veya tarhana yada erişte yapmayı biliyorsan onları da satabilirsin.
Şu an çocukların küçük annenlere gitme ihtimalin yok anlıyorum bunu. Sabret şimdilik ama nolur çocukların okula gidince boşan bu adamdan Seni hiç hak etmiyor hiç. Çocuklarında babam annemi dövecek mi yada beni de dövecek mi gibi korkular çekmeden huzurla büyüsünler be canım.
Yapabilirsin, düşündüğünden daha güçlüsün. Çocuklar okullu olana kadar kayınvalidene melek ol kocana da güvenme ve mesafeli ol. Ve lütfen çocuklar okula başladı mı kurtul o manyaklardan lütfen.