Fikirlerinize ihtiyacım varkizlar

Ya kusura bakmayın da kimse kimsenin burnunu falan sürttüremez ... Hele senin kocanın burnunu sen hiç sürttüremezsin.biraz ağır konulmuş olabilirim ama yani sanki etrafında pervane gibi dönen sana hiç zarar vermemiş
Olan hiç kıyamayan bir koca varmış gibi konuşuyorsun .adam işine gelmedi mi dövüp sokağa atıyor olup bitiveriyor.yine iline gelmedi mi aldatıverir olup bitiverir .nasıl olsa herşeye he deyip yerinize oturuyorsunuz ne bürün sürttürmesi Allah aşkına ...kocanız size bir hareket sahası bırakacak ki sizde hareket edebileceksiniz maalesef olay bu

Valla senin kocanın burnu falan surtmez kusura bakma anca sen onu kapının önüne korsun yada terk edip gidersin belki...
Adam sana siddet uyguluyor kapi önüne koyuyor gecenin bi saati ve sen burnunu nasıl surterim diyosun hiç bişey yapma gerek yok çünkü ugrasmana değmez
Tek birşeyi merak ediyorum sana yazık değil mi neden ayrilmiyorsun bu adamdan

Yazdıklarındanda yaptığın açıklamadanda pek bi şey anlayamadım ama şiddet gerçekleştiyse tek bi saniye düşünmeden bitireceksin.

Cansu konularını az çok biliyorum başlarda sana çok kızıyordum, üzülüyordumda
Ama artık kızmıyorum okadar çaresizsin ki
Allah kimseyi kimsesiz, çaresiz bırakmasın.
Boşanamıyorsun, boşan lafı duymakta istemiyorsun çünkü istediğin Nasıl düzelebilir ?
Okadar kafan allak bullak ki ne desem ne yapsam diye soruyorsun devamlı çünkü sağlıklı düşünemiyorsun çok iyi görebiliyorum.
Yine atmış kapıya olaylar yaşanmış yine çok üzüldüm senin adına kvden özür dilemişsin düzelmiş.
O zaman artık kv ile iyi geçinmekten başka şansın yok.
Çok münakaşaya girme tm de saygılı ol Güler yüzlü ol.
He de hı de geç çünkü başka çaren yok!
En azından iyi geçinince kocan sana iyi davranıyormuş sende arayı bozma dayak yeme en azından:KK12:
Çok üzülüyorum gerçekten burda bile boşansana sen niye çekiyorsun diye yorumlar geliyo hiç ters bi cvbını görmedim hep bi yardım, akıl bekliyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.
İnşallah herşey düzelir diye umut ediyorum o_O

Alış verisi yapıyor . Bana kıyafet aldı . Her gece yanaşıyor . Bende adetliyim . Bekliyor . 2 gündür kahvaltıya yardım erken kalkmalar sanki benim herif canavar gitti . Ama gittim kaynananın elini optum. Suçlunun ben sen degilsin . Bunları yaptım . Gece saat 3 beni esim sokağa attı. Simdi nasıl davranayım yelkenleri indireyimmi daha affetmedim sizden fikir alayım dedim . Cunku ya anam yada sokak dedi bana bir şutu bisey oysaki ben anasına hic birsey demedim . Gelse gelir bana cok yanlış yaptı halen morluklarim geçmemiş . Guzel fikir verin burnu surtsun
gece yarısı seni sokağa atan morluklar içindesin ve sen hala soruyorsun adamı hemen affedeyimi diye git ayaklarına kapan istersen yok artık sen kendini kurtar canını kurtar daha diyeyim sen böyle etmeye devam edersen ......Allahım akıl fikir versin sanada vicdan yoksunu kocanada amin

Cansu konularını az çok biliyorum başlarda sana çok kızıyordum, üzülüyordumda
Ama artık kızmıyorum okadar çaresizsin ki
Allah kimseyi kimsesiz, çaresiz bırakmasın.
Boşanamıyorsun, boşan lafı duymakta istemiyorsun çünkü istediğin Nasıl düzelebilir ?
Okadar kafan allak bullak ki ne desem ne yapsam diye soruyorsun devamlı çünkü sağlıklı düşünemiyorsun çok iyi görebiliyorum.
Yine atmış kapıya olaylar yaşanmış yine çok üzüldüm senin adına kvden özür dilemişsin düzelmiş.
O zaman artık kv ile iyi geçinmekten başka şansın yok.
Çok münakaşaya girme tm de saygılı ol Güler yüzlü ol.
He de hı de geç çünkü başka çaren yok!
En azından iyi geçinince kocan sana iyi davranıyormuş sende arayı bozma dayak yeme en azından:KK12:
Çok üzülüyorum gerçekten burda bile boşansana sen niye çekiyorsun diye yorumlar geliyo hiç ters bi cvbını görmedim hep bi yardım, akıl bekliyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.
İnşallah herşey düzelir diye umut ediyorum o_O
içim acıdı gerçekten bak üfff Allahım yar ve yardımcısı olsun konu sahibinin ... insan bilmeden benim gibi yorum yapmmalı

içim acıdı gerçekten bak üfff Allahım yar ve yardımcısı olsun konu sahibinin ... insan bilmeden benim gibi yorum yapmmalı
İşte bende öyle çok şeyler yazdım ki daha önce ama hep o düzeltmeye yönelik fikir istedi hala öyle....
Arkasında duran bi ailesi yok. Maddi gücü yok. Kimsesi yok. Çocuklarla çalışma şansı yok.
Dayak yediği halde ayrılmaya cesareti yok.
Kalmış bir başına hayvan herifin eline.
Bende he de , katlan, Gülümse demek gelmiyor içimden ama Ada'm anasına çok düşkün.
Kapıya koyulmuş kvden özür dilemiş Ada'm iyi davranıyormuş. Naapsın? Mecbur çekiyor.
Kim ister ki dayak yiyip gururunu ayaklar altına alıp özür dilemek? Kimse!
O yüzden işte yaşamayan bilemez derler.
Allah kocasıyla kvyi ıslah etsin demekten başka bişey bulamıyorum. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler. Onlarında yanına kar mı kalıcak sanki asla kalmayacak

Ya düzelirse biraz daha kuş kalayimmii
İstediğin kadar küs nihayetinde barışcaksın ve bu öküz benzer bi olayda yine aynını yapıcak..
Vicdanını rahatlatmak için aklınca seni kafalamaya çalışıyo.. düzelmez bu yaratık durduk yerde karısını sokağa atan şerefsize güvenmem söz konusu bile değil.. anacığımın bi lafı var geberesice sıtarasız diye.. gerçi kallabi küfürler hakediyo da Allahtan bulsun haysiyetsiz

Zaten dolduruş olduğu ortada oda pişman olmuş. Önümde pervane olmuş
Cansucum geçen ay da dayağın ardından birkaç gün sonra aynen böyle pervane olmuştu kocan değil mi :KK43: Sonra yine dayak yine dayak..

Bak madem çıkamıyorsun o evden akıllı davran. Annesi hakkında tek kötü söz etme, sanki annesinin istediği bir gelinmişsin gibi davran, gönder 1 yıl burnu sürtsün diyormuş kadın senin için, senin gibi iyi görüşlü bir insanın ne kötülüğünü gördüyse vicdansız.. Sen mecbursun bu kadını eylemeye. Asıl hata kocanda ama o koca değişmez, o anne gık dese gelip seni dövüyor. Madem öyle o kvnin eline gık diyeceği hiçbir koz verme. Kocanın zaten ne insani ne vicdani melekeleri kalmış. Ondan hayır bekleme. Sen kv ne derse hı hı de, geç. Cevap verme hiç, ters bile bakma. Mümkün olduğunca az konuş kv ile uslandın diye düşünsün, belki oğluna bak burnu sürttü der de adam dövmez artık..

Of off yazdıklarıma ben de şaşırıyorum ama senin bunca çaresizlik içinde başka bir yolun kalmadı. O kvye gurur yapma, kocanı da yanına yaklaştırma, yaklaşırsa morluklarını göster belki utanır diyeceğim ama, yok, utanma duygusu da yoktur tabi öyle kocada.. Yaklaştırma yanına ne olur..

Ben onun gibi vicdansiz olamam daha vücudundaki morlullar duruyor geçmedi cnm
Senin gibi bir kadına nasıl böyle vicdansızlık ediyorlar aklım almıyor. Sabır taşısın cansu vallahi.. Sen gücün yetse de yapamazsın, insan olan yapamaz zaten.. Unutma kocanda işte o vicdan yok. İyi görüp aldanma ne olur. Döven de aynı adam. Barışma sakın.

Hem senin içinden geliyor mu barışmak? Ne olur gelmiyor de kuzum.

Cansu caresizligin adi.bosan siyoruz bize kolay anlamaya calisiyorum bu kiz 3 cocukla nereye gider.aileden hayir yok,meslek yok,yeni bir hayat kuracak cesarette yok...
Cansu bak sunu yapabilirain bu herif sana el.kaldirdigi anda hastahaneye git orada pilisler oluyor.dr sana ne olsu dediginde kocam dovdu de ztn.polise intikal eder durum.esini cekerler karakola.
Ha korkma beni sikayetmi ettin diye dover diye ben hastahaneye gittim dr anladi o polise soylemis de.
Boyle durumlarda karakola cekip bir sikistirirlar.sana aslan kesilen kocan orda kedi olur.bundan hesap soran yok meydani bos bulmus.
Kv ile tartisma esine kotulume.moruk geberir zaten yakinda.
Bide bu kv diger gelinlwrine karsi nasil onlarlada ugrasiyormu

Cansu caresizligin adi.bosan siyoruz bize kolay anlamaya calisiyorum bu kiz 3 cocukla nereye gider.aileden hayir yok,meslek yok,yeni bir hayat kuracak cesarette yok...
Cansu bak sunu yapabilirain bu herif sana el.kaldirdigi anda hastahaneye git orada pilisler oluyor.dr sana ne olsu dediginde kocam dovdu de ztn.polise intikal eder durum.esini cekerler karakola.
Ha korkma beni sikayetmi ettin diye dover diye ben hastahaneye gittim dr anladi o polise soylemis de.
Boyle durumlarda karakola cekip bir sikistirirlar.sana aslan kesilen kocan orda kedi olur.bundan hesap soran yok meydani bos bulmus.
Darp raporuna bile yok diyor cansu, ikna edemedik bu kadar insan malesef :KK43: kapıya polis gelse,e kocam dövmüyor yanlış ihbar diyip gönderecek herhalde. Öyle bir sindirmiş ki o aşağılık... korkuyor cansu, aşamıyor, en çok da çocukları için korkuyor sanırım :KK43:

İşte bende öyle çok şeyler yazdım ki daha önce ama hep o düzeltmeye yönelik fikir istedi hala öyle....
Arkasında duran bi ailesi yok. Maddi gücü yok. Kimsesi yok. Çocuklarla çalışma şansı yok.
Dayak yediği halde ayrılmaya cesareti yok.
Kalmış bir başına hayvan herifin eline.
Bende he de , katlan, Gülümse demek gelmiyor içimden ama Ada'm anasına çok düşkün.
Kapıya koyulmuş kvden özür dilemiş Ada'm iyi davranıyormuş. Naapsın? Mecbur çekiyor.
Kim ister ki dayak yiyip gururunu ayaklar altına alıp özür dilemek? Kimse!
O yüzden işte yaşamayan bilemez derler.
Allah kocasıyla kvyi ıslah etsin demekten başka bişey bulamıyorum. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler. Onlarında yanına kar mı kalıcak sanki asla kalmayacak
Cnm özür dilenecek bişeyde yoktu . Esımi sabah uyandırdım . Benle onun arasındaydı Nasıl özür dileme aşamasın geldi bilmiyorum inan . Dünde bana pişman olduğunu söyledi söz verdı . Bıkmadım tüne konuştum . Sen kendine Çek'i düzen vermelisin. Anne saygısızlık etmedim . Sen herseyde ananı katıyorsun . Ben ve çocuğunun kıymetını bil . 40 yasına gelmişsin . Bu saatten sonra anan sana bakmıyor karın bakıcak . Tmm diyor pişmanım diyor bende içimden gecen herşeyi soyluyorum

Diğer gelinlerle aynı şehirden ben farklı şehirdenim diye beni beğenmiyor . Bişey olsa konuşsam bak kültür farkı bizim gibi değil diyor . Geldim geleli bana öyle . Komşularım bile beni merak etmiş kızlar karşı komşum yoktur dün beni aradı noldu dıye bişey anlatmıyorum ama morluğu görüyorlar iyiyim dedim sorulmak guzelmiş

cansu bu kadar ezdirme kendini. inşallah bundan sonra düzelir eşin ama şiddet var diyorsun morluklarım geçmedi diyorsun. nasıl olacak böyle. her tartışmada dayak mı yiyeceksin ?,

Senin gibi bir kadına nasıl böyle vicdansızlık ediyorlar aklım almıyor. Sabır taşısın cansu vallahi.. Sen gücün yetse de yapamazsın, insan olan yapamaz zaten.. Unutma kocanda işte o vicdan yok. İyi görüp aldanma ne olur. Döven de aynı adam. Barışma sakın.

Hem senin içinden geliyor mu barışmak? Ne olur gelmiyor de kuzum.
Belki diyorum iyi olmuştur söz verdi bu gün 3 gün pişmanım dedi gece 3 kase konuştuk . Sakindi dinledi bende herşeyi anlattım aklımda olan herşeyi yine bana inandirıcı geliyor sanki söz vericek ve kuzu olacak bende bilmiyorum Zaman istedim affetmem için çünkü yaşadığım seyler ağırdı daha atlatamadım .

cansu bu kadar ezdirme kendini. inşallah bundan sonra düzelir eşin ama şiddet var diyorsun morluklarım geçmedi diyorsun. nasıl olacak böyle. her tartışmada dayak mı yiyeceksin ?,
Bunuda konuştum ben sınırliymen gelme 2 gün uzaklaş . Elimde değil diyor kendimi tutamıyorum . Ama aramızda dayaga gidecek bişey yok ki . Bak konuşarak halledebiliyoruz sonuçta sen ne diyorsan onu yapıyorum. Bak saygım sana sonsuz sende kendini zorla . Bak evimiz var kızımız var oğlumuz var daha sen allahtan ne istiyorsun dedim . Bilmiyorum bu durumda bile konuşan benim sadece düzelir umuduyla

Back
X