Fikirlerinize ihtiyacım varkizlar

Belki diyorum iyi olmuştur söz verdi bu gün 3 gün pişmanım dedi gece 3 kase konuştuk . Sakindi dinledi bende herşeyi anlattım aklımda olan herşeyi yine bana inandirıcı geliyor sanki söz vericek ve kuzu olacak bende bilmiyorum Zaman istedim affetmem için çünkü yaşadığım seyler ağırdı daha atlatamadım .
Sürekli sarılma hissim var,sana karşı...
Nolur sakin dur,adamın dikine gitme...

Çok samimi söylüyorum yanımda olsa kocan ağzını burnunu dağıtasım var.:kızgın::KK11:
Çok üzüldüm, gerçekten çok üzüldüm.
Gece rüyama girdin kabusum oldun.
Nasıl uyandığımı bilemedim.

Cansu caresizligin adi.bosan siyoruz bize kolay anlamaya calisiyorum bu kiz 3 cocukla nereye gider.aileden hayir yok,meslek yok,yeni bir hayat kuracak cesarette yok...
Cansu bak sunu yapabilirain bu herif sana el.kaldirdigi anda hastahaneye git orada pilisler oluyor.dr sana ne olsu dediginde kocam dovdu de ztn.polise intikal eder durum.esini cekerler karakola.
Ha korkma beni sikayetmi ettin diye dover diye ben hastahaneye gittim dr anladi o polise soylemis de.
Boyle durumlarda karakola cekip bir sikistirirlar.sana aslan kesilen kocan orda kedi olur.bundan hesap soran yok meydani bos bulmus.
Kv ile tartisma esine kotulume.moruk geberir zaten yakinda.
Bide bu kv diger gelinlwrine karsi nasil onlarlada ugrasiyormu
cansucum bak bu arkadaşın verdiği öneri de mantıklı. bunu da yapabilirsin. en azından eşin görür bi oraları. safa yatarsın sen de ben tedaviye gittim şikayet eden ben değilim diye. kv ne de çok kızdım. yav yaşlısın işte diğer tarafa odun taşıma telaşın niye

Bu yazı bile inan sarılma gıbıdır . Destek için sağol cnm
Canim Bakara süresini biliyosan hergün oku bilmiyosan aç internetten sesli dinle.. evindeki huzursuzlugu alır. . Ve bidaha kV le kavga etme.. ona iyi ol.. inanki iyiliğin çözemedigi hiç bi sorun yok.. sen kV ne kadar iyi olursan kocanda sana okadar iyi olur.. Çünkü onu dolduracak başka kimse olmaz.. Bakara suresini ve sana verdiğim tesbih leri çek. . Allahın izniyle yavaş yavaş düzelir kocan.. ben çok faydalarını gördüm tesbih lerin.. Sende goruceksin.. aynı zamanda bi Terapiste yada psikoloğa gidebilirseniz iyi olur.. ama erkekleri götürmek çok zor..

cansucum bak bu arkadaşın verdiği öneri de mantıklı. bunu da yapabilirsin. en azından eşin görür bi oraları. safa yatarsın sen de ben tedaviye gittim şikayet eden ben değilim diye. kv ne de çok kızdım. yav yaşlısın işte diğer tarafa odun taşıma telaşın niye
Zaten benimde aklım da böyle bir şey olursa hastaneye ordan olanlarda benim haberim yok derim . Söz verdi bakalım cnm

Canim Bakara süresini biliyosan hergün oku bilmiyosan aç internetten sesli dinle.. evindeki huzursuzlugu alır. . Ve bidaha kV le kavga etme.. ona iyi ol.. inanki iyiliğin çözemedigi hiç bi sorun yok.. sen kV ne kadar iyi olursan kocanda sana okadar iyi olur.. Çünkü onu dolduracak başka kimse olmaz.. Bakara suresini ve sana verdiğim tesbih leri çek. . Allahın izniyle yavaş yavaş düzelir kocan.. ben çok faydalarını gördüm tesbih lerin.. Sende goruceksin.. aynı zamanda bi Terapiste yada psikoloğa gidebilirseniz iyi olur.. ama erkekleri götürmek çok zor..
Tmm cnm dedıklerini yaparım

Değişmezler sadece değişmiş gibi yaparlar :kahve:Sizi gece yarısı sokağa atan döven bir insan bu derece melek olamaz insanlık fıtratına ters bir durum bu:işsiz:
İnan olmuş neden değişti çözemedim anlatmıyorda sadece pişmanım diyor

:oha::oha: dötündeki kıllar ağarmış hala senden iyisini mi bulurum diyor?
Dötümle güldüm yeminle sabah sabah.
Çok komik kocan var.:KK70::KK70:
bulabilir... acı ama gerçek. hatta keşke bulsa da cansuyu hayatından kendi çıkartsa.. cansunun çıkası yok çünkü...

Keşke beni kaybettiginede o Zaman yanar benim gibi kerizi bulamaz
vallahi cansu sende böyle düşünme.. o da hiç belli olmaz. herkesin daha iyisi, her zaman vardır.
cok az adam gördüm yanan. genelde hepsi mutlu. bende eşimin 2. evliliğiyim. ilk eşi kafasını duvarlara vurmuş neden ayrıldıım bu adamdan diye...9 yıl evliliğin boşanıyor (karısı boşuyor - ki sebeplerini bende yaşadım biliyorum - ama baş ben edebiliyorum.) ardından 4-5 sene bekar geziyor bizimki bir sürü flört etmiş filan sonra biz tanıştık. 36 yaşındaydı eşim tanıştıgımızda

İnan olmuş neden değişti çözemedim anlatmıyorda sadece pişmanım diyor
Cansu farkindamisin adam yapmadigini birakmiyo sen sus pus olunca degisti diyosun.
gecende demistin sonra gorumce kizi yuzunden sorun cikti.sonra kaynana yuzunden.bence sen degis.o degil degisen sen yumusuyosun.

Madem yapiyo yapcagini sen bisey yapmasanda niye susuyonki gitmiyosun da biyere oyleyse sende elinden geleni ardina koyma.
diyorum ama olan cocuklara olur bu seferde oyle bi ortamda.

Doğru dıyorsun cnm İnan korkuyorum yoksa el isi manti gözleme orgu cocuk yelekleri yapıyorum . Lise mezunuyum birax benimkiler büyüsün bakarız kızlar üzmeyin beni bu gun biraz kendimi kandırayım dedim mutlu oldum kızlar keske hep boyle olsa

Ya şu yazdıklarını okuyunca bugüne kadar kızdıklarım için üzüldüm. Sen iyi birisin ama çok çaresizsin.
Lise mezunu olmanda avantaj. Okumuşsun iş bulabilirsin.
Cansu, başka çocuk yapma sakın korunmuyorsan korun. Çocukların okul yaşına gelince boşan bu adam değişmez. Bak elinden iş geliyormuş, el işi yapar satarsın, temizlik yaparsın gül gibi geçinir gidersin. Gündelik temizlikte güzel para var akşamları da televizyonunu izlerken örgünü örer satarsın bak internet kullanıyorsun, satarsın internette. Hatta sadece örgü değil salça veya tarhana yada erişte yapmayı biliyorsan onları da satabilirsin.
Şu an çocukların küçük annenlere gitme ihtimalin yok anlıyorum bunu. Sabret şimdilik ama nolur çocukların okula gidince boşan bu adamdan Seni hiç hak etmiyor hiç. Çocuklarında babam annemi dövecek mi yada beni de dövecek mi gibi korkular çekmeden huzurla büyüsünler be canım.
Yapabilirsin, düşündüğünden daha güçlüsün. Çocuklar okullu olana kadar kayınvalidene melek ol kocana da güvenme ve mesafeli ol. Ve lütfen çocuklar okula başladı mı kurtul o manyaklardan lütfen.

Bulur da ne tür birsini bular ben burada söyleyemem.
Söylersem ban yerim.
Ağzımın ayarı yok çünkü.:KK14:
o bile belli olmaz..cansudan daha dişli biri çıkarsa adam peki karıcıım da olabilir. görmüyor muyuz ? ayrıldığı eşine iğrenç davranan adamlar 2.ciyi aldıklarında melek olabiliyor ( en yakın örneğim : amcam )
cansunun kocasını; adam sinirlenmekte haklı bile olsa (bagırışırsın, tartışırsın, küsersin hepsini anlarım ama şiddeti anlamıyorum haklıysan bile full haksızsın. sırf üste çıkmak, istediğini yaptırabilmek için , ego ve kompleksleri yüzünden bunları yapıyor ) sırf şiddet uyguladığı için ağzını burnunu dağıtmak istiyorum :KK62:

o bile belli olmaz..cansudan daha dişli biri çıkarsa adam peki karıcıım da olabilir. görmüyor muyuz ? ayrıldığı eşine iğrenç davranan adamlar 2.ciyi aldıklarında melek olabiliyor ( en yakın örneğim : amcam )
cansunun kocasını; adam sinirlenmekte haklı bile olsa (bagırışırsın, tartışırsın, küsersin hepsini anlarım ama şiddeti anlamıyorum haklıysan bile full haksızsın. sırf üste çıkmak, istediğini yaptırabilmek için , ego ve kompleksleri yüzünden bunları yapıyor ) sırf şiddet uyguladığı için ağzını burnunu dağıtmak istiyorum :KK62:

Sorun da o zaten.
Cansu kendine saygı duymadığı için o haysiyet yoksunu da istediği gibi at koşturuyor.:işsiz:

Back
X