Fikirlerinize ihtiyacım varkizlar

Kızlar bu gun eşimde değişmeler var . Simdi ona nasıl davranayım . Yada nasıl bir konuşma sergileyeyim . Yataklarıda ayırmıştım . Gururumu ayaklarının altındaydı kızlar . Simdi nasıl davranayım . Eşim affedeyim diye değişmiş pişman olmuş hic beklemezsin ama bilmiyorum . İnan boyle bile korktum

Ben o psikopattan olumlu hareket beklemem ama sen var diyorsan vardır.

Anladim
Ne desem bosanmayacaksin biliyorum
Yardim tekliflerimi de reddettin hep
O zaman sana sunu diyeyim kaynananla iyi geciniyormus gibi yap, o zaman belki bu adam seni dovmez
Ne diyeyim? Oturup ben aglicam senin icin artik o raddeye geldim
Uzme beni . 2gundur farklı yardımcı ol belki bu aralar bir sürede olsa rahat uyuyayım ağlamadan

Kaderimdir yasayacağım yüzüne bakmak istemiyorum o kadar ki incitmis

Hayır canım benim kaderi çok yanlış biliyorsun ! Kader şudur ; İnsanın erkek veya kadın oluşu, boyu, ırkı, anne - babası, nefes alışı, kalp atışı vb. olaylarda insan iradesinin herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.

Buna karşılık iyi veya kötü bir işi yapıp yapmamak aklın ve özgür iradenin bir sonucu olduğu için kişi, bu davranışlardan sorumludur. Şiddet görüyorsun ve boyun eğdin... Kendi iradenle bir karar vermişsin , bu karadan sen sorumlusun kaderin diil yaptığın seçimlerin sonucudur !

seni iki güzel sözle affedeceğini hissetmesin. direk söyle. bu bardağı taşıran son damlaydı, bana annen istediği için vurmanı hazmedemiyorum, evi değiştirmedikçe seni affedemem içim almıyor olmuyor de
Bu aklıma gelmemişti aklına geldikçe yaz cnm

Ben anlayamıyorum gerçekten aklım almıyor. Ne diyeyim geçmiş olsun.

konuşarak anlaşacağını sanmam. annesinin bi sözüyle aynı hareketleri devam ettireceğine eminim. yerinde olsaydım bu kadar pişman yakalamışken il değiştirtmeye çalışırım. kv olmazsa bi nebze rahatlarsın
Il drgistiremeyiz kaynanamin işinde çalışıyor yası 40 başka yerdedir çalışamaz . Ama hep anam diyor cocukları ve bana eziyet

Alış verisi yapıyor . Bana kıyafet aldı . Her gece yanaşıyor . Bende adetliyim . Bekliyor . 2 gündür kahvaltıya yardım erken kalkmalar sanki benim herif canavar gitti . Ama gittim kaynananın elini optum. Suçlunun ben sen degilsin . Bunları yaptım . Gece saat 3 beni esim sokağa attı. Simdi nasıl davranayım yelkenleri indireyimmi daha affetmedim sizden fikir alayım dedim . Cunku ya anam yada sokak dedi bana bir şutu bisey oysaki ben anasına hic birsey demedim . Gelse gelir bana cok yanlış yaptı halen morluklarim geçmemiş . Guzel fikir verin burnu surtsun
Gece evdenmi atti:KK57:
Cansu farkindamisn bu sitede en sik konu acan ve konularin esin kv arasinda degisyor yuzlerce mesaj yazildi bu konuda cogumuz bosan dedik.
Simdi bu herif anasina iyi davrandin diye sana iyi davraniyorsa kv ile aarani iyi tut zor olsada nasilsa bosanmiyorsunda:mad:
Ama yakinda aksiyonlu bir konu gelir senden hiccc guvenme o herife

Il drgistiremeyiz kaynanamin işinde çalışıyor yası 40 başka yerdedir çalışamaz . Ama hep anam diyor cocukları ve bana eziyet
bişekilde bu olayı avantaja çevirmen lazım. o zaman bu dayaktan dolayı (kv seni dövdürdüğü için) evine gitmeyeceğini , kv evine gelemeyeceğini, yüzünü görmek istemediğini söyle. bişekilde kar kazan bari

Cansu boşanmayacağını varsayarak konuşuyorum (çokta üzülüyorum senin için)bu adama pek güvenme iyi oldu deyipte kaptırma kendini...
Değiştiyse kanıtlasın; annesinden evi uzak bi yerde tutsun taşının!
Uzakta cnm benim kadın terminator nerde nasıl olacağı belli değil . Ne yapacagı belli değil cnm diyor tatlım diyor kendimi kapı önüne atılmış buluyorum . Geliyor vakti vakitsiz arama sorma yok . Gelin kim oluyor . Konuşmuyor bile oğluyla konuşuyor yüzüme söylüyor gelinler beni ilgilendirmez diyor

Ya düzelirse biraz daha kuş kalayimmii
Yok git boynuna atla daha yuzunun gozunun morlugu gecmemis.herof iji hedoye aldi kahvaltiya yardim etti herseyi unut allahina kurban erimmmm de
Te allahim cansuuuu balik hafizalimisn sen ben si ir hastasi oldum senin derdinden naparsan yap cansu git hamilede kal

Yok git boynuna atla daha yuzunun gozunun morlugu gecmemis.herof iji hedoye aldi kahvaltiya yardim etti herseyi unut allahina kurban erimmmm de
Te allahim cansuuuu balik hafizalimisn sen ben si ir hastasi oldum senin derdinden naparsan yap cansu git hamilede kal
Bende çaresizim diye buradayım ne danışacak kimse var ne gidecek yer halen anlatmıyor neden olduğunu pişman olduğunu söylüyor

Uzakta cnm benim kadın terminator nerde nasıl olacağı belli değil . Ne yapacagı belli değil cnm diyor tatlım diyor kendimi kapı önüne atılmış buluyorum . Geliyor vakti vakitsiz arama sorma yok . Gelin kim oluyor . Konuşmuyor bile oğluyla konuşuyor yüzüme söylüyor gelinler beni ilgilendirmez diyor
O zaman kocana söyle eve karıştırmasın dışarda görüşsünler ne bileyim o kadını uzak tutacak çareler bul bu nedir yaa böyle kv düşman başına

O zaman kocana söyle eve karıştırmasın dışarda görüşsünler ne bileyim o kadını uzak tutacak çareler bul bu nedir yaa böyle kv düşman başına
Anlamıyor cnm annesini ağzıma alayım kolumdan tutuyor atıyor . Bende diyorum saygısızlık etmemiştim 24 saat gelse bisey demem hizmette kusur etmiyorum . Neden boyle davraniyorsun ben anneni at beni tut demiyorum o senin annen tabi ki saygı duyacaksın ama bana karışmayın . Mecbursun benden fazla ilgi göstermeye anlamıyor cnm . Simdi yumuşatmış anasını almamıştım agzima

Bende çaresizim diye buradayım ne danışacak kimse var ne gidecek yer halen anlatmıyor neden olduğunu pişman olduğunu söylüyor
Ya cansu anne baba kardes yokmu sana sahip cikip kocana kvdene hesap soracak kimse tas kovugundan cikmadin ya.
Valla senun konularini ozelikle okuyorum ve gercekten uzuluyorum tepkisizligine.
Adam kivamina gelmisken yuzverme barisma ayri uyu seni kapiya attigini getir aklina.konusrsa cvp verme dovdugunu etir aklina...aklina biaey gekmiyorsa kk getir aklina daha ne diyelim cansu

Back
X