Fikirlerinize ihtiyacım varkizlar

Bla bla sürekli ayn seyleri tekrarliyorsun. Senin ile polemige girecek halim yok. Madem hersey gercek, gecmis konulardan ders cikarsaydin. Sürekli ayni konulari acmak niye? Madem yurtdisindasin, umarim Inglizcen bu laflari anlayacak kadar iyidir "insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results"

Neyse bunlar sana diyecegim son laflar. Sana daha bol eglenceler diliyorum.
Yurt dışında degilim mersindeyim sadece ailemden uzaktayim . Elim kolum ondan bağlı. Kaynanama boyun eğdim esim düzeldi daha neler göreceğim . Bir kelimeyle kapının önüne koydu esim bir kelimeyle affetti ne yapayım . Bende kendimi 2 gündür kandırıyorum . Yok bunu yaptım yok sunu

Ya gecenin 3ünde kapı dışarı eden, dışarda senden iyisi var diyen adamın nesini burnunu sürtcen allasen ya

Senin konularını biliyorum
Zor durumda olduğuna da inanıyorum ancak sen burda sana yazan hiç kimsenin tavsiyelerine uymuyorsun ki
Tavsiye istiyorsun ama yapmıyorsun
Kendi bildiğini yap
Sen bir kaç kıyafete kanıp o kocanı affetmek istiyorsan da affet ama burada senin için üzülen,yardımcı olmaya çalışıp sana yazan bir sürü kadını da daha fazla üzme lütfen
Hersey daha kotu olur diye korkuyorum . Annemde kocası yok ama kırasını zor veriyor . 3 cocuk ve ben 4 nüfus ne zamana kadar yardım . Danışacak kimsem yok boyle sizlerle yazında sıkıntım gidiyor kendimi daha huzurlu hissediyorum destek icin ALLAH hepinizden razı olsun

Hersey daha kotu olur diye korkuyorum . Annemde kocası yok ama kırasını zor veriyor . 3 cocuk ve ben 4 nüfus ne zamana kadar yardım . Danışacak kimsem yok boyle sizlerle yazında sıkıntım gidiyor kendimi daha huzurlu hissediyorum destek icin ALLAH hepinizden razı olsun
Kaç yaşındasın

Tamam sen kendini huzurlu hissediyorsun ,kimsen yok anlatacak ama o zaman ne yapayım deme Cansu
Çünkü senin yapman gereken şey boşanmak
Ama sen boşanmıyorsun
Boşanmadığın sürece de bu adamı ve annesini çekeceksin
Onların vicdanına kalmıssın
Senin eşinin burnu sürtülmez

Tamam sen kendini huzurlu hissediyorsun ,kimsen yok anlatacak ama o zaman ne yapayım deme Cansu
Çünkü senin yapman gereken şey boşanmak
Ama sen boşanmıyorsun
Boşanmadığın sürece de bu adamı ve annesini çekeceksin
Onların vicdanına kalmıssın
Senin eşinin burnu sürtülmez
Doğru dıyorsun cnm İnan korkuyorum yoksa el isi manti gözleme orgu cocuk yelekleri yapıyorum . Lise mezunuyum birax benimkiler büyüsün bakarız kızlar üzmeyin beni bu gun biraz kendimi kandırayım dedim mutlu oldum kızlar keske hep boyle olsa

28 eşimde 40cnm
Offf offff ne diyeyim ki cansu Allah kocanı ıslah etsin ıslah etmiyorsa helak etsin sana yazık çocuklarına yazık inan değmez kocan şiddete alışmış bi kere bir gün pişman olur ertesi gün içinden çıkamayacağı bir tartışma olur o zaman tekrar şiddete başvurur o pis adam değişmez!!!!
Tek diyeceğim Allah ıslah etsin

Offf offff ne diyeyim ki cansu Allah kocanı ıslah etsin ıslah etmiyorsa helak etsin sana yazık çocuklarına yazık inan değmez kocan şiddete alışmış bi kere bir gün pişman olur ertesi gün içinden çıkamayacağı bir tartışma olur o zaman tekrar şiddete başvurur o pis adam değişmez!!!!
Tek diyeceğim Allah ıslah etsin
Âmin cnm 2 günde olsa kendimizi mutlu ettik ayrılacağım yok . En azından bu durumu kullanalım

En azından kızlar ağlamıyorum ne kadar uzgunde olsam bunu bile sizlerle paylaştım yine bisey olsa buradayım kızlar ne kadar sitem etsenizde çaresizim ne yapayım

Kullan o zaman ne istiyosan yaptır anasına bulaşmada ne kadar da değerliymiş bunak kadın
Cnm anlamıyorum parası var ye iç gez kocası ölmuş . Cocukları evli hepsi . Psikologa gitti . Doktor kaynanama rahatlık hastalığı var demiş ilaçta kullanıyor . Ben den ne istiyor anlamıyorum cnm

Cnm anlamıyorum parası var ye iç gez kocası ölmuş . Cocukları evli hepsi . Psikologa gitti . Doktor kaynanama rahatlık hastalığı var demiş ilaçta kullanıyor . Ben den ne istiyor anlamıyorum cnm
Rahat batıyo demekki zaten köpek açken insanoğlu tokken kudururmuş...
Ama anasına senin koca pirim veriyo en iyisi sen direk söylemede alttan alttan işle kocanı anası hakkında ne bileyim kocanın hiçmi zaafı yok onu kullan bunlara iyilik yaramaz

Sakin taviz verme. Iyice burnu surtsun. Simdi malum ihtiyac duydu sana belkide ondan boyle iyi davraniyodur. Diyosunuz morluklarim daha duruyo bu haldeyken onu yaklastirmayin kendinize. Ama bu kadar bi insan degismez bigunde malesef.
Anası yönlendirirse değişir cnm

Alış verisi yapıyor . Bana kıyafet aldı . Her gece yanaşıyor . Bende adetliyim . Bekliyor . 2 gündür kahvaltıya yardım erken kalkmalar sanki benim herif canavar gitti . Ama gittim kaynananın elini optum. Suçlunun ben sen degilsin . Bunları yaptım . Gece saat 3 beni esim sokağa attı. Simdi nasıl davranayım yelkenleri indireyimmi daha affetmedim sizden fikir alayım dedim . Cunku ya anam yada sokak dedi bana bir şutu bisey oysaki ben anasına hic birsey demedim . Gelse gelir bana cok yanlış yaptı halen morluklarim geçmemiş . Guzel fikir verin burnu surtsun

3 te sokağa atmalar!!!! Geçmeyen morluklar !!!!!! Affetmek????

Eşler anlaşamazlığa düşebilir kavga edebilir. ama kavganın da bir adabı var. Adam seni bırak karısı insan yerine koymuyor.

Bırak burnunu bunları yapan komple sürtse ne olur?

Back
X