- Konu Sahibi DERYAYILMAZ
-
guvenının kırılmasını gerektırecek bır sey yok kı..bu kadar ozel bır seyı nıye arkadsınla paylasasın??bence problem olmaz..ayrılmayı dusunme yanı..sen bı soyle bakalım ne dıyecek..
ıyı dusun ıyı olsun
bence kendıne hıc ama hıc kızma..dedıgım gıbı o zmnlar arkadasın dı soylememen en dogal hakkın..mantıklı bırıne benzıyor,senı anlıycaktır...
bu tarz seylerı bız bayanlar bıle kendı aramızda cok fazla konusamıyoruz maalesef..bu senın bır sırrın sonucta..bu sırrını ıstedıgınle paylasır ıstemedıgınle paylasmazsın..
yasadıgın olay zaten yeterınce kotuymus..ama olmus..ölmüşle olmuşun önüne geçemezsin..o yuzden bu kadar sıkma canını..erkek arkadasın seni anlıycaktır..
çünkü ben kesinlikle olmasını istemiyordum onunla cinselliğe çok uzak birisiydim halende öyleyim :siçtiğimiz bigün yapmış kendisi sonradan farkettim hatta 1 yıl inanamadım olmadı fln diodum. tabi erkeklere güvenim bitti ama şimdi doğruyu ona nasıl söylerim bilemiyorum
şimdi gerçekte ne olduğunu hatırlıyormusun tam olarak sen
sonradan nasıl farkettin anlamadım orasınıkafamçokkarıştı
bence anlatmalısın
allah kolaylıklar versin canım
olan olmus gecmıse bakmak kar getırmez kı.çünkü ben kesinlikle olmasını istemiyordum onunla cinselliğe çok uzak birisiydim halende öyleyim :s içtiğimiz bigün yapmış kendisi sonradan farkettim hatta 1 yıl inanamadım olmadı fln diodum. tabi erkeklere güvenim bitti ama şimdi doğruyu ona nasıl söylerim bilemiyorum
bu onun karaktersızlıg..canım tabiki hatırlıyorum. ama o gün içmiştik baya ben nerdeyse sızma derecesindeydim. ve aramızda öpüşme vs hiçbişey geçmedi yattım sadece ben ama o bana dokunmıcağına söz verdiği halde dokunmaya başladı yapma fln dedim ama tuttu ellerimden ve sadece onu yaptı işte. ama o gün adetimin bitiminden 1 gün geçmişti o yüzden kanamam olduğu zaman inanmak istemedim. adettendir olmamıştır vs die geçiştirdim. 1 yıl öyle geçti sonra doktorada gitmeye çekindim evde kendim denedim kanamam olmadı demekki olmuşama sonrasında herhangi bi cinsel birliktelik yaşamadım ozaman ilk ve son oldu.
suan ıcımden baya bı saydırıyorum....
canım ya senın hıc bı sucun yok zaten..bılmıyorum tam olarak ne soylemeyı dusunuyorsun erkek arkadasına ama hazır herseyı anlatıcaksın a dan z ye hıc bır sey saklama dan anlat..bak o zaman nasıl rahatlıycaksın..ustunden yuk kalkıcak...
bız de erkek arkadasımla onceden tanısıyorduk ama arkadas fln degıldık neyse cıkmaya basladık 5 ay boyunca bu tarz seylerı konusurken basımdan hıc gecmemıs gıbı davrandım..bı nevı yalan soyledım de denebılır..ne zaman kı ona tam anlamıyla guvendım o zmn cektım karsıma gecmıste yasadıgım herseyı en ınce ayrıntısına kadar anlattım..bız herhangı bır problem yasamadık,umarım sız de yasamazsınız...
bu onun karaktersızlıg..
bı ınsanın zayıf anından faydanabılcek kadar zavallıymıs demekkı..
ama evde kendın nasıl bu sekılde sonuca vardın?..
yanılma payın yuzdelerde eger bozulmamıs ıse sevdıgın kısıyıyıde kaybedebılırsın ..
once muhakkak bı doktora gıtmelısın ve daha sonra konusmalısın onunla..
ve bısıler olduysa bı sene gecmısse saglıgın ıcınde doktora gıtmemen hata
mıkrop kapma hastalıklara yakalanma rıskı vardır once saglıgın geır..
sızın saglıgnız suan baska kararlar almanızdan daha onemlı..haklısın canım 2 gün önce bi drla mailleştim. gelin konuşalım dedi
müsait bi zamanımda gidicem bakalım ama o muayenahane ortamı ürkütücü geliyo bana neyse aşmaya çalışıcam artık
nasıl bır kontroldur bılemıyorum ama yalnız gıtme..bır arkadasını al bence yanına olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?