- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 36
- Konu Sahibi HassasPanda
Benim de böyle bir görüştüğüm vardı. İlk ayımızda ben ona sırılsıklam aşıkken o bilgisayarında eski kız arkadaşının fotoğraflarını saklıyordu, ben bulunca da "Durmasında bi sakınca görmedim" demişti. Sonra bi gün bana "Senin yanında boş bulunup önümüzden geçen bi kıza baksam kızar mısın" gibi gerizekalıca bi soru sormuştu. Üstünden yıllar geçti ama hala unutamıyorum, çünkü öyle bi insanla görüşmeye devam ederek kendimi çok küçültmüştüm.
Siz açık saçık fotoğraflar deyince birden bunları hatırladım. Ben bu kişiyle yaklaşık 3-4 yıl görüştüm ama şunu söyleyeyim ona hiçbir zaman güvenemedim. Sonra atandım göreve başladım çok şükür ki Rabbim yardım etti ufkum açıldı ve kendimi ondan kurtardım. Şimdi çok şükür mutlu bir evliliğim var.
O yüzden hiç üzülmeyin, geçiyor hatta geçsin ki hak eden birine verin sevginizi.
Siz açık saçık fotoğraflar deyince birden bunları hatırladım. Ben bu kişiyle yaklaşık 3-4 yıl görüştüm ama şunu söyleyeyim ona hiçbir zaman güvenemedim. Sonra atandım göreve başladım çok şükür ki Rabbim yardım etti ufkum açıldı ve kendimi ondan kurtardım. Şimdi çok şükür mutlu bir evliliğim var.
O yüzden hiç üzülmeyin, geçiyor hatta geçsin ki hak eden birine verin sevginizi.