fikirlerinize ve düşüncelerinize ihtiyacım var!!!

valla bu işler eşinde bitiyor
şimdi bak insanı hayata bari baglayacak seyler iyi gelen seyler oluyor yasammaız için bu lazım yoksa hep isyan edip kendimizi hasta etmekten yasama küsmekten baska bişey olmuyor bu bir gercek
ben bana iyi gelecek seyin araba oldugundan adım gibi emindim aynende öyle oldu cünkü
heryere cocukla yayan gitmek bir yere gidememek gezememek beni dahada delirtiyor hayattan zevk almıyordum dahada kötü hissediyordm cocuk hastalanıyor gece vakti doktora gidemiyorduk bir alısveriş olsa markete gitmek elde o kadar poseti tasımak zülumdü bana mutsuzdum yani
sonra eşim hem borcunu ödeyip kalan az miktar hemde evi gecinditriyor bende işe giridm
araba aldım kendimi hem iyi hissettim şimdi her haftasonu bir yere gidip plan yapıp geziyorz hem alısverii rahat yapaıyorum keyifle.yani inanın sizi iyi anlıyorum calıs calıs ver parayı borca cocuk var istediğini alamamak ne için yasıyorum ulan ben diye insan isyan ediyor
dediğim gibi eşinizle konusup bu psikolojisinzi anlatacak birlikte hareet edeceksinz yoksa hep siz söyleyip durursunz
hep üzülen yıpranan siz olursunz
insanları hayata baglayan yasama heveslerini artıran faktörler olmalı yoksa umutsuz bir insan oluruz mutsuz oluruz
bir kıyafet bazen insanı mutlu eder sevdiğimiz bir pastayı yemek bazzende
işte anlatabildimmi sizde kendinizi ve cocugunuzu mutlu edecek hemde bir taraftan borcunuzu ödeyeceksnz yoksa hayat cekilmez olur
bu işin sonuda iyi yere varmaz üzgünüm böyle giderse eşinz

o kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten dediğiniz gibi herşey bir amacımız yok ki mutlu olmak için hiçbirşey yapmıyoruz araba kullanmayı bende çok istiyorum ama ehliyetim yok malesef otomatik arabaları çok rahat kullanıyorum bir ara vardı bizde birkaz kez trafiğe çıkmışlığım var araba bana da iyi gelir bence özgür hissederim en azından kendimi annemlere giderim çocuğumu alıp hayaller işte eşimin değişmesi lazım öyle ya da böyle çünkü bazen boşanmayı bile düşünüyorum öyle doluyum ki.çalışıyorsun ama maaştan kendine ayırdığın 1 liran bile yok o kadar zoruma gidiyorki tamam ev alırsın araba alırsın ödersin ama bizim borç var ortada elle tutulur hiçbirşey yok buna kızıyorum ben.arkadaşlarımla bir çay bahçesinde oturup bir çay kahve içmişliğim yok inan.evden işe işten eve haftasonu bari ailecek çıkalım bir yerlere diyorum ona da durum yok yaşamk istediğim hayatla yaşadığım hayat çok farklı

sizi cok iyi anlıyorum ve yine söylüyorum
eşinizin kafa yapısı önemli siz cabalarsanızda esinizde sizinle hareket edecek yoksa zor bu işler
benim eşim borc yaptı ama bir kurusunu bana ödetmedi borc benim borcum dedi
gezmek gitmek alısveriş hiç bişeyden kısmadı cünkü psikolojimi biliyordu iyice dibe batarsınz ruhen
cocugumuzu hep mutlu etti yani demem oki eşinizde cok is var sziin gönlünüzü esinz yapacak fedakar olacak

keşke eşimde aynısını düşünseydi dediğiniz gibi böyle olmazdı bizimkisi patron olma sevdasına düştü biz bir daha toparlayamadık şimdi de gururuna yediremiyor millet laf yapar diye çalışmayı.bana diyor sen mi ödüyorsun diye ben ödemesem bende neden para kalmıyor acaba.sanki hiç destek olmauyorum gibi nankörlük yapıyor ama hata bende en başından beri çalıştım parayı ona verdim kendime hiç ayırmadım o da tabi alıştı nasıl olsa bir maaş geliyor ev öyle ya da böyle idare oluyor kendisi çalışmasa da olur zorda kalmadıkça da iş aramaya çalışmıyor. inşalalh düzene girer güzellikle konuşmaya çalışacağım gerçi 1 yıldır konuştum da hep pek bir işe yaramadı

Bizim evdede durumlar ayni esim kendi el emegi olan urunleri satarak ev gecindirme derdinde.rahatsizligi yuzunden calisamiyor malulen emekli de olamiyor. Ben de suan icin calisamiyorum 5aylik bebegim var. Evden yapabilecegim bi is buldum o iste gelecek var ama biraz zaman aliyor. Cok sukur ailemin yardimiyla eksiklerimizi tamamliyoruz. Bizdede cok tartismalar oluyordu ama simdi bende basladigim bu ise kafa yorunca esimin yapmak istedigi seyi anladim ve hak verdim. İkimizde ailemin yardimlari sayesinde yani yardimm derken iste fatura odeyemedigimizde ona ekleme yapiyolar gerci bizde olmadiginda her turlu ihtiyacimizi karsilamaya calisiyolar. gibi. islerimizi toparlarsak o cok yasamak istedigim hayati yasayacagim.bunun benim elimde oldugunu gordum ve basaracagim.aileme olan gonul borcumu da maddi manevi odeyecegim insallah tek istedigim o benimde. simdi reklam yapmak zaten yasak ama isim bu sonucta ve ben de bir insanim,bana da dua edin de su network isinin hakkindan geleyim. Torpil olmayinca bu devirde ben 10 yildir is de bulamiyorum kpss ile atanamiyorumda.kucuk bi ise girmistim orda da nerdeyse benden para isteyeceklerdi.olmayinca olmuyor iste oyle okumak universite bitirmekde bi yere kadar. Oh bende doktum icimi rahatladim konuyu acan arkadasa tesekkur edrim.onun da islerinin duzene girmesini sabretmesini soylemek istiyorum.hem kendi de calisiyorken en azindan bizde oda yok sigorta yok . Bir seyleri yoluna koycaz derken onemli degerlerimizden olmayalim insallah.duzelir her sey.

ALLAH yardım etsin akıl fikir versin bir evladınız var cok zor
ben sizi ve sizin gibi sıkıntı cekenleri anlarım kolaylıklar dilerim
cabalayın kendi paranızdan ayırın cocugunuzun sizin alışveriş ihtiyacınızı karsılayın hafta sonu yavrunuzu alıp cıkn gezin alısveriş yapın bşeyler yiyin o yavru bunalmasın

amin allah sizede yardım etsin işleriniz yolunda gitsin insalhhh

aynen canım haklısın zaten kavga ettik mi anlıyor o da ona da yansıyor ben kavga ortamında büyüüdm nasıl kötü bir durum olduğunu çok iyi biliyorum bu yüzden yaşadığım şeyleri ona yaşatmamaya söz verdim elimden geleni yapacağım inşallah çok sağol desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…