Bizim evdede durumlar ayni esim kendi el emegi olan urunleri satarak ev gecindirme derdinde.rahatsizligi yuzunden calisamiyor malulen emekli de olamiyor. Ben de suan icin calisamiyorum 5aylik bebegim var. Evden yapabilecegim bi is buldum o iste gelecek var ama biraz zaman aliyor. Cok sukur ailemin yardimiyla eksiklerimizi tamamliyoruz. Bizdede cok tartismalar oluyordu ama simdi bende basladigim bu ise kafa yorunca esimin yapmak istedigi seyi anladim ve hak verdim. İkimizde ailemin yardimlari sayesinde yani yardimm derken iste fatura odeyemedigimizde ona ekleme yapiyolar gerci bizde olmadiginda her turlu ihtiyacimizi karsilamaya calisiyolar. gibi. islerimizi toparlarsak o cok yasamak istedigim hayati yasayacagim.bunun benim elimde oldugunu gordum ve basaracagim.aileme olan gonul borcumu da maddi manevi odeyecegim insallah tek istedigim o benimde. simdi reklam yapmak zaten yasak ama isim bu sonucta ve ben de bir insanim,bana da dua edin de su network isinin hakkindan geleyim. Torpil olmayinca bu devirde ben 10 yildir is de bulamiyorum kpss ile atanamiyorumda.kucuk bi ise girmistim orda da nerdeyse benden para isteyeceklerdi.olmayinca olmuyor iste oyle okumak universite bitirmekde bi yere kadar. Oh bende doktum icimi rahatladim konuyu acan arkadasa tesekkur edrim.onun da islerinin duzene girmesini sabretmesini soylemek istiyorum.hem kendi de calisiyorken en azindan bizde oda yok sigorta yok . Bir seyleri yoluna koycaz derken onemli degerlerimizden olmayalim insallah.duzelir her sey.