bence sedefin kocası gay.kıskanmadığına göre.ve bunu aileden herkeste bılıyor bu durumu örtbas etmek için adama sedefi almışlar.sedefte ilgisizlikten kayınlara sarmış....olan sana olur kaç at sözü at bu ne ya lakayıt ilişkiler...sen hala kaynananın derdindesin...mesleğin var mı da evlenıyorsun paranız var mı kayınvalıdenle mı yaşayacaksınız neye güvendin anlamadım ki...
amanede sen gerçekmisin.. Şakamısın... Biz sana ne söylüyoruz... Sen duymak istediklerini yazıyorsun buraya.. Neyse canım sen devam et... Bir kaç sene sonra ...Kızlar aldatıldımm.. Hemde eşiminn yengesiyle diye bir konu açarsınnn... Yazık .. Anlamıyorumm .. Dert yanarlar .. Cevap verirsin işine gelmez ..Sonra bildiği gibi hareket ederler.. Anlamıyorum... İlgilenmiyorumm...
fikirlerinizi sordum ben size hayali ürettiğiniz şeyleri değil:) neyse muhattab olmıycam çok fazla yalnız birine çamur atarken dikkat edin önce sizin elleriniz kirlenir.kapiş
bazı arkadaşlar herseyi yutmusta takataka sedefin sözlüsünü aramasınamı takmıs die yorumda bulunmuşlar zaten herseyi yutabilmiş olsam sedefe agzının payını vermekten aciz bi insan deilim buraya konu açmaya gerek duymasdım yorumlara saygı duyuyorum fakat ne sözlümle ne diğer kaynımla aralarında bi ilşki olduğunu düşünmüorum o kadrda deil bu arada canımlıcicimli konusan yengesi sözlüm her zmn yenge die hitab eder benm saf sözlüm bişee agını açıpta sert tepki koyamaz hep kmsenn kalbi kırılmasın ister ben bu yüzden nişan günüm resil olursa nabarım die düşünüorum sedef gözümü falan korkutmuyo benm ayrıca ben sedefle bi defasında aynı ortama geldim bi arkadasın yorumunda yasdıı gbi bumuymuş sedef ben bunla hertrlü çataçat giderim esemes die düşünmüştm kaynanamın tavrları sürekli sedefi haklı görüo olması benm gözümü korkutuo kaynanam sedefçiğine laf edilse savunmaya gecer sözlüm bişeleri tatlı dille anlatmaya çalıştıı için pek takan olmas ben arada hep kaynıycakmıyım
peki biz yorum yapmıyoruz
sen yorumla lütfen;sözlünün el ele oyunlar oynaması(bu yaşta ne oyunuysa artık biri evli barklı kadın digeri kocaman adam),sedefin sözlünün dizine yatması,sarılmaları vs...ne manaya geliyor?eger bir anlamı yoksa neden bunlardan rahatsızlık duyup konu actın?yada biz hala anlamıyor isek nedir seni rahatsız eden?sedef'in el üstünde tutulması mı sadece?!!!!
arkadaslarım bu olayla ilgili yeni konu açtım ilgilenr okursanız yorumlarınızı bekliorum çünkü işin içinden çıkamıorum herkes kaynanaya taktıımı asıl olanları göremeyip eltiyi kıskandıımı düşündü haklısınızda çünkü ben yazarak en kısa şeklde anlatma çalıştım ve yanlış anlattım bazı şeyleri 21 yasındaym tecrübesizim nabcamı bilmiorum yeni konuda daha detaylı yasdım herseyi yardımcı olursanız mutlu olurum
,Arkana bakmadan kaç canım.
Sözlünü sevebilirsin ama onun için dert küpüne dönmen anlamına gelmez.
Ne terbiyesiz kadın.
Valla kaç kurtar kendini.
sevmek yetmiyor boşver boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?