fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardım edin lütfen

amanede sen gerçekmisin.. Şakamısın... Biz sana ne söylüyoruz... Sen duymak istediklerini yazıyorsun buraya.. Neyse canım sen devam et... Bir kaç sene sonra ...Kızlar aldatıldımm.. Hemde eşiminn yengesiyle diye bir konu açarsınnn... Yazık .. Anlamıyorumm .. Dert yanarlar .. Cevap verirsin işine gelmez ..Sonra bildiği gibi hareket ederler.. Anlamıyorum... İlgilenmiyorumm...

farklı bir bakış açısı... ama maalesef ihtimal dahilinde. ya ben konu sahibinden çok o abiye üzülüyorum. abi bu olayda nerede duruyor acaba?

fikirlerinizi sordum ben size hayali ürettiğiniz şeyleri değil:) neyse muhattab olmıycam çok fazla yalnız birine çamur atarken dikkat edin önce sizin elleriniz kirlenir.kapiş

fikirlerinizi sordum ben size hayali ürettiğiniz şeyleri değil:) neyse muhattab olmıycam çok fazla yalnız birine çamur atarken dikkat edin önce sizin elleriniz kirlenir.kapiş

Ben konu sahiplerinin yorum beğenmeme hakkına sahip olduklarını düşünmüyorum.

Sonuçta herkes burada hakaret boyutuna varmadıkca yorum yapabilir diye biliyorum.Madem anlattığınız hikayenin sonuna duymak istediğiniz yorumlarıda yazsaydınız,insanlarda ona göre yorum yapsaydı!

Yorum yapan arkadaşlarımız olaya her açıdan bakmaya çalışıyor.Düşüncelerinde haklıdırlar,haksızlardır bunu ben bilemem.Ama saygı duymak gerekiyor herkese.

''Çamur atıyorsunuz'' demeniz çok garip!Burada herşeyi üstü kapalı bir şekilde ima ederek yazdınız.Eltinize,kayınlarınıza,evleneceğiniz adama,kaynana ve kayınpederine çamur atan sizdiniz hanımefendi.Ve bunca kadın haklı olarak yazdıklarınıza şaşırıp,yorumladı.Ben yine fikrimin arkasındayım.Ahlak sınırları belli olmayan bir aileye gelin oluyorsunuz(Anlattıklarınıza göre)

Kapiş derken anlayıp anlamadığımızı soruyorsunuz ya hanımefendi.Buradaki bütün bayanlar anladı olayın özünü.Umarım bir gün sizde anlarsınız.KAPİŞ

daha çamur atılacağı mı kalmış,bu nasıl bir aile sen kaç,arkanada bakma derim.çok çarpık bir aile ilişkisi bu.
herşey ortada bence.kaç kişi aynı görüşte.
fakat sanırım sen bu ailenin sedefe olan düşkünlüğünü ister istemez kıskandın.tabiki kim olsa aynı şeyi hissederdi.bundan dolayı,gözün gerçek olayı görmüyor.aç gözünü ,bırak kıskançlığı bir kenara olay bu değil.çok fena bir çarpıklık var ortada.

peki biz yorum yapmıyoruz
sen yorumla lütfen;sözlünün el ele oyunlar oynaması(bu yaşta ne oyunuysa artık biri evli barklı kadın digeri kocaman adam),sedefin sözlünün dizine yatması,sarılmaları vs...ne manaya geliyor?eger bir anlamı yoksa neden bunlardan rahatsızlık duyup konu actın?yada biz hala anlamıyor isek nedir seni rahatsız eden?sedef'in el üstünde tutulması mı sadece?!!!!

bencede. arkadaş kimsenin yorumunu beğenmiyor. türlü türlü ihtimallerden hiçbirine inanmıyor. sadece sedefi koruyorlar kolluyorlar ona takıyor demkki biz merak etme sedefi alt edersin dersek rahatlıcak istediği cevabı alıcak:)))

Konuyu en başından sonuna kadar okudum.
Yorumlarına bakış açına hiç hayret etmedim...
Çok gençsin be amanede çok tecrübesizsin...
Bir de bu halinle böyle bir aileye gelin gidiyorsun...
O ailenin içindeki hendikapların farkında bile değilsin...
Yazık ki farkında bile değilsin, yazık ki tek sorunun 'kayınvalide-büyük elti ilişkisini hazmedememek.'
Daha büyük sorunların farkında bile değilsin.
Onca insan dil dökmüş anlatmış neler neler yazmışlar kulağına su kaçırmak seni düşündürmek için, araştırmaya başlaman için, sorgulaman için.
Ama yönlendiğin tek şey 'Ailede büyük elti-Sedef'in gözbebekliği durumu'
Ne zaman doğruyu göreceksin bilinmez ama ne sözlünden hayır var sana ne de o aileden...

Denilecek herşey denilmiş bırakın ne yaparsa yapsın..kafasını duvara vurduğunda gelir artık o zaman teselli ederiz

sedef nasl bir kadın ki, kocasının kardeşine bu kadar yılışık davranıyor.
sedefin kocası nasıl bir adam ki, karısı ile kardeşinin bu kadar nahoş bir ilişki içinde olmasına izin veriyor.
sözlünüz de nasıl mesafe koymamış bu duruma hayret doğrusu.

yazdıkların hiç hoş gelmedi bana.aynı odada yatmak falan, ters şeyler bunlar. çok gereksiz ayrıca.

Üzgünüm ama şimdiden mutsuz bir evlilk yapıcaksın gibi gözüküyor
Aç gözünü biraz . Şöyle bir etrafına bak . Normal mi sence akran olan iki cinsin aynı odayı paylaşması . . Madem korkan bi gelin var alsın kayınvaliden kucağında yatırsın
Bu kız herkesin ağzında çıkarabilsen ancak şimdi çıkarırsın sesini evlendikten sonra Çok sevilen yenge yüzünden kapatırlar senin ağznı . . .
o zamnda ahlayıp vahlarsın . . .

sözlün kardeşinin eşiyle aynı odada yatıyo yakınlaşma oluyoo
bunuda sana söylüyo
sen bidaha düşün sonra ağlamamak için
aralarındaki şeyler hoş değil

Bence sözlünün çok tedirgin oldugu birşeyler var.

Korktugu veya gizlediği birşeyler var gibi geldi.

Bu devirde kimseye güven olmaz.

Ön hazırlık yapıyor.Sakinleştirmeye çalışıyor.

Erkek adam masaya yumrugunu koydu mu ravrını belli eder.

Sen sürekli bu cıvık hhareketlere maruz kalacaksın.

Çok huzursuz bir ortam bekliyor seni.

okurken ben de böle düşündüm.

arkadaslarım bu olayla ilgili yeni konu açtım ilgilenr okursanız yorumlarınızı bekliorum çünkü işin içinden çıkamıorum herkes kaynanaya taktıımı asıl olanları göremeyip eltiyi kıskandıımı düşündü haklısınızda çünkü ben yazarak en kısa şeklde anlatma çalıştım ve yanlış anlattım bazı şeyleri 21 yasındaym tecrübesizim nabcamı bilmiorum yeni konuda daha detaylı yasdım herseyi yardımcı olursanız mutlu olurum

sevdiğin için kıskanman sedeften uzaklaşmaya çalışman normal ama bak dediğin gibi gençsin sen bu aile ile bu elti ile başedemezsin
bence sen ailene anlat bunları en güzel yorumu annen yapar sonuçta tanıyo nişanlını filan

Konuyu baştan sona okudum, açıkçasını söylemek gerekirse anlatılanlardan benim çıkardığım sonuç şu;

Zamanında bu sedef ile sözlün arasında birşeyler geçmiş, bence buna şüphe yok. Ama aralarındaki şeyin boyutu tahminimce çok ileri düzeye taşınmamış olabilir. Yani açık açık yazmak gerekirse birlikte olduklarını sanmıyorum, ama kendilerinin de farkında olduğu hiç de masumane olmayan yakınlaşmalar yaşanmış bence. Sözlünüz de bunu sizin öğrenme ihtimalinize karşılık size bunları çocukça oyunlar gibi anlatmış, yok işte elele tutuşma oyunu, bilmem ne falan (o da nasıl bir oyunsa)... Yani bence sözlünüzün bunları size anlatması saflığından değil, duyulursa "işte sana dedim ya çok yakındık, elele tutuşma oyunu oynadık demiştik ya, falan filan" gibi kendini savunabilmek, örtbas edebilmek için. Yani yaşananlar bence kesinlikle ve kesinlikle kabul edilebilirr şeyler değil, açıkçası ben olsam bunları daha ilk duyduğumda arkama bakmadan kaçardım bu nasıl aile diye...
Bence sen de geç olmadan yolundan dön derim arkdaşım. Tamam çok seviyor olabilirsin, çok üzülecek olabilirsin. Ama bence şimdi, henüz evlenmemişken bir kere üzülmek, yarın öbür gün bin kere üzülmekten iyidir.

Ben senin yerinde olsam arkama bakmadan koşarak kaçardım o aileden. Nasıl bir anlayıştır anlayamadım, oğlumun karısı diğer oğlumla aynı odada yatacak. Gençliğimi böyle bir adama vermezdim ayrılırdım bana adam mı yok. Senin ahlak anlayışın, düşünce yapın , her şeyin ters bu aileye onlar baya geniş; belli yanlış bişeyler de yaşanmış seni hazırlamaya çalışıyorlar. Sen de yakıcaksın kendini yapma sakın ; sonra burda "eşim yengesiyle beni aldatıyor" diye topic açarsın bu kadar yorumu es geçme ayrıl derim ben.

,Arkana bakmadan kaç canım.

Sözlünü sevebilirsin ama onun için dert küpüne dönmen anlamına gelmez.

Ne terbiyesiz kadın.

Valla kaç kurtar kendini.

sevmek yetmiyor boşver boşver.

Kesinlikle katılıyorum arkana bakmadan kaç o aileden, anlattıklarının normal hiçbir tarafı yok. Sedef bu kadar değerliyse kadının tüm oğullarına yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…