sedef = tehlike
bana simarikliktan cok biraz fazla serbest ve civik gibi geldi anlattiklarina gore yani,
ne o oyle el ele tutusma oyunu yok hayatim bilmem ne yada ben geldim niye aramiyon bilmem ne bunlar ne yahu,
bu arada sedef kac yasinda sozlun kac yasinda birde kac yillik gelin acaba ?
foruma yeni üye oldum idare edin anltış şeklimi:) sema abla zaten bizden 10 yaş kadar büyük onla çok defada aynı ortamda bulundum mesafeli kendini bilen biri geçmiş geçmişte kalmış olsa dert etmnycem ama geçmişte kalmamış 1 ay sonra nişanımız var sözlüm her nişan konusu açıldığında kimseyi takmayalım falan diye beni saknleştirio şimdiden çekinio çnkü yengesinin laubaliliinden sedefin kocası askerdeymiş o dönemde ama o dönemi bu dönemi yok bu kadının kişilii herkes ona uysun istio anladıım kadaryla
O nasıl bir yenge-kayın ilişkisidir öyle
tam olarak sorununu anlayamadım :26::26:
ama arada ki ilişki de çok şaşırttı beni
canım kocası askerdeymiş o dönmde elbirliğiyle teselli etmişler işte sevgili elticiğimi :SBence sözlünün çok tedirgin oldugu birşeyler.
Ön hazırlık yapıyor.Sakinleştirmeye çalışıyor.
Erkek adam masaya yumrugunu koydu mu ravrını belli eder.
Sen sürekli bu cıvık hhareketlere maruz kalacaksın.
Çok huzursuz bir ortam bekliyor seni.
Soruma cevap vermediniz.
Sözlün yengesiyle aynı oda da yatıp el ele oyun oynadıgında kocası nerdeydi?Kayınada bitanem hayatım diyeni ilk defa görüyorum.
sedef 7 senelik gelin ben 21 sedef 26 sözlüm 25 yaşında:S
canım kocası askerdeymiş o dönmde elbirliğiyle teselli etmişler işte sevgili elticiğimi :S
sorunum şu
1.herşeyi sedef yapmış bugüne kadar ama kötü olan sema yani bu kadın nabsa kaynana kayınpeder herkes hoş görüo suçu başkalarına atıolar
2.açık ve net çeknmeden sölüorum sözlümle bu konudan dolayı yaptığımız kavgalarda bana karsı yengesini savunmuşluu olmuştur arada kaldıı için o yüzden bu kadın gıcıım bana kalsa aynı ortamda bulunmak bile istemem
3.sözlümde bu düşüncemi desteklio bundan sonra bi aile olucaz ve hep aynı ortamda bulunucaz sedef ben yeni olduum için alt etme çabalarına girecek kaynan ve kayınpedere ve dier herkese cıvıklık yapıpı beni dış planda bırakcak şımarıklıkları devam etcek sözlüme olan samimiyetide aynı şeklde ne yapmam lazım bunun için yardımcı olmanızı istiyorum
Bence sözlünün çok tedirgin oldugu birşeyler var.
Korktugu veya gizlediği birşeyler var gibi geldi.
Bu devirde kimseye güven olmaz.
Ön hazırlık yapıyor.Sakinleştirmeye çalışıyor.
Erkek adam masaya yumrugunu koydu mu ravrını belli eder.
Sen sürekli bu cıvık hhareketlere maruz kalacaksın.
Çok huzursuz bir ortam bekliyor seni.
Soruma cevap vermediniz.
Sözlün yengesiyle aynı oda da yatıp el ele oyun oynadıgında kocası nerdeydi?Kayınada bitanem hayatım diyeni ilk defa görüyorum.
nasıl aileymişki kocası askerde olan gelini kaynıyla aynı odada yatırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?