selam hanımlar...Eşimin abisi evini satılığa çıkardı.120 bin civarında ederi var evin.temiz hani giren kişi badanasını yapsın girsin öyle.ama 75 bin liraya satıyor.bizde şu an kaynanamların evinde oturuyoruz.zaten aramızda problemler vardı ve bu yüzden taşınmayı düşünüyorduk.ama en son kendisi kaç yıldır kira vermeden oturuyorsunuz artık yavaş yavaş çıkın deyince çıkmamız kesinleşti.bizim buralarda kiralar iyi.400 e falan çok güzel sobalı bir eve çıkabiliriz.ama şimdi kafamız çok karışık.biz 1+1 evde oturuyoruz.çıkarken sadece yatak odamı alıp çıkıcam..oturma odası dökülmeye başladı.çocuklara da oda istiyorum yani eşya almamız gerek.eşimin kredisi +kira +eşya taksidi ayda rahat 1200 lira masraf oluyor bende dedim ki abinin evini biz alalım 85000 kredi çekelim.ayda 1200 taksit yapıyor.en azından kendi evimiz olur dedim.eşimde mantıklı buldu.ama şimdi diyor ki abimlere nasıl çıkın deriz,gelip gitme olacak haliyle tuhaf olmaz mı diyor.kirada oturup aynı parayı ödeyeceğiz..siz olsanız nasıl düşünürdünüz...aslında mantıklı olan evi almakk gibi ama fikrinizialmak istedim...