- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
İstersen belgesel ızle , onun baktığı sey sadece renkler ve seslerden oturu dıkkatını cekmesı .Gelişimini çok mu olumsuz etkiler mesela yemek programı falan izlesem
ingilizce çizgi filmler izlet, ilerde çok faydası olur...Şimdi benim derdim şu. Bebeğim 7 aylık oldu ve tv deki her şey çok dikkatini çekiyo. Benim uzun zamandır izlediğğim Müge Anlı programı falan her şeye bakıyo. Sıkıntı şu orada çıkıp ağlayanları falan görünce daha da dikkatle bakıyo bayadır da bu benim içime dert çünkü yavrumun psikolojisiyle oynuyorum ve bunu ne yazık ki yeni farkettim. Çizgi film 1-2 tane izliyo ama onlar da acaba bqğımlılık mı yapar olumsuz mu etkiler diye emin olamıyorum. İşin kötüsü eşimin halası misafirliğe geldi ve başka bi akrabalarının 5 aylık bebeğine ayy aman pek de ilgili çok da titiz her şeye yetişiyo bebeği de çok zor ama ona rağmen şöyle mükemmel böyle harika falan da deyince bu sefer benim iyice moralim bozuldu. Şimdi ben ne yapayım. Tv hiç açmasam tekim çok sıkılıyorum alışmışlık da var. Ne yapayım fikirlerinizi istiyorum bu konuda... Şimdiden çok teşekkür ederim
Hemen fake? :) dikkatini çekmediğini düşünüyodum ben izlerken babası da onunla oynuyo ama farkettiğim an kapattım.7 aylık çocuğa tv izletiyorsunuz, üstüne Müge anlı izletiyorsunuz???
Yeni üye,faked ir umarım
Ben de tekim kızım 14 aylık TV hiç açmıyorum. Hele muge anlı haberler vs buyuk cocuklar için bile uygun değil. Ha evde kavga etmişsin ha orada bagırış aglayıs dövüş sesleri goruntuleri gostermişsin aynı sey. İlla bir sey izleyecekseniz belgesel falan izleyin bari ya da çizgi film bile daha az zarar verir. Müge anlıya buyuk insanın psikolojisi dayanmaz kucucuk bebek neler kodluyor beynıne kimbilirŞimdi benim derdim şu. Bebeğim 7 aylık oldu ve tv deki her şey çok dikkatini çekiyo. Benim uzun zamandır izlediğğim Müge Anlı programı falan her şeye bakıyo. Sıkıntı şu orada çıkıp ağlayanları falan görünce daha da dikkatle bakıyo bayadır da bu benim içime dert çünkü yavrumun psikolojisiyle oynuyorum ve bunu ne yazık ki yeni farkettim. Çizgi film 1-2 tane izliyo ama onlar da acaba bqğımlılık mı yapar olumsuz mu etkiler diye emin olamıyorum. İşin kötüsü eşimin halası misafirliğe geldi ve başka bi akrabalarının 5 aylık bebeğine ayy aman pek de ilgili çok da titiz her şeye yetişiyo bebeği de çok zor ama ona rağmen şöyle mükemmel böyle harika falan da deyince bu sefer benim iyice moralim bozuldu. Şimdi ben ne yapayım. Tv hiç açmasam tekim çok sıkılıyorum alışmışlık da var. Ne yapayım fikirlerinizi istiyorum bu konuda... Şimdiden çok teşekkür ederim
Dikkatini çekmez olur mu ya bakmasa bile sesleri duyuyor.Hemen fake? :) dikkatini çekmediğini düşünüyodum ben izlerken babası da onunla oynuyo ama farkettiğim an kapattım.
İnsan gibi yemek yapan yemek tarifleri veren program mı var. Hepsi bagırıs cagırıs yarın bir gun cocuk bagırmayı ogrenır sonra da biz hıc bagırmadık da nereden ogrendim bilmem dersiniz. Belgesel izleyin en olmadı cızgı fılm ızleyın ama bunları bırakın lutfen cocugunuz için. Tabi en dogrusu beraber oyunlar oynamak.Dısarı cıksın gezın tozun beraber oynayın kıtap okuyun zaten vakıt gecıyor hemenGelişimini çok mu olumsuz etkiler mesela yemek programı falan izlesem
dikkatlerini çekiyor tabii kiHemen fake? :) dikkatini çekmediğini düşünüyodum ben izlerken babası da onunla oynuyo ama farkettiğim an kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?