- 20 Kasım 2018
- 14.453
- 55.025
- 598
- 35
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Hemen fake? :) dikkatini çekmediğini düşünüyodum ben izlerken babası da onunla oynuyo ama farkettiğim an kapattım.
Siz bi anne misiniz çocuğunuz var mı? Ya da bu sorudan vazgeçiyorum siz çok mu akıllısınız da bana aptal deme hakkını kendinizde görüyorsunuz?? Ben de her konuya endini londra düşesi sanan insanlara yok artık diyorum ama varsınz. Ayrıca bu kadar akıllı kişilik karşısındakine saygı duymayı akıl edemiyor mu?? Sözlerinize dikkar edin hanımefendi. Ben fikir istedim geliştirebilecek fikirler. Siz önce dönüp kendiniz bi insanlık kitabı edinin sonrasında buradaki insanların zeka seviyeleriyle ilgili yorum yapın!!!
Siz bi anne misiniz çocuğunuz var mı? Ya da bu sorudan vazgeçiyorum siz çok mu akıllısınız da bana aptal deme hakkını kendinizde görüyorsunuz?? Ben de her konuya endini londra düşesi sanan insanlara yok artık diyorum ama varsınz. Ayrıca bu kadar akıllı kişilik karşısındakine saygı duymayı akıl edemiyor mu?? Sözlerinize dikkar edin hanımefendi. Ben fikir istedim geliştirebilecek fikirler. Siz önce dönüp kendiniz bi insanlık kitabı edinin sonrasında buradaki insanların zeka seviyeleriyle ilgili yorum yapın!!!
Bir saat bile olmaz.Algilari cok yuksek. Bebekken en fazla 1 saat cizgi film izletin demisti bana doktor.
Tam tersi trt cocuk asla izlemesin bence. Baby tv olabilir 2 yas sonrasi icin.Bende bazen mecbur kalıp çizgifilm acıyorum yoksa o an işler kalacak trt çocuğu uygun buluyorum 17 aylık oğlum.işim bitince tv yi kapatıp oyun oynuyoruz tv ye çok odaklamasini istemiyorum yanıma alıp kitap okuyorum o da elimden alıp kendince okumaya çalışıyor güzel oluyor öyle :)
Merhaba sizi bir süredir takip ediyorum. Öncelikle böyle uzman birinden fikir alabilmek çok güzel bu yuzden sizi tebrik ediyorum. İhtiyacı olan herkese koşuyorsunuz.benim de bir sorunum var özellikle size danışmak istediğim. Kızım 8 aylık bebek arabasına binmek istemiyor ağlıyor. Bugun mesela yağmurluydu hava kucağıma da alamadım eve dönüyorduk biraz ağladı ama hiç susmuyo sesi kısılcak ağlamaktan. Yağmur yağıyo acele acele eve gitmeye calısıyoruz. Bir ara yağmur azalınca aldım hemen kucağıma eşim şimdi alırsan bir daha hiç oturtamazsın bak dedi. Ben de ağlamasının psikolojisi için iyi olmadığını söyledim. O da ters bi laf etti psikolojı artık yetti gibilerinden. Ben doğru mu yaptım eşim mi haklı. Bebeğe bu istediğimiz davranısı nasıl kazandırırız.Bir saat bile olmaz.
Bebekken yani 0-2 yaş arasında kesinlikle tv izletilmemeli.
Uzmanımız dogru cewabı verir ama ben de aynı dertten muzdariptimMerhaba sizi bir süredir takip ediyorum. Öncelikle böyle uzman birinden fikir alabilmek çok güzel bu yuzden sizi tebrik ediyorum. İhtiyacı olan herkese koşuyorsunuz.benim de bir sorunum var özellikle size danışmak istediğim. Kızım 8 aylık bebek arabasına binmek istemiyor ağlıyor. Bugun mesela yağmurluydu hava kucağıma da alamadım eve dönüyorduk biraz ağladı ama hiç susmuyo sesi kısılcak ağlamaktan. Yağmur yağıyo acele acele eve gitmeye calısıyoruz. Bir ara yağmur azalınca aldım hemen kucağıma eşim şimdi alırsan bir daha hiç oturtamazsın bak dedi. Ben de ağlamasının psikolojisi için iyi olmadığını söyledim. O da ters bi laf etti psikolojı artık yetti gibilerinden. Ben doğru mu yaptım eşim mi haklı. Bebeğe bu istediğimiz davranısı nasıl kazandırırız.
Ben anneyim. Size yanıt vermeden edemedim.Siz bi anne misiniz çocuğunuz var mı? Ya da bu sorudan vazgeçiyorum siz çok mu akıllısınız da bana aptal deme hakkını kendinizde görüyorsunuz?? Ben de her konuya endini londra düşesi sanan insanlara yok artık diyorum ama varsınz. Ayrıca bu kadar akıllı kişilik karşısındakine saygı duymayı akıl edemiyor mu?? Sözlerinize dikkar edin hanımefendi. Ben fikir istedim geliştirebilecek fikirler. Siz önce dönüp kendiniz bi insanlık kitabı edinin sonrasında buradaki insanların zeka seviyeleriyle ilgili yorum yapın!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?