Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyle düşünüyorum bu konuda. Ileride kim öle kim kala. Aileme 20000 yardım yapacaksam eşimin ailesine de 20000 yardım yapmalıyım. Sonuçta ikimizde para kazanıyoruz.Merhaba kızlar :) mutlu sağlıklı günlerimiz olsun..
Size şöyle bir şey sormak istiyorum. Eşimin babası bir ev sahibi olacak yakın zamanda ama bu evi tamamlaması için belli bir nakite ihtiyacı var. Bizden şu an borç istemedi ama eşim babası olduğu için yardım etmek istiyor. 5/1 lik kısmıni vermek istiyor mesela. Bu ev için de düşüncesi şu yönde, ilerde bu evin bize kalabileceğini, diğer erkek ve kız kardeşlerinin mirastan normal paylarını verip o evin bize kalabileceğini söylüyor. (Adil bir şekilde ederini hesaplayıp) Tabi bu parayı verirken kardeşlerini de haberdar edecek ve anlaşacak bu konuda. Ev çiftlik tarzı ve çok katlı. Aynı zamanda bazı sorunlardan ötürü ev eşimin üzerine olacak.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz? Mantıklı mı duruyor okuyunca?
Evet ben gerçekten neden yüklendiklerini anlamadım kimsenin :) başkasına satmakla bize satmalarinin ne farkı var acaba.. Bunun neresi haksızlık![]()
Maddi durumumuz öyle mükemmel sayılmaz, kendimize yetiyoruz diyelim.
Ev bize kalır mantığını açıklamaya çalıştım aslında. Bu ev satılıp kardeşleri oranında paylastirilmak yerine, eşim zaten evi alırken de verdiği için, kardeşlerinin paylarını onlara ödeyecek. Satmaktan farki var mı ben mi yanlış düşünüyorum![]()
İyi de belki kardeşlerden biri para istemeyecek haklarından da çıkmayacak ne garantisi var ki bu durumun. Bu diğer arkadaşın da dediği gibi açıkgözlülük biraz. Doğmamış çocuğa don biçmek mantıksızSu an ev babasının üzerine olamıyor çok fazla detaya girmeyeyim.
Neden haksızlık olsun ki zaten eşim de aynı şeyi söylüyor, ederini hesaplayıp geri kalan kısmını kardeşlerine dağıtıp evi satın almış gibi olacak ilerde.
Kardeşlerin ilerde evi istemediklerinden haberleri var mıMerhaba kızlar :) mutlu sağlıklı günlerimiz olsun..
Size şöyle bir şey sormak istiyorum. Eşimin babası bir ev sahibi olacak yakın zamanda ama bu evi tamamlaması için belli bir nakite ihtiyacı var. Bizden şu an borç istemedi ama eşim babası olduğu için yardım etmek istiyor. 5/1 lik kısmıni vermek istiyor mesela. Bu ev için de düşüncesi şu yönde, ilerde bu evin bize kalabileceğini, diğer erkek ve kız kardeşlerinin mirastan normal paylarını verip o evin bize kalabileceğini söylüyor. (Adil bir şekilde ederini hesaplayıp) Tabi bu parayı verirken kardeşlerini de haberdar edecek ve anlaşacak bu konuda. Ev çiftlik tarzı ve çok katlı. Aynı zamanda bazı sorunlardan ötürü ev eşimin üzerine olacak.
Ben de sizin gibi düşünürüm,boş kalmasin,bakilsin,ise yarasin.Hepsinden yazılı bir söz alınırsa haklarının verileceğine dair ve buna razı iseler neden olmasın ki. Bizim de böle bir ciftlik evimiz var babamın. Abim dese ki sana hakkını vericem benim olsun, tamam derim =) yılda gidebileceğim maksimum 15 gün benim sonucta onda da misafir olurum. Bu kardeslerin anlasmasına da baglı. Eve sahip cıkılsın orada durulsun hatta ekilsin, bicilsin para kazanılsın isterim ben. Kim caba sarfediyorsa da desteklenmeli bana göre. Yani demek istediğim kardeslerini az cok tanımıssınızdır. Hersey yasal olduktan sonra onlardan razı olursa ortada sorun kalmaz.
Doğmamış çocuğa don biçmek oluyor buradan okuyunca miras kalana kadar ohooo hayat neler getirir bilinmez kim dost olur kim düşmen belli olmaz kardeşleri mirastan payı nakit kabul etmezse ne olacak ? Varsayımlarla bu işlere girilmez girmeyinMerhaba kızlar :) mutlu sağlıklı günlerimiz olsun..
Belki kardeşler satılmasını istemeyecek, istediklerinde gidip kalmak isteyecekler?Maddi durumumuz öyle mükemmel sayılmaz, kendimize yetiyoruz diyelim.
Ev bize kalır mantığını açıklamaya çalıştım aslında. Bu ev satılıp kardeşleri oranında paylastirilmak yerine, eşim zaten evi alırken de verdiği için, kardeşlerinin paylarını onlara ödeyecek. Satmaktan farki var mı ben mi yanlış düşünüyorum![]()
Hiç olası değil.Maddi durumumuz öyle mükemmel sayılmaz, kendimize yetiyoruz diyelim.
Tam tersi canlılar yesin Diyoeum bende sizin gbi kuslar, böcükler, insanlar ne farkeder =)Ben de sizin gibi düşünürüm,boş kalmasin,bakilsin,ise yarasin.
Fakat oyle insanlar da tanidim ki yemin ediyorum diken bassın,orman olsun fakat birine yaramasin diyen.
Bir kuş tohum yese helal etmiyorum diyen
O yuzden dunya benim ve sizin gibilerden ibaret degil,ben sonradan ogrendim...