Fikirlerinizi bekliyorum 😍

neyapar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
442
258
53
Herkese iyi akşamlar. Direk konuya gireyim. Üniversitede fakültede hoşuma giden bi çocuk vardı çıkışlarda hep denk gelirdik ben bakardım ona ama o hiç etrafına bakmazdı. İsmini falan öğrenmiştim bi şekilde. Arada ınstagram profiline bakıyordum. Ben mezun oldum o benden önce ki yıl mezun oldu mesleğini de eline almış. Anlattığım kişi dışında bundan yıllar önce hayatımda ilk defa birine açılmıştım ve reddedilmiştim o günden sonra tövbe ettim. Etrafımdakiler güzel olduğumu söyler ama ben açıldığım için ucuz olmuştum sanırım reddetmişti. Bunada açılmak istemiyorum. Az önde profilini herkese açtığını gördüm acaba hikayesine mi baksam belki adımı görür ekler. Aynı okuldan olduğumuzu görünce. Basit kız mı olurum ki? Hayatında biride olabilir diyede çekiniyorum.

Son düzenleme:
Hikayesine bakmakla basit kiz olmazsin da hani su bazi tipler vardir herkes pesinden kosuyor sanar, onlardan degilse.
Bu da senin problemin degildir elbette.

Ben çat diye acilmanin makul oldugunu dusunmuyorum.
Ben olsam once kendimi yavas yavas fark ettirmeye calisirdim
Gozune sokarak degil ama
Mesela hikayesine bakmak eger bir adim gelirse sonradan yazacagin cool senaryoya gore gayet yerinde bir adimdir

Yani adimlari onun atmasini ama tamamen tesadufen olmus gibi kendi isteyerek yapmis gibi hissetmesini saglamaya calisirdim

Hiç o kadar derin düşünme

Beğenmediysen eklerim hayatında biri yoksa niye açılmayayım

Ayrıca açılmak basitlik demek değildir

Bende açılmayı düşünmüyorum zaten istisnalar olsa da erkeklere kolay lokma olunca kıymetin de az oluyor. Ama hikayeyi açıp açmama konusunda soru işareti var. Baksam oldu da sordu diyelim ki yanlışlıkla oldu gibi bişey desem yer mi? Belki de hiç dönmez oda var

Önce istek gönder.. Hayırdır falan derse aynı okuldaydik , sen şu X lerin grupta değil mıydın ya tüh ben karıştırdım mi ki falan de :)))
Öyle arkadaş olun
Sonra hikayelerine bakarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…